Sen nasıl pislik bir insansın? Görümcesiyle ilgili yazdığı şeye bakar mısınız? Kızın saçı uzunmuş diye ha. Ben görümcen olsam ve şu yazdığına denk gelip okusam senin kafanda tek bir tel bırakmazdım.Yengen senden hiç haz etmiyor. Ben de görümcemden bazen bende onun sırma gibi uzun bakımlı saçlarına o ne be öyle köylü gibi kısa modern kesse daha güzel olur ama kafası hiç çalışmıyor diyorum neden cunki aşırı aşırısı nefret ediyorum ne kocama dokunsun ne coluguma çocuğuma hatta kapımın önünden geçmesin isterim ama küs olupta her gece yatarken düşünmeyi değil de hiç tanışmıyormuş ya da çok çok uzak akraba gibi kırk yılda bir görüşüp fazla muhabbeti ilerletmeden tatlı tatlı konuşup def olup gitmek isterdim.aaahhh işte hayat şartları. Belki yengenizde öyledir. Başka huyunuza bilebil saçınıza salliyordur. Sakin annene şikayet etme abine söylemeyi aklından geçirme bu sefer saçına yapışır kahvene tükürür demedi deme
Borderline olma ihtimaliniz var.
Bu konuda hiçbir bilgim yok borderline tanısı alan bir iki tanıdığım var ama onlar mesela böyle sebepsiz nefret ediyorum demezdi bir sebep sunardı aşırı saçma da olsa ve kendilerini aşırı haklı görürlerdi... Daha çok "onlar iğrenç insanlar bana bunu yaptılar" gibi bir sebepleri olurdu... Bu hanım ise "sebepsiz nefret ediyorum" yazmış, bilmiyorum ki neden borderline olabilir dedin kanka? Çok ilginç bir konu acaba neden. Yazmış kaçmış
Çok doğru yazmışsınızBöyle tiplere de hep mis gibi insanlar denk gelir.
Yanarım yanarım ona bir de kara bahtıma yanarım.
Ben de sizin gibilerden nefret ediyorum ayy!
Umarım ilerde çocuğununda eşi senden nefret eder ve dünyadan yok olmanı ister.Klasik bir kayınvalide görümce konusu olsun isterdim ama biraz farklı. Nişanlıyım ve ailesinden nefret ediyorum. Evrende nefes almalarını lüzumsuz buluyorum. Diyeceksiniz ki neden noldu. Hicbir şey olmadı iyi davranışları oldu kötü olmadı ama yine de nefret ediyorum. Nişanlımı dünya üzerinde ki kimse ile paylaşmak istemiyorum. Kimseyle uğraşmak istemiyorum. Kendi soyuma alasim geliyor. Kv arıyor rahatsız oluyorum, anne demiyorum demek istemiyorum, görümcem kendince konu açıyor tiksiniyorum, kp yemek yiyor nefret ediyorum. Yapmaları gereken fakat Yapmadıkları her şey için onlardan uzaklaşmak istiyorum. Sadece sevgilimle olup evrenden silinsinler istiyorum. Bir bardak su bile içsinler istemiyorum elimden. Ama ne yazık ki bu nefret duygularimin dışarıya karşı hiçbir yansıması yok normal bir gelin gibi davranıyorum. Tüm bu düşüncelerimden nişanlımin haberi var. Içimden geçenlerin hepsini açık haliyle biliyor. Hatasız, muazzam insanlar değiller elbette ama yine de bu kadar nefreti haketmiyorlar. Para yok demeleri sınır ediyor, nişanlıma iş buyurmalari beni çıldırtıyor. Çok basit şeyleri bile savaş varmış gibi içimde büyütüyorum.
Hayat artık benim için yaşanılmaz bir hal almaya başladı. Içimde ki bu duyguların sönmesini istiyorum. Bunu ancak ben yapabilirim. Çok kez normallestirmeye iyi yönünden bakmayı denedim 2 saniye falan sürüyor. Beceremedim. Biliyorum annesi babasi onlar olmasa sevdigim insan da olmazdi. Kendi ailem icin boyle dusunulse cok yara alirdim. Fakat olmuyor iste tum dogru cumleleri biliyorun ama hayatimda hicbir seyi degistirmiyor bu durum. Bana yardımcı olur musunuz? Içimde ki onlara beslediğim kötü enerjiyi nasıl yok edebilirim. Iyi olsun da istemiyorum, kötü olmasın yeter. Içten içe kendimi çok yıpratıyor bu durum, insan sevgimi sorgulatıyor. Duygularımı çok yoğun yaşamak çok yıpratıcı olmaya başladı. Kırıcı olmayan tüm önerilerinize açığım. Bu durumu nasıl sonlandira bilirim ?
İllaki bir sebebi var. Burdaki temel motivasyonu nişanlıyı kaybetme korkusu bence. Yoksa direkt aile değil aslında. Paylaşmak istemiyor nişanlıyı. Borderline’lar da böyle uçlarda yaşarlar ve yoğun bir kaybetme korkuları vardır. Ama kesin demedim zaten olabilir dedim belki de dümdüz bencildir.Bu konuda hiçbir bilgim yok borderline tanısı alan bir iki tanıdığım var ama onlar mesela böyle sebepsiz nefret ediyorum demezdi bir sebep sunardı aşırı saçma da olsa ve kendilerini aşırı haklı görürlerdi... Daha çok "onlar iğrenç insanlar bana bunu yaptılar" gibi bir sebepleri olurdu... Bu hanım ise "sebepsiz nefret ediyorum" yazmış, bilmiyorum ki neden borderline olabilir dedin kanka? Çok ilginç bir konu acaba neden. Yazmış kaçmış
Kacar tabi , verecek cevabi mi var ki ?
