Nefret etmek yok olmalarini istemek

. Sana hiçbir şey yapmamış insanlar hakkın da böyle düşünmen hiç normal bir davranış değil. Hem böylr düşünüp hem başka türlü davranmak iki yüzlülükden başka bişiy değil. Nişanlının bunu kabul etmesi ayrıca büyük bir problem ki o da sen gibi normal değil belliki. Sizin ikinizin doktora gidip tedavi olmanızı tavsiye ederim...

Sen nasıl pislik bir insansın? Görümcesiyle ilgili yazdığı şeye bakar mısınız? Kızın saçı uzunmuş diye ha. Ben görümcen olsam ve şu yazdığına denk gelip okusam senin kafanda tek bir tel bırakmazdım.

Çok iticisin. Nişanlının yerinde olsam coktan tekmeyi basmiştim ailem hakkında böyle konusan bi şımarığa

Borderline olma ihtimaliniz var.

Bu konuda hiçbir bilgim yok borderline tanısı alan bir iki tanıdığım var ama onlar mesela böyle sebepsiz nefret ediyorum demezdi bir sebep sunardı aşırı saçma da olsa ve kendilerini aşırı haklı görürlerdi... Daha çok "onlar iğrenç insanlar bana bunu yaptılar" gibi bir sebepleri olurdu... Bu hanım ise "sebepsiz nefret ediyorum" yazmış, bilmiyorum ki neden borderline olabilir dedin kanka? Çok ilginç bir konu acaba neden. Yazmış kaçmış

Kacar tabi , verecek cevabi mi var ki ?

Umarım ilerde çocuğununda eşi senden nefret eder ve dünyadan yok olmanı ister.

İllaki bir sebebi var. Burdaki temel motivasyonu nişanlıyı kaybetme korkusu bence. Yoksa direkt aile değil aslında. Paylaşmak istemiyor nişanlıyı. Borderline’lar da böyle uçlarda yaşarlar ve yoğun bir kaybetme korkuları vardır. Ama kesin demedim zaten olabilir dedim belki de dümdüz bencildir.

Kacar tabi , verecek cevabi mi var ki ?

Ama Milena çok ilginç bir tarzı var buraya konu açanlar "bana trabzon burma alınmadı kv hanımefendi emekli maaşını ancak kendi yesin bize vermesin ev verdi ama ev küçük bana ne sözler verildi doğum yaptım ayaklarımı bile yıkamadı eşimin ailesinden soğudum" gibi şeyler yazar. Yani hani istekleri ne kadar absürd de olsa bir kendinde hak görme bir entitlement durumu, bir narsisistik öfke durumu olur ya bu forumda. Yani kendi hakkı olarak gördüğü bir şeyi almadığı için kızar ve mesela ısrarla savunur "hayır haksız mıyım, bana şunu yapmadılar bana şunu dediler" der. Kendini masum görür ısrarla.

Bu konuyu açan kadın böyle yapmamış "yaptıkları bişey yok, varsa da bu kadar nefreti de hak etmiyorlar ama nefret ediyorum onlardan" "nişanlım benim ailemden nefret etse çok üzülürdüm" "çaktırmamaya çalışıyorum normal bir gelin gibi davranıyorum" "bu duygulardan rahatsızım kurtulmak istiyorum" gibi ifadeleri var. Tamam parasal maddi şeyler yapmamalarına da bozulmuş, klasik, ama yani uslubu bu tarz konu açanlardan farklı biraz, kendinin farkında olma var. Dürüstlük var. Bu yönüyle bence biraz sıradışı ve gizemli bir konu...

Kalınlaştırdığım tespitini çok haklı buldum. Bana da öyle geldi. Bence de ailesi olmasın arkadaşı olmasın sadece ikisi olsun istiyor.

Bende öyle düşünüyorum da bizim geçmişimiz var olaylar olaylar Ama sizinki garip yani sıkıntınız olmadığı halde böyle düşünmeniz.

Çok ürkütücü hisleriniz nisanliniz da biliyormuş ben olsam nisanlinizin yerinde arkama bakmadan kacardim.tedavi olun insanların sağlığı için.

İnsanlara üzüldüm ya sizi arıyorlar nasılsın diye soruyorlar nerden bilsinler düşüncelerinizi ruhunuzu.Doğur büyüt sonra biri çıkıyor evrende ben ve nisanlimdan başka kimseyi istemiyorum anne babası kardeşi ölsün yok olsun diyor.Nisanliniz bunları biliyorsa ya çok güzelsiniz ona vuruldu gözü kör oldu ya da sizi çocuk gibi görüyor elbet büyüyecek diye düşünüyor olabilir çünkü gerçekten yazdıklarıniz normal hayattan evlilikten çok uzak.Evlenmeyin boşanmanız garanti çünkü tedavi veya kişisel gelişim vs ile kendinizi geliştirin büyürseniz tekrar gözden geçirirsiniz

Daha önce duruma da yazmıştınız,yorum yapanlara cevap vermemiştiniz.
Acil şifa diliyorum size,hiç sağlıklı düşünceler değil bunlar.Umarım kimseye zarar vermeden tedavi olursunuz.

Kızımız hem nefret ediyor hemde nişan masraflarını kayınvalidesine ödetmeye çalışıyor bunları sorduğuna göre. Bi insan bi rinsandan nefret ediyorsa ona minnet etmez size ihtiyacım yok herşeyi kendimiz yaparım der tatlı kız. Zaten nişanı kız tarafı yapar orası ayrı bir mevzu. Ama sen nişan masrafları kime aittir diyerek nişanıda onlar yapsın düğünüde onlar yapsın evimi onlar düzsün beş taşımı alsınlar altınlarımı alsınlar oğullarınıda ben alayım onlar geberip gitsinler diyorsun. Pes gerçekten allah senin gibi insanlardan hepimizi korusun.

Tabi ki işine gelmeyen yorumlara cevap vermemiş,işine gelen bir yoruma beğeni yapmış.

Benim bir tanıdığım uzaktan bir gelin almıştı birinin tavsiyesi ile tanımadıkları bir kızdı hanım hanımcık böyle aynı sizin dediğiniz gibi dışa yansitmamis hiç sessiz sakin bir kız.Cocugun hayatını karartmis ne eltisiyle görüşüyor ne abisiyle ne kaynana kayınpeder kimseyi eve istemiyor geldiklerinde yüz asik surat beş karış çocuğu yani eşini sosyal çevreden zamanla bir bir soyutlamiş eltisi diyor bana abla diyen çocuk gitti yenge diyen suratsız bir çocuk geldi diyor hamile kalmış bebekte sorun var kaynanası arıyormuş gelip gidiyor yiyecek pasta börek yapıp evine taşıyor o kadar ilgili ince insanlar ki anlatamam.Ne dese beğenirsiniz Benim karnımdaki çocuktan sana ne demiş bu kadar aramayın demiş çocuk doğmuş kadın hastanede yine kocasına demiş anneni gönder artık yeter bu kadar kadincagiz ağla ağla bir hâl oldu anlatırken tansiyon hastası olmuş 2 senede.Ogluna söyleyecek bu işi bitir diyecekti en son
Diyeceğim o ki hersey dengi dengine.

Kesinlikle terapi almalısın.Evlilikte herşey olabilir.Şimdi nişanlın hiçbir şey demiyor olabilir ama evlilikte en ufak şey adam milletinin gözüne batıyor.En ufacık imanda ,lafında aaaaa sen benim ailemi sevmiyordun dimi olur.O yüzden terapi şart sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…