Nefret etmek yok olmalarini istemek

Kırıcı olmayın demişin ama karsındaki insanları da. Allah yarattı senin ailene nişanlın böyle düşünse sanada söylese ne hissedersin

Nişanlınızdan utanmıyor musunuz ay çok ayıp ama.

Ben de nefret derecesinde sevmiyorum kv kp ikilisini. Ama benim haklı sebeplerim var. Ve bu kadar öfke bana bile fazla geldi. Benden uzak olsunlar Mısıra sultan olsunlar der geçerim.
Bu ne.. Yazık...

Size yazık aslında. Çünkü kafanız, kalbiniz sürekli nefretle dolu olunca yaşamak zor olur. Aklınızın bir köşesinde daima onlar var. Hep kötülük var. Ama yüzyüze gelince normalsiniz işte bu riyakar tavırlar sizin psikolojinizi bozar.

Çok büyük kötülükler görmediyseniz bu kadar nefret etme hakkınız yok. Nişanlınız da bir insan evladı.
Şuan 1 buçuk yaşındaki oğlum koynumda uyuyor. Allaha büyük konuşmayayım, böyle sebepsiz benden nefret edecek, benim dünyada nefes almam ona batacak bir gelin denk gelse kahrolur, kahrederim!
Ayağınızı denk alın. Hiç kimseden olmasa Allahtan tokat yersiniz. Çünkü haksızsınız!
Tekrar ediyorum nefret edersin, sevmezsin. Ama bir gerekçen olur ve bunu bu kadar büyütmezsin...
Sizinki sınırları aşmış.

Tespitin doğru bu tarz kişilikler genelde hep kendileri haklılar karşılaştığınızda o negatif elektrik öylesine geliyor ki
Ben bu tarz insanların ciğerini biliyorum maalesef abimin eşi de bu zihniyette. Annem abimi en son 3 sene önce falan görmüştür o derece.

Bir de klasik kayınvalide sorunu olmasını isterdim demişsiniz.
Ama zaten o kadar klasik ki...
Hatta sorun yok.
Ufak tefek şeyler herkeste oluyor.
Bazılarında daha büyük sorunlar oluyor.
Yani bir tek sizin başınızda değil siz yeryüzünde ilk değilsiniz, son da,tek de.
Bu kadar büyütüp hayatı kendinize zehir etmek sağlıklı bir davranış değil.
Yenmeye çalışın bu nefreti, yoksa evliliğinizde mutlu olmayacaksınız.
Şimdi size nişanlınız neden ses etmiyor onu da anlamadım ama bu devran böyle dönmeyecektir. Ha buraya yazdım

Ailesini sevmediğiniz bir insanla evlenmemelisiniz diyecektim ama sorun sizde. Psikoterapi almalısınız. Bu kadar yıkıcı duygularla yaşanmaz, evliliğinizde de mutlu olamazsınız, tek kalsanız da mutlu olamazsınız. Gerçekten bu negatifliğin köküne inmelisiniz. Psikoterapi almalısınız bir kere o kesin ama kendi içinizde de olumlu duygulara istek duyuyorsanız bunu canlandırın. Nişanlınızla çocukluk anılarını konuşun, ailesi ile anılarını konuşun. Onları insan olarak görün, tanıyıp empati yapmaya çalışın.

Tavsiye istemişsiniz
Tedavi olmanız gerekiyor acilen.
Çok çok acil.

ben de babannem, amcam, babamın teyzesinin oğlu ve babamın diğer teyzesinin iki kızı icin aynı hisleri paylasıyorum.

Ayyyyy düşman başına bile diyemiyorum.

Ben de cok sevmem ama nefesinden banane ayol o kadar da degil

İyi olsunda istemiyorum ama kötü olmasin yeter sozunuzden ne kadar kötü düşünceli olduğunuz apaçık ortada diyecek bişey bulamadım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…