İllaki bir sebebi var. Burdaki temel motivasyonu nişanlıyı kaybetme korkusu bence. Yoksa direkt aile değil aslında. Paylaşmak istemiyor nişanlıyı. Borderline’lar da böyle uçlarda yaşarlar ve yoğun bir kaybetme korkuları vardır. Ama kesin demedim zaten olabilir dedim belki de dümdüz bencildir.
Çok ürkütücü hisleriniz nisanliniz da biliyormuş ben olsam nisanlinizin yerinde arkama bakmadan kacardim.tedavi olun insanların sağlığı için.Klasik bir kayınvalide görümce konusu olsun isterdim ama biraz farklı. Nişanlıyım ve ailesinden nefret ediyorum. Evrende nefes almalarını lüzumsuz buluyorum. Diyeceksiniz ki neden noldu. Hicbir şey olmadı iyi davranışları oldu kötü olmadı ama yine de nefret ediyorum. Nişanlımı dünya üzerinde ki kimse ile paylaşmak istemiyorum. Kimseyle uğraşmak istemiyorum. Kendi soyuma alasim geliyor. Kv arıyor rahatsız oluyorum, anne demiyorum demek istemiyorum, görümcem kendince konu açıyor tiksiniyorum, kp yemek yiyor nefret ediyorum. Yapmaları gereken fakat Yapmadıkları her şey için onlardan uzaklaşmak istiyorum. Sadece sevgilimle olup evrenden silinsinler istiyorum. Bir bardak su bile içsinler istemiyorum elimden. Ama ne yazık ki bu nefret duygularimin dışarıya karşı hiçbir yansıması yok normal bir gelin gibi davranıyorum. Tüm bu düşüncelerimden nişanlımin haberi var. Içimden geçenlerin hepsini açık haliyle biliyor. Hatasız, muazzam insanlar değiller elbette ama yine de bu kadar nefreti haketmiyorlar. Para yok demeleri sınır ediyor, nişanlıma iş buyurmalari beni çıldırtıyor. Çok basit şeyleri bile savaş varmış gibi içimde büyütüyorum.
Hayat artık benim için yaşanılmaz bir hal almaya başladı. Içimde ki bu duyguların sönmesini istiyorum. Bunu ancak ben yapabilirim. Çok kez normallestirmeye iyi yönünden bakmayı denedim 2 saniye falan sürüyor. Beceremedim. Biliyorum annesi babasi onlar olmasa sevdigim insan da olmazdi. Kendi ailem icin boyle dusunulse cok yara alirdim. Fakat olmuyor iste tum dogru cumleleri biliyorun ama hayatimda hicbir seyi degistirmiyor bu durum. Bana yardımcı olur musunuz? Içimde ki onlara beslediğim kötü enerjiyi nasıl yok edebilirim. Iyi olsun da istemiyorum, kötü olmasın yeter. Içten içe kendimi çok yıpratıyor bu durum, insan sevgimi sorgulatıyor. Duygularımı çok yoğun yaşamak çok yıpratıcı olmaya başladı. Kırıcı olmayan tüm önerilerinize açığım. Bu durumu nasıl sonlandira bilirim ?
Kızımız hem nefret ediyor hemde nişan masraflarını kayınvalidesine ödetmeye çalışıyor bunları sorduğuna göre. Bi insan bi rinsandan nefret ediyorsa ona minnet etmez size ihtiyacım yok herşeyi kendimiz yaparım der tatlı kız. Zaten nişanı kız tarafı yapar orası ayrı bir mevzu. Ama sen nişan masrafları kime aittir diyerek nişanıda onlar yapsın düğünüde onlar yapsın evimi onlar düzsün beş taşımı alsınlar altınlarımı alsınlar oğullarınıda ben alayım onlar geberip gitsinler diyorsun. Pes gerçekten allah senin gibi insanlardan hepimizi korusun.Öncelikle içinde bulunduğumuz süreci farkındayım sorum genel geçer zaman dilimi için hanımlar.
Yöreden yöreye , insandan insana , imkandan imkana değiştiğini de farkındayım fakat herkesin kendine göre doğrusunu bilmek istiyorum.
1. Nişan masrafları kime aittir. Neler dahil neler değildir?
2. Nişanda erkeğe ne takılır kıza ne takılır?
3. Nişanda misafirler takı takar mı?
4.Yüzüğü kim takar?
5. Kapıda ikram edilecek çikolata kesilecek pasta kimin sorumluluğundadir ?
6. Kuaför masraflarını kim karşılar? Kuaföre kimler gelir?
7. Ilk dans müziğiniz neydi?
8. Maksimum ne kadar nişanlı kalınır?
9. Beştaş yüzük ne zaman takılır ve kim alır damat mı ailesi mi yoksa alınmaz mı?
Sizin eklemek istediğiniz bir bilgi var ise açığım rica edicem beni bilgilendirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?