Nefret ettiğin birisiyle evlenmek..

ona zıt gittiğimde ya gece yarısı eve telfon açıyo yada dirk eve geliyo gece

sen cok dizimi izliyorsun? kahramanlikmi yapiyorsun yada kurban olmayimi seciyorsun? Senin baban ne gune duruyor? ve senin yasin 16-17'mi?
yurekli olman gerek.. Istemiyorsan nokta. Madem evlenmekten vazgecmeyeceksin yada vazgecmek icin bir sey yapmayacaksin ne soylenmesini bekliyorsun??
telefon acsin gece gelsin.. Hic cevap verme kapiya cikma.. kendini baski altinda hissettigini gosteriyorsun o'da yuz buluyor..

aaa! canım zorla güzlelik olmaz ki? burası dağ başımı sanki? sen istemiyorsan ayrılmalısın çünkü ailen ve sen bu şekilde daha çok mutsuz olursunuz.. Ailenle paylaş, polise şikayet et ve hatta gerekirse evinizi değiştirir kurtulursunuz bir şekilde.

ee kendini feda mı edeceksin sevmedğin birine hangi devirdeyiz Allah aşkına git kurtar kendini bi psikopatla nasıl geçicek ömür evlenince düzelcek mi? bide çocuk olur psikopat bi baba çaresiz bi anne.Ailene anlat polise git bana veya aileme zarar gelirse şu kişi diye beyanda bulun telefonlarını dinlet kurtul psikopattan.filmin sonu sen hapise o mezar ya da tam tersi olmasın

olur elbette bunu biliyorum ama ya başlarına bişey gelrse benm yüzümden

Güzelim senin baban ne iş yapıyo?
İçip yüzüğü atan bi adama nasıl kızını verecekmiş?
Bunun belinde silahla dolaştığını kimse bilmiyor mu?

Sende aileni üzmek istemediğin için bununla evlenmeyi kabul ettin vede hala vazgeçmedin?

Polis, çıngar, rezalet ne varsa çıkar kurtul bu adamdan!

Kimse kimseyi, kimseye muhtaç edemez mecbur bırakamaz.

Derhal ailenle görüşüp, polise şikayet edeceksin.

Nişanlandığın çocuğun ailesi kimi kimsesi yok mu?
Dağda mı yaşıyorsunuz anlamadımki
Bi belinde silahı var diye..
Adam mı yani?

Bırak damatlık işlerini filan bir an önce kurtulmaya bak.
Hatta aksine yakasınıda bırakma yaptıkları için...

Senin babanın, bu adam gelip bizi vursada ben kızımın onunla evlenip hayatını mahvetmesine izin veremem deyip savaşması lazım..
Sen diyorsunki ya bişey yaparsa aileme.

silahı olduğunu kime bilmiyor işin kötü yanı herkese kendini iyi gösteriyor efendi bi insan sanıyor herkes onu.ailesi var elbet ama annesi hsta babasıda adam deil

Sen kendi aileni devreye sokacaksın zaten
Tek başına bu işin altından kalkmaya çalışma.
Boşunada zaman kaybetme.

böyle şey olur mu yaa, yok korkuyorum yok ailemden uzak olucam diye sevmediğin biriyle evlenilir mi? ne demek polis bi şey yapmıyo. ver savcılığa dilekçeni bak bakalım yanaşabiliyo mu yanına. öyle bi adamla evlenirsen çok yaşamazsın canım bunu kendin de tahmin ediyosundur.çok mu mutlu olacak ailen o zaman..
23 yaşındasın, istanbul gibi bi yerde yaşıyosun yapma allah aşkına yaa

Polis var be arkadasım neden korkuyorsun.
Simdi tahammül edemedigin bir adamla nasıl bir evi paylasacaksın?
Üstelikte tehlikeli biriyken.!!
Hic bir anne kızını uzaklara göndermek istemez.Ama annen böyle düsündügünü ve o herifin yaptıklarını bilse inan uzakta ama mutlu bir evlilik sürmeni isterdi.

o kadar kolay değil öyle ailene zarar vermek falan....gideceksin savcılığa şikayet edeceksin...hayatım tehlike altında diyceksin....silahı var tehdit ediyo diyceksin...silahın ruhsatıda yokmuş sanırım ,zaten bu bile yeter ceza alması için......

nedir yani tehdit ediyo,korkuyorum diye manyağın biriylemi evleneceksin??kendini topla silkelen ve hayatını mahvetme.....annen babanda bu adamın böyle olduğunu bile bile evlendirmez seni sanmıyorum....bu kişiyle ilgili tüm detayları biliyomu baban??bildiği halde evlenmeni istiyosa babanında babalığından şüphe ederim....

yapma allah askina dag basinda miyiz
simdiden psikopat diyosun, ickisi var diyosun
sen bu adamla evlenirsen senin hayatin nasil olucak hic düsündün mü???
veya daha mantikli bi sekilde sorayim sen bu adamla evlenirsen senin hayatin olucak mi??
ailemi kurtariyim diyosun belliki senin gözünü baya korkutmus
havlayan it isirmaz derler bilmem biliyo musun?
sakin nisanlininkide bu hesap olmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…