Konu sahibinin son yorumlarından sonra konunun gerçekliğine katiyen inanmıyorum.
Bir karakola bu şekilde başvuruda bulunmanız halinde, karakol size "hergün devriye geçirelim kapınızdan" demez, diyemez. Gidip savcılığa başvurmanız gerekir. Karakola suç duyurusu yaptığını belirtmiş konu sahibi, suç duyurusu savcılığa yapılır, karakola değil.
Ayrıca karakol konu sahibinin babası ile neden görüşüyor, tüm bunlar çok enteresan..
Yazık.. Ne zevk alınıyor sahte konular açmaktan..
Umarım fake değildir, bunca insan emek verdi, yorum yapmak için..
Fakat polis böyle bir durumda savcılığa yönlendirir, hukuk ile ilgili bir siteye girip araştırdım az önce. Tehdit olayının çok ciddi cezaları var ve bu cezaları karakol veremez. Dolayısı ile karakol "ben devriye gezer, seni korurum" diyemez. O sorumluluğu alamaz.
Polis karakolu, o an vuku bulan bir olaya müdahale eder. Hırsızlık, cinayet, kavga gibi..
Bunun dışındaki olayların dorumluluğunu almaz, savcılığa yönlendirir.
kızlar benim nlaatığım olayda devriye gezen polis cep numarasını verdi kapıya gelince tekrar hemen arayın 2 dakikda kapıdayız demişti bize...savcılığa falan gidinde demedi...
sizin yorumlarınızdan yola çıkarak düşündüm herşeyi bu sabah erkenden mahalle karakoluna başvurdum silahı sakladığı yeri ttam bilmediğim için bazı yerler söledim takibe alcaklar inş bu akşamda babamla konuşucm ilk defa cesaretimi bukadar toplayabildim
ifade verdimsuç duyurusunda bulundum sonuçta bişey iddaa ettim ben bir silah ve büük suçmuş bu ben bilmiyordum ifade verdim geceleri bizim sokakta artık sürekli ekip dolaşacak en ufak bişeyde dahi haber vermemi tmbih ettiler babamı çağıracaklardı ama ben istemedm hem çalışıyor olduğu için hemde olayları tam olarak bilmediği için ben konuştuktan sonra onunlada konuşacaklr telefonumuda kapattım
ben baştada sölmiştm yaşadıklarım asla yalan deil böle bişeyi ne diye yapayımki oyun oynamak istesem başka sitelere girerim yazar çıkarım inanmayan yorum yapmasın demiştim ayrıca gece her mahallede mutlaka bi devriye aracı gezer kontrol amaçlı bu yeni olan bişey deil her zman var ki gündüzleride gezer polisler özellkl yunuslar
sizin yorumlarınızdan yola çıkarak düşündüm herşeyi bu sabah erkenden mahalle karakoluna başvurdum silahı sakladığı yeri ttam bilmediğim için bazı yerler söledim takibe alcaklar inş bu akşamda babamla konuşucm ilk defa cesaretimi bukadar toplayabildim
ifade verdimsuç duyurusunda bulundum sonuçta bişey iddaa ettim ben bir silah ve büük suçmuş bu ben bilmiyordum ifade verdim geceleri bizim sokakta artık sürekli ekip dolaşacak en ufak bişeyde dahi haber vermemi tmbih ettiler babamı çağıracaklardı ama ben istemedm hem çalışıyor olduğu için hemde olayları tam olarak bilmediği için ben konuştuktan sonra onunlada konuşacaklr telefonumuda kapattım
bu msj yeni gördüm nasıl yanı sen ruhsatsız silah taşımanın suç olduğunu bilmiyormuydun akannehir hayret birşey ya nerde yaşıyosun sen kardeşim küçük çocuklar bile bilir silah taşımanın suç olduğunu polislerler bile görev dışında silahlarını teşhir edemezlerken normal vatandaş nasıl silh belinde gezebilsin inşallah kafa bulmuyosundur bizle 23 yaşında olduğunu söylüyosun ama yazdıklarınla yaş değerlendirmesi yapsam en fazla 15 derim sana neyse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?