yakında evlenicem ama çok mutsuzum evlenmekte istemiyorum benim yaşadıklarımı allah düşmanımın başına bile vermesin çok zor senağlama hep mutlu olmayı bekledim ama hep ezildim keşke bi mucize olsada evlenmesem diye bekledim ama olmadı günler azaldıkça ızdırabım artıyo sırf ailem zarar görmesin diye bi ömrü heba ediyorum şerefsizin birine olsun yeterki annem babam mutlu olsun kıyamıyorum onlara senağlama tehditler alıyorum hayatımdan vazgeçtim tek dileğim tek duam rabbimin sesimi duyup beni kurtarmasısenağlama
Allah allah sen evlendikten sonra, mutsuz olsan dahi, ailen mutluluklarının sürdürecek mi ki?
onlarda seninle birlikte üzülecek..
nişanlımısın bilmiyorum ama, şerefsiz diyecek kadar nefret doluysan ,hayatını hiçe sayıyorsun demektir..
neden kızgınsın evleneceğin kişiye?
görücü usulü oldu ben sonradan istedim çünkü annm ondan uzağa gitmemi istemiyodu benim sevdiğim başka biri vrdı ama onunla evlensem ailemden uzaklaşacaktım mutlu olmayı reddedip ailmin onay verdiği kişiyi kabul ettim bana başta yaln sölemş hep şimdide içip içip gece olay çıkartıyo bi keresinde gece yarısı babamı arayıp ayrıldım yüzüğü attım dedi sonra başka bi gece kapıma geldi bu sefer babam duymadı allahtan yoksa kalbine inerdi para konusunda çok sorun yapıyo parayla bozmuş kafayı ve çok içiyo ayrılmak istesemde tehdit ediyo korkuyorum
böyle huyları olduğunu öğrenince ailem redetti onu ama o beni tehdit etti yine aileme kardeşlerime zarar vereceğini söledi ve en öenmliside silah taşıyo bi delilik yapıp birine zarar vermesinden korktum hep o yüzden katlanıyorum çok çaresizim
mrb kızlar bende önümüzdeki ay evleniyorum allah izin verirse ama bi sorunum var ailem damatlık almayı kabul etmiyor bizim adetlerde gelinliği ve damatlığı erkek tarafı alır diyor yalnız nişanlımda aynı memleketten ama o damatlığı kız tarafı alır diyo iki arada bi derede kaldım bizimkilerede bişey diyemiyorum saolsunlar herşeyimi eksiksiz aldılar ama damatlık konusuna olumsuz bakıyolar neyapmalıyım fikirlerinize ihtiyacım var
bu diğer konun. burda pek bir mutlusun ? zorla evlendiğine emin misin ? konundan yola çıkarak yazıyorum.
yani olan bitenden yakınmanın sana bi faydası yok
madem istemiyosun direnmelisin
bana garip geliyo
ailemin mutluluğu için sevdiğimden falan vazgeçmek
yani ben mutsuz olunca onlar mutlu olacaksa
eksik kalsınlar..
hiçbişeyi çaba göstermeden kazanamazsın
mutlu deildim ordada damatlık yüzündn tartşma çıkmıştı ve ben annemle onun yüzünden kavga etmiştim tek çare burda konu açıp sormaktı çünkü damatlığı kim alır bilmiyoduk