Nefret etmek yok olmalarini istemek

Ilerde bu adam senden bosanir tek tarafli nefret cunku bu oda zamanla senden soguyacaktir
Nisanli zaten kafadan bacakli sebepsizce ailesinden.hu kadar nefret eden insana prim verilir mi..

Son düzenleme:
Bu hikayelerin sonu hep aynı bitiyor nedense.
Bir gün gelir o kimseyle paylasamadiginiz insandan ağır bir kazık yersiniz o zaman görürsünüz dünya kaç bucak.
Bütün bunları nisanlinizin bilip bu kadar pasif tepki vermesi de anormal. Adam olsaydı ortada sebep yokken ailesine bu kadar kinlenen bir insana haddini bildirirdi.

Size burada yazılanlar yardım edemez. Gidin tedavi olun gerçekten normal değilsiniz.

Ben bu tarz insanların ciğerini biliyorum maalesef abimin eşi de bu zihniyette. Annem abimi en son 3 sene önce falan görmüştür o derece.
Benim halam böyle bir rahatsızı 90 larda boşadı. Çoluksuz çocuksuz. Tertemiz. Darısı sizin gelinin başına.

Aynen öyle. Hem nefret ediyor hem para istiyor. Yüzsüzlüğün arsızlığın kaçıncı seviyesi bu?

Narsizm ile borderline çok karıştırılır zaten. Bence konu sahibi gayet iyi empati yapabiliyor. Kendi ailesine böyle hissedilse ne hissedeceğinin de farkında. Narsizm dememe sebebim, onlar kendilerini saklamayı ve manipüle etmeyi iyi becerirler. Konu sahibi ise duygu yoğunluğuna dayanamayıp nişanlıya açmış her şeyi. Ve narsist olsa muhakkak sevmeyişine bir kulp takıp kendini haklı görme davranışı içine girerdi diye düşünüyorum. Tabii burdan yorum yapmak çok yanlış kişinin yaşam öyküsüne dair hiçbir şey bilmiyoruz eğlencesine analiz kastım işte.

Şöyle yorumlarınıza denk geldim de 12 yaşındaki çocuğa sallamalar, upuzun saçlarını bile köylü bulmak ne bileyim. Bu kadar mı sevgisizsiniz? Bu kadar mı nefret dolusunuz ? Belki sizin yüzünüzden insanlar evlatlarının evine rahatça gelemeyecek, kardeşi abisi ile kopuk şekilde büyüyecek. Elle tutulur bir sebep olsa anlarım tamam olabilir derim. Ama ne için? Bence kimse kimseyi bu kadar hastalıklı sevmemeli. Eklemeden geçemeyeceğim benim ailemden bu kadar nefret eden bir adamı önce ben istemem. Nişanlanız eğer gerçekten bunu normal buluyorsa sanırım gerçekten tıpkı sizin gibi birini bulmuşsunuz.

Profil mesajında ne yazıyordu kapatmış

Umarim nisanliniz bu durumu bilmiyordur lutfen uzman ve cok iyi bir pskologdan yardim alin bence sorun nisanlinizin ailesi degil sizin nisanliniza duydugunuz saplanti bakin bunun adi sevgi degil siz saplantili siniz nisanliniza karşı nisanliniz size uyup ailesinden uzaklassa bile vu kez arkadaslarindan işinden kiskanacaksiniz ve hayati hem kendinize hem nisanliniza zehir edeceksiniz .. Burdan kimse size böyle bir durum icin yardim edemez biran once dr a gidin durum daha da ahirlasmadan

Ilerde bu adam senden bosanir tek tarafli nefret cunku bu oda zamanla senden soguyacaktir

Nisanli zaten kafadan bacakli sebepsizce ailesinden.hu kadar nefret eden insana prim verilir mi..

sanırım ilk cümleyi okuyup ikinciyi atlamışım
Ne diyeyim ailesine karşı böyle olan adam karısına kim bilir neler yapar çünkü ne vefa ne saygı ne de ar damarı var nişanlının
sonuç olarak tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…