Nefret etmek yok olmalarini istemek

Allah nişanlının ailesine sabır versin. Senin gibi bir gelini de kimsenin başına vermesin. Sana kötülük etmeyene neden bunca kötü duyguyu beslemek?

Daha gelin olmadan Bütün es ailesinden nefret etmişşiniz. Neden? Ne yaptılar size ki bu kadar kötü duygular besliyorsunuz? Onlar Nisanlınızın anne babası size buyutmüş evlat vermiş bıraz olsun Saygı duymalısınız bence. Ki eminim kendinizi de sevmiyorsunuz Siz.

Tam olarak

Nişanlınız tüm bu içinizden geçenleri biliyor ve hala size tekmeyi basmadıysa pes. Bırak böyle hisleri anama babama ters bakanı o an kapıya koyarım. Tedavi olur musunuz bilemem ama hayat sizi muhtemelen ayılıp bayıldığınız nişanlınızla imtihan edecek ailesini de sizinle. Şimdiden üzüldüm, evlerden ırak.

Ha ben de ona çok şaşırdım. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bu kadar kin nefreti nişanlıya eşe yansıtmak doğru değil. Gerçi o da halinden memnun galiba umrunda değil ki bu iş devam ediyor

Kendine ve çevrendekilere zarar verirsin. Aşmaya çalış. Daha rahat edersin.
Nişanlının bir zamanlar küçük bir çocuk olduğunu annesinin babasının ona verdiği emekleri düşün. Sen ortaya çıkıp bütün bir geçmişi yok saymak istiyorsun.
Kendine bir sor bakalım ben kimim ki diye..

Böyle tiplere de hep mis gibi insanlar denk gelir.
Yanarım yanarım ona bir de kara bahtıma yanarım.

Ben de sizin gibilerden nefret ediyorum ayy!
Ama neresi mis gibi.
Adamda adalaet duygusu yok demek ki suclu bile olsalar insan bu kadar ezdirmez, cunku ornegin burdaki nisanli kendi ailesiyle anlasamiyor bile olsa bu kadarini haksizlik olarak bulmaliydi.
Adamda vefa ya da merhamet duygusu da yok.
Adamda karakterli bir durus sergileyip nisanliyi saygisizliktan men etme gibi bir fikir de yok.
Yok oglu yok bence

Ha ben de ona çok şaşırdım. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama bu kadar kin nefreti nişanlıya eşe yansıtmak doğru değil. Gerçi o da halinden memnun galiba umrunda değil ki bu iş devam ediyor
Şimdi dişe dokunur bir kabahatleri olmadığından normal konu sahibi. Ama eş ailesi en ufak hata etmeyegörsün çıkaracak içindekileri.

nişanlı nasıl bir yokluktaysa artık..
anasına babasına bunca nefreti sebepsiz barındıran insanı hayatında tutmaya devam edene de nasıl saygı duyulur yahu..

ya anneyi babayi gectim hicbir kotulugu olmayan insanlarin dunyadan silinmesini istemek nedir ben urperdim okurken. ben gece bununla ayni evde yatmaya korkarim.

Negatif duygular kişinin kendisine sevdiklerine döner umarım bu duygudan biran once kurtulursun
İki hafta once abimi kaybettim tarifi imkanız bir acı.. Anne baba da oyledir muhakkak ama kardes bambaska.Rabbim dusmanıma vermesin. Eşini seven bir insan asla bu acıyı çeksin gorsun istemez..
Bol bol istigfar çek Allaha sıgın bu duygulardan birazda şeytan aranıza soğukluk vermek istedigi için oluyordur fırsat verme

Rabbim mekanını cennet etsin günahlarını bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…