Nefret ettiğin birisiyle evlenmek..

Sonrasında daha çok pişman olacaksın.. evliliğinde %90 şiddet olacak... o zaman ayrılman daha zor olur.. şimdi ailen yanındayken ayrılmak daha kolay gibi gözüküyor..

Ailende eminin böyle biri ile evlenmene çok istekli değillerdir..

Zararın neresinden dönülse kardır. Daha kocan bile değilken belindeki silahla seni tehdit eden adam evlendikten sonra neler yapar Allah bilir. Annenin yakınında olacaksın ama istemediğin bir adamla,mutsuz ve büyük ihtimalle şiddet görerek yaşayacaksın. Annen seni uzağa göndermediğine mutlu olacak mı peki böylece? Bu olanlarla tek başına mücadele etmek zorunda hissetmeni de anlayamadım açıkçası. Annene babana kıyamadığın için kendine kıyıyorsun bilmiyorum farkında mısın? Onlara anlatsan,tehdit edildiğin için bu nişanlılığı sürdürdüğünü,korktuğunu ve evlenmek istemediğini söylesen,gerekirse polise giderken arkanda annen ve baban da olsa daha kolay olur gibime geliyor. Yalnız bir kızı tehdit etmek,zorlamak kolay. Ama ailen de arkanda olursa sana zarar vermeye korkar bu kadar rahat davranamaz. Çabuk pes edip hayatını mahvetme,lütfen mücadele et...

ailenizden uzaklaşmamak için nefret ettiğiniz biriyle bi ömür mü geçireceksiniz
keşke en baştan sevdiğiniz kişiden vazgeçmeseydiniz

ailenizden uzaklaşmamak için nefret ettiğiniz biriyle bi ömür mü geçireceksiniz
keşke en baştan sevdiğiniz kişiden vazgeçmeseydiniz

evt keşke vazgeçmeseydm sevdiğimden o beni hiç kırmıyodu son pişmanlık fayda etmiyor ne yapacağımı bilemiyorum kimseye zarar vrmeden bi çıkış yolu arıyorum ama olmuyor

neden korkuyorsun ne yapıcak vurucak mı ? ne zamandır tanıyorsun? senin onu istemediğini biliyor mu ?

onu istemediğimi defalarca söledim ona ama anlamıyor bırakmıyor bana zarar vermesinden korkumuyorum ben aileme ailemden birine kardelerim zarar vermesinden korkuyorum yoksa kendi hayatım umrumda deil zaten yaşadıklarım ölüm gibi uzaktan akraba ama yeni tanıyoruz ailece 10 ay oldu

ailen belinde silah olan adama seni nasıl veriyor? ailene zarar veremez , böyle korkutur ancak seni.bence yapma hayatını karartma.mecbur değilsin.havlayan köpek ısırmaz.ailene zarar verirse, hiç evlenmezsin ki.bunu akıl eder.

anlaşılan bu adam piskopat sen treni baştan kaçırmışsın arkadaşım beni bırakmıyor diyorsun şuan düğün arefesindeymişsiniz ölse bırakmaz artık hele sen bi delilik yapıp ayrıl seni çıldırır düğün üzeri çünkü kim olsa çıldırır seni bi güzel döver zaten evlenincede döver bu belli zaten en ciddiside sen aterkedip gitsen bile seni zorla kaçırır dediğin gibi dua et ve allh a sığın ve sevmeye çalış yada bi çılgınlık yapıp evlenme ama unutmaki seni kimseye yaretmez

şakamı bu ya
bile bile lades bu yani karşılık olarakta hayatını veriyorsun resmen,
ailene zarar verecek korkusuyla ömürboyu bu adamla yaşanırmı.her olayda seni tehdit edicek zayıf noktanı biliyor.hayatını mahvetme iyi düşün cnm

Burası teksasmı kardeşim ya,daha şimdiden sana böyle davranan biriyle nasıl evlenirsin?Hak var hukuk var,hiç birşey yapamaz,korkma,şikayet et..Kalan ömrünü yakmak mı istiyorsun sen?lmaz:

ailen serserinin biriyle evlenmenden neden mutlu oluyor?
ve bu adami hem reddedip hemde neden damat yapmak istiyorlar?
ayrica tehdit ediyorsa savciliga hemen dilekce verirsin hic birsey yapamaz
zaten havlayan kopekte isirmaz
:1closedeyes:

canım eyer bizle kafa bulmuyosan balık baştan kokmuş sen evlendikten sonra tehditler devam edecektir çocuğunun babasının bu adam olmasını ismezsin heralde ailene aç bu konuyu onlarla bir çözüm bulursun polise başvurabilirsin silhı kuru sıkımı ruhsatı varmı buda bir suç sonuçta iyi düşün öyle karar ver bu senin hayatın sonuçta

Canım lütfen o hataya düşme sevmediğin bir manyakla
evlenmek zorunda değilsin.
Hayatını kendi ellerinle mahfetme.
Durumu ailene anlat.Yalnız olmadığını anlayacaksın.
Bu sana güç verir.
SEni sindirmiş bu dingil:mymeka:
Bir halt edemez.
Evlendikten sonrasını şöyle bir düşün istersen bence
.
İçki belki kumar dayak vb herşey gelebilir başına.-tatlicadiarzu-

Belinde silah taşıyan bir dengesizin ileride sana neler yapabileceğini hiç düşünmüyormusun sen..
Bu ülkenin polisi var yasası var gider şikayet edersin olur biter ailen üzülecek diye böyle bir psikopatla evlenilir mi hiç yazık etme kendine...

olurmu hic öyle sey ya , bile bile insan kendi hayatini karartmaz ki ..
burda hergün farkli bi konu okuyoruz , mutsuzluklar üzeri , kadinlarimiz neler cekiyor , hic insan göz yumarmi buna
git polise jandarmaya sIkayet et , tehdit ediyor diye kendinizden mi vazgectiniz havlayan köpek ısırmaz , bi ömrü harcarsiniz sadece , hemde iskenceyle siddetle

korkundan vazgeçemiyorsun ama bi ömrü mutsuz yaşamayı kabul ediyorsun.çook ilginç..

böyle bi şeyin şakasımı olur allah aşkına inanmayan kişi yorum yapmasın lütfen zatn moralim bozuk zor durumdayım ne diye insanlarla kafa bulayım

Düğün tarihi alıdımı ne zaman düğününüz bence daha fazla iş uzamandan ayrıl gitsin. Sen bu şekilde napıcam diye düşündükçe zamanın daralıyo ve gittikçe çıkmaz yola doğru ilerliyorsun. Ayrıca lafta asarım keserim demek çok kolay senin gözünü fena korkutmuş bu çocuk. ilk önce ailene durumu anlat ve daha sonra hemen polise gidip bi kendini korumaya aldır en azından bir ifade ver ki bi sorun olursa sorumlusu belli olur. İşi daha fazla uzatmadan ayrıl gitsin. Korkma kimse ne sana nede ailene bişey yapamaz...

bn kendi hayatımdan vazgeçtim sadece benim korkum aileme zarar vermesi polis hiç bişey yapmaz çünkü ortada belli çok vaka oluyo ifade alıp bırakıyolar ve bıraktıkları zamn dahada hiddetlenip neler yapabileceğini bilmiyorum norml bi insandan deil bi psikopattan söz ediyorum kişiliğini çokta iyi gizliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…