Nefret ettiğin birisiyle evlenmek..

ailemi daha cok üzmeyim diye bir ömür bağlılık yapılır mı?yani o insanı hukuken de kendi ne bağlar mı *

alsanaalsanasmileBU SORUYU KENDİNE SOR VE HEMEN TERK ET BİR DEBAŞINA COCUK CIKARACAKSIN YANLIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Havlayan köpek ısırmazmış...
Karaktersiz, şerefsiz adam... Tehditle sahip olmaya kalkar, kadın yarın öbür gün boynuzu takınca da vay o... der...
Be haysiyetsiz... sende karakter olsa zaten seni istemeyeni zorla elde etmeye çalışmazsın!!

Bak canım tehditlerinden sakın korkma, bir iki delil topla ve savcılığa başvur... çok afedersin bi bok yapamaz... sen korktukça seni daha çok sindirmeye çalışacak... bunun sonu yok... dik dur ve polise savcılığa bildir durumu... yanlız öncesinde biraz delil topla ki içeri tıkmaları dah akolay olsun!

sana şimdiden bunları yapan tehdit eden adam evlenince aynı evde seni döver sana işkence bile yapar

sırf ailen üzülmesin diye böyle biriyle evlenmeyi kabul etmiş olan çok büyük bir hata. savcılığa başvur polise git ama sessiz kalıp böyle birine sakın boyun eğme sakın ilerde daha büyük sorunlar yaşarsın evli olmadan ona bağlı kalmadan çıkar biran önce hayatından

bak canım bende buna benzer bi belaya çatmıştım...
Senin düştüğün hataya düşmek üzereyken, aklım yerine geldi... Çektim resti...
Elinden geleni ardına koyma dedim...
Çok sıkıntılar yaşattı ama şuan çok şükür mutlu bi evliliğim var... ailem de mutlu ben de...
diğer türlü hataya düşmüş olsaydım, şuanda hem ben mutsuz olacaktım, hem de ailem...

Poliseler bile kızım sen şimdiye kadar niye sustun, evlensen kurtulacağını mı sanıosun, ozaman hiç kurtulamazdın dediler...
resmi olarak kocan olunca şikayet bile edemezsin ki... ben nikahlı kocasıyım der dinelir kapıya it...

sakın sakın bak böyle bi hataya düşüp evleneyim deme o şerefsizle....
!!!

siz de onu bıktırın, banyo yapmayın 2 gün, sarımsak soğan yiyin gidin yanına
pis pis kokun bakalım kaç gün sizi isteyecek
ayaklarınızı yıkamayın koksun, bir yerlere gidin bununla
görsün kokuyu da bakalım yine yapışacak mı

aman mide filan olmaz öyle şerefsiz itlerde....

yasemin aklını basına topla annem.biraz yureklı ol.cesur ol.öyle kımse kımseyı tehdit edemez.muz cumhurıyetı mı burası.polisi var jandarması var.bi çekincen mi var da bu adamla mucadele etmekten korkuyorsun.sadece ondan korktugun ıcın mı evlenıyorsun.ben sana bir şey dıyeyım mı yasemin.hayatını bıle bıle yakmak uzeresın.yarın bır gun çocugun senden hesap soracak.lütfen bıraz cesur ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…