Nefret ettiğin birisiyle evlenmek..

herkese teşekkür ederm iyi dilek ve öneiler iiçn bugnü bkliyordum aile büyükleri görüşeckti kendiside şehr dışına çıkmış hbrm yoktu babası babama sölemiş umarım herşey istedğim gibi olacak biraz sorun olacak gibi görünüyor şuan ama blmyrm birazzamn geçsin belli bi zmndan sonraolanları yazıcm

cok uzuldum canim allah yardimcin olsun.simdiki zamanda insanlara hic mi hic guven kalmadi.insallah en kisa zamanda hersey yoluna girer

sakın evlenme sakın sakın sakın!!!!!!!!!!!!!!!!!

butun yzılanları okumadım ama su anda bunu okuyan herkese soyluyorum aılenızı dusunupte ıstemedıgınız bırıyle sakın evlenmeyın..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ben ornegım.

o aptallıgı sakın yapmayın dayanılmıyor..mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

%90 mi? %1500 her gün dayak hergün ickili gelen ve sevgisiz kurulmus bir evlilik gece hayati evin yolunu bulamamis körkütük bir sarhos canlandi gözümde bir anda. sizin evliliginiz aynen bu sekil olur. daha nisanliyken ailenize zara vermekle sizi tehdit eden bir erkek evlendiginizde neler yapar sizi nasil bir hayat standardinda yasatir inanin bilemiyorum. ailenizin yaninda diye evet dediniz peki evlendiginizde ailenizin yanina sizi birakacagini nerden biliyorsunuz? ben ayni mahallede oturupta annesine oturmaya gidemeyen cok kisi gördüm. ileride kucaginizda cocugunuzla yediginiz dayakla hayatinizi hic sevmediginiz hatta gün be gün nefret edeceginiz biriyle yasamaktansa bence hic evlenmeyin bari ailenizle oturun. ya sevdigiz insani tercih edip onunla aile olacaktiniz yada istemeyerek evlenipte baskasini da hayatini alt üst etmeyecektiniz. siz onu sevmedikce o da size kötü davranacak. hayat boyu hep pisman olup aci cekeceksiniz ne aileniz ne siz nede su anda sizin onu sevmediginizden haberi olmayan nisanliniz mutlu olamayacaksiniz. bu yanlisi sakin yapma canim kardesim. sen sen ol böyle bir evlilikle kendini bitirme:a015:

ben bir şeyi anlayamadım..
ilk önce aile baskısı dedin,ailem mutlu olsun diye dedin..
sonrada ailemde reddetti onu dedin..
madem ailende reddetti onu o zaman niye hayır diyemedin?
tehtid ediyordu diyeceksin..e şimdi ne farkı var?şimdide tehtid etmiyor mu?
ben anlayamadım?

eğer birşey anlamadıysan yorum yapma kardeşim

gerçekten anlamadığından değil, neden ailende hazır reddetmişken ben de istemiyorum zaten diyip bu işi bitirmediğine anlam veremediğinden öyle demiş :1ninca:

1-ben senin kardesin değilim!
2-buradaki istediğim konuya yorum yapmakta özgürüm!
3-maşallah pabuç kadar dil herseye verecek cevabın var ama nedense sanal ortamda geçerli bu?
ne demek istediimi nedense bı sen anlayamamissin?!
bak dove ne güzel anlamış!
4-bir daha zaten senin gibi birine yorum yapmam merak etme!umrumdaydi çok sanki sevmediğin biriyle evlenmen!

boyle zararalı bırıyle bır omur gecmezkı canım ılerde ya kotu seyler yaparsa ne malum zarar vermıcegı bence konuyu aılene annlat sonrada polıise bısı yapamaz sana okadar kolaymı adaletı karsına almak ne sanıo o kendını uzuldum canım sakın evlenme onla bence yol yakınken gerı dön....

Sırf ailenizi üzmemek adına da nefret ettiğiniz adamla bir ömürü geçiremezsiniz ya hanımefendi .

Şimdi size kolay geliyor olmalı ..Ama ne zorluklar olur bir bilseniz.

Kendiniz söylüyorsunuz sevmiyorum nefret ediyorum diye..

Bence yol yakınken dönün bu işten.Yoksa zarar gören siz olursunuz.

Evlendikten sonra boşanırsanız o zaman aileniz mutsuz olmayacak mı sanki..

ya bu kadar akılsız olamassın dimi...şaka falan yapıyosun heralde....cahil bi insan olduğunu düşünmüyorum ama şunu unutma bak şuan ne nikahın ne bi bağlılığın var nikahın olduktan sonra neler olabiliceği aklına gelmiyo sanırım....ailem ailem demişsin ama şunu unutma ki eğer bu adamla evlenirsen aileni unut bikere görüştürürmü zannediyosun.....hiç bişi yapamaz desemde korkmuşsun bikere ama evlendikten sonra daha kötü olur be güzelim kendini nasıl ateşe atarsın anlamamki...BUGÜNLERİNİ ÇOK ARARSIN EMİN OL....

benimde soru işaretlerim oldu sen gibi canım ailesi ilk önce baskı yapmış sonrasında red etmiş ama o tehditler aldığı için bunu sürdürmeye devam etmiş...aileside red attiğine göre kızın yanında olduğuna göre neden hala sürdürmeye kararlı anlamış değilm bende sen gibi...o yüzden hem fikirim seninle....
ama söylicek pek bişi yok sanırım RABBİM yardımcısı olsun ne diyelim

tabii canım insan gibi yorum yaptım,doğru dürüst cevap vereceğine bir anda parladı nedense????
bariz anlatmadığı ya da atladigi söylemediği bir seyler var!
nefret ettigini sanmıyorum..
ama bana ne sonuçta?!

boşver canım...yaparsa kendine yapar hiç bişi öle göründüğü gibi kolay ve basit değil...aksine çok zor ne güzel şuan hiç bir bağımlılığı olmadığı halde bataklığa batmakta kararlı sanırım...nedemek istediğimizi sonrasında anlicak ama umarım geç olmaz ...

sen önce düzgün cümleler kur :mymeka: yok silah taşımanın suç olduğunu biliyomuşta büyük suç olduğunu bilmiyomuş suçun büyüğü küçüğümü olur :tomato: suç suçtur Allah sana akıl fikir versin :umursamaz:

eleştiriye açık değilsen neden burda konu paylaşıyorsun...herkes senin lehine yazmış...ama sinirini burdaki size bi şekilde yardımcı olmak isteyen insanlardan çıkarmışsın..ayıp bence..

Ne olursa olsun..Annen baban için mutlu olmaları için evlenme onlar aynı evde yaşamayacaklar ayrıca adam içiyormuş emin ol ailen hiç ama hiç mutlu olmayacaktır bunu duyunca tamam sevdiğinle de evlenmiyorsan hayatını hiç sevmediğin alkol kullanan biri ile de batırma..KOnuşmalısın ailen ile..

arkadasim son durum nedir? sana bir faydamiz dokundumu? insallah bu is bitmistir. hayirli haberlerini bekliyorum. lütfen kendini düsün hata yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…