Nefret etmek yok olmalarini istemek

Nişanlınız bu düşüncelerinizi bildiği halde hala nişanlınız yani vay be millet ne adamlar buluyor. Nişanlanmak üzere olduğum sevgilime ailesiyle ilgili tek bir kötü söz etmediğim halde anam kardaşım dye bana ailesi savundu durdu ki savunulacak da bir durum yoktu.

Ayy Şiştim.

Daha okurken darlandım nişanlınız yerinde olmayı hiç istemezdim.

Sizin bu hislerinizden haberdar ve bir şey demiyor.

Bu paylaşamamaktan çok daha öte bir durum.

Kesinlikle tedavi olun çünkü evlenip çocuk sahibi olunca çocuğunuz bu duruma maruz kalacak.

Geç olmadan kendinizi iyileştirin.

Acil tedavi olun olmadan evlenmeyin o kadar diyorum

40 tane tedavi olun cevabı gelmiştir mutlaka.
Umarım dikkate alırsınız.
Olmazsanız mutsuz olacaksınız, içindeki nefretle kim mutlu olmuş ki?
Mutsuz bir evlilik, mutsuz bir hayat...
Sorunlarınızı kendi içinizde çözmeden evlilik düşünmezsiniz umarım.

Seni bu hale kim getirdi bu kadar karanlık olabilmek kendiliğinden oluşabilir mi ya?

Benim de bir oglum var , hayatta herseyden cok seviyorum onu , evladim o benim, yasama nese katanim , gun gelecek ve bir kadini sevecek , sevdigi kadin benden sebepsiz yere bu kadar nefret etse ... İnsallah oglumu sizin gibi bir kadina asik olmayacak sekilde yetistirmeyi becerebilirim , resmen sayenizde bu gece dualarima bir konu daha eklenmis oldu , evlerden ırak olun insallah nisanliniz da fark eder yaptigi hatayi

Eski konularını hatırlıyorum ben, kayınvalide adayına kardeşlere hediye verip kendini sevdirmeye çalışıyordu. Karşılığında bana bir şey almadılar diye kızıyordu. Tahminimce nişanlısına minnoş gösteriyor, hediyeler veriyor falan. İçinde nefreti.
İnşallah çocukcağız görür de biter bu iş. Yazık günah ya.
Böylelerinden korusun Allah evlatlarımızı

Bende eski eşimin ailesi için aynı şeyleri düşünüyorum ama bnm nedenlerim var

Tüylerim diken diken oldu. Ne diyeceğimi bilemedim

Size yaptiklari hic birsey yok anlattiklariniza bakılırsa... Acaba fiziksel görünüştür, hareketleri, konusmalaridir... bunlara mi takıntı yapıyorsunuz. Lakin ne olursa olsun bu yazdiklarinizi haketmiyorlar. Onu da geçtim bu kadar nefretinizin arasinda hala onlardan beklentileriniz var. Size tavsiyem tedavi olun ve baktiniz hala degisme yok bu isten geri dönün. Ne bir anne ne de bir evlat birbirlerinden ayrilmamali. Ayrica nişanliniz da ailesi hicbir sey yapmamasina ragmen sizin bu tarz konusmaniza nasil izin veriyor. Bir insan olarak esim su anda ortada bisey yokken aileme bu kadar kin kussa ağzına kürekle vurur terkederdim. Dunya da adam mi kalmadi yani. Aşk birbirine zarar vermediğin surece kutsaldir.

Tövbe Bismillah, ne okudum ya ben?

Kimseye acımıyorsanız kendinize acıyın da tedavi olun, bünyeniz nasil kaldırıyor bunca nefreti, negatifligi?

Son düzenleme:
Bence bu kadar açıkca yazabilmesinin sebebi kendini içten içe haklı görmesi.

Kendi içlerinde nefret var biliyorum bizim bi tanıdığımız böyle eşinin ailesine nefret kusuyor artık eşi de nefret eder hale geldi
Zor ya...en başta kendi adına,
düşünsene her gün birileri için kendini yiyorsun çünkü o kadar kapasitesizsin ki huzuru kendine layık göremiyorsun
Allah akıl fikir versin

Hayat kalitenizi bayağı düşürmüşsünüz. Pozitif sözcüklerin gücüne inanın. Zihniniz ancak bu şekilde temizlenir. Nişanlınızın çevresini değil bence siz kendinizi sevmiyor kendinize inanmıyorsunuz. Üzerinizdeki ufacık bir leke sizi rahatsız eder değil mi? Hemen temizler kurtulmaya çalışırsınız. Sahip olduğunuz bu olumsuz duygulardan kurtulmak sizin elinizde. Yapamam edemem demeyin lütfen. Hatayı kendinizde bulduğunuz anda başaracaksınız. Samimi olduğunuza cesaretinizden dolayı inanıyorum hayatınıza güzellikleri çekmeniz dileğiyle.

Hepimizin herkesle birileriyle anlasamadigi durumlar olmustur. Ama biz nerdrysek ailecek kan davasi gibi dava surdugumuz insanlara bile bu kini kusmadik. Namazimda her duamda bizden uzak olsunlar iyi olsunlar die dua ederim.hayatimda cok sorunlu oldugum insanlar oldu yine bu denli nefret etmedim. Derlerki keskin sirke kupune zarar. Onlara bisey olmaz ama siz boyle boyle yavastab kanser olursunuz cok ciddiyim. O yuzden acilen yardim almalisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…