nefret kusuyorum iğreniyorum.

Bekarsın sanırım
Ben evliyim bide bebeğim var
Bikere bebeğimi gezdirirken biri yanıma geldi arabadan kart uzattı zangır zangır titredim
Sadece benim bebeğim dedim
Ne alakaysa

Çok şirinsiniz ya insan o anda saçmalıyor şok oluyosun pişkinlikleri karşısında reziller

Valla ya bu nedir bıktım bende artık canıma tak etti afedersiniz g*tünü başını açıp gezenler varken niye bana laf atarlar diye düşünüp dururum hep ama sanırım ayrım yapmıyorlar dişi olsun yeter

Her yerde var bu tiplerden
Öküzün trene baktığı gibi bakıyorlar
Laf atmaktan ne anlıyorlarsa...

Şu taciz meselesinden muzdarip olmayan bir kadın varmıdır allah aşkına tek suçumuz kadın olarak yaratılmak istediğim kadar açık giyinsemde o heriflerin bana laf atmaya hakkı var mı bu benim imtihanım bakmamak başını önüne eğmekde senin imtihanınbu dünya onlarınmı neden özgürce bize saldırabiliyorlar defolun bu dünyadan feminist olucam evliyimde ben salak gibi her tacizde kendimi kirlenmiş hissediyorum

60 yaşında anneme laf atan, araçla takip eden, çarşaflı kuzenime telefon numarasını yazıp vermeye çalışan, laf atanlar var hem de İstanbul'da.

Bunlar sadece doğuda yaşanmıyor.
Normal zamanda da iğrenç ama özellikle hamile iken çok zoruma gidiyor bakmaları

O anda sende en kutsal duygunun hormonları salgılanırken bile hayvanlar seni cinsel obje olarak görebiliyor tabi ne demişlerdi hamileler fazla dışarı çıkmasın c.başkanı galiba

TE="yashikayesi, post: 42418510, member: 696162"]Valla ya bu nedir bıktım bende artık canıma tak etti afedersiniz g*tünü başını açıp gezenler varken niye bana laf atarlar diye düşünüp dururum hep ama sanırım ayrım yapmıyorlar dişi olsun yeter [/QUOTE]
Açık giyinenler tacizi hak ediyor mu yani? Ne farkı kaldı zihniyeti yamuk erkeklerin düşüncelerinden şimdi bu şahane fikrin

bazen mecbur kalınca, kalabalıktan dolayı illa kadınlara temas ediyorum ama erkek temas etmemeli kalabalık olsa dahi. bir kere yine mecburen bir kıza değmek zorunda kalıyordum araç sarsıldığı için. kız bana bağırmaya başlayınca tepem attı, eşim yanımdaydı "beni beğenmediğine göre eşim sürtünsün" dedim, ittim eşimi ona doğru.
pişman mıyım, değilim. sanki bilerek itiyorum kızı.

bunların bir de biz çemkirince yağ gibi su üstüne çıkanı var "sende bana bakmasaydın" diye...

biz niye yanımızda biri koruyacağından emin olduğumuz bir erkek olmadan sokakta yürüyoruz?

neden tedirgin oluyoruz yolda gece yürürken?

üniversite de okurken arkadaşım terk edildiği için aparttan çıkalım dedik ve yürüyoruz. gece saat 1-2 gibi.

evde de oturabilirdik neden korkalım ya da kimden korkalım?

neyse yolun kenarında yürürken adamın biri (ben yapı olarak uzun ve iri bir bayanım arkadaşımda tam tersi ufacık. ben 1.80 o 1.50 falan) o da benimle aynı boyda bize doğru yaklaşıyor.

neyse ben arkadaşımı dinliyorum bi yandan adama bakıyorum çünkü git gide bizim kenara doğru kayıyor. ben tedirgin oldum ve arkadaşımla yer değiştirdim.

daha sonra adamda yer değiştirdi arkadaşımın olduğu tarafa geldi. iyice yaklaştı ve kollarını açıp tuhaf bir biçimde bağırıp arkadaşıma saldırmaya kalktı

kesinlikle hayatının hatasını yaptı iyi ki de yapmış

ben de 9 yıldır taekwondo yapıyorum ve o an refleks olarak adama tekme attım. bu sendeledi ve aklınca karşılık vermeye başladı ve ben ona Allah ne verdiyse girdim orda.

onun bizi korkutmaya hakkı var mıydı? HAYