Sonrasında daha çok pişman olacaksın.. evliliğinde %90 şiddet olacak... o zaman ayrılman daha zor olur.. şimdi ailen yanındayken ayrılmak daha kolay gibi gözüküyor..
Ailende eminin böyle biri ile evlenmene çok istekli değillerdir..
ben bir şeyi anlayamadım..
ilk önce aile baskısı dedin,ailem mutlu olsun diye dedin..
sonrada ailemde reddetti onu dedin..
madem ailende reddetti onu o zaman niye hayır diyemedin?
tehtid ediyordu diyeceksin..e şimdi ne farkı var?şimdide tehtid etmiyor mu?
ben anlayamadım?
eğer birşey anlamadıysan yorum yapma kardeşim
eğer birşey anlamadıysan yorum yapma kardeşim
Arkadaş sana yardımcı olmaya çalışıyor, verdiğin cevap hiç hoş değileğer birşey anlamadıysan yorum yapma kardeşim
1-ben senin kardesin değilim!
2-buradaki istediğim konuya yorum yapmakta özgürüm!
3-maşallah pabuç kadar dil herseye verecek cevabın var ama nedense sanal ortamda geçerli bu?
ne demek istediimi nedense bı sen anlayamamissin?!
bak dove ne güzel anlamış!
4-bir daha zaten senin gibi birine yorum yapmam merak etme!umrumdaydi çok sanki sevmediğin biriyle evlenmen!
benimde soru işaretlerim oldu sen gibi canım ailesi ilk önce baskı yapmış sonrasında red etmiş ama o tehditler aldığı için bunu sürdürmeye devam etmiş...aileside red attiğine göre kızın yanında olduğuna göre neden hala sürdürmeye kararlı anlamış değilm bende sen gibi...o yüzden hem fikirim seninle....
ama söylicek pek bişi yok sanırım RABBİM yardımcısı olsun ne diyelim
tabii canım insan gibi yorum yaptım,doğru dürüst cevap vereceğine bir anda parladı nedense????
bariz anlatmadığı ya da atladigi söylemediği bir seyler var!
nefret ettigini sanmıyorum..
ama bana ne sonuçta?!
siz yazdıklarımı ya doğru okumuyosunuz yada başka yerllerrinizden okuyosunuz bn suç olduğunu biliyorum fakat orda ne yazmışım ben büyük kelimesini yazmışım dimi bukadar büyük bir suç olduğunu bilmiyordum yani suçu biliyorum fakat büyük suçu varmış anladınmı ???????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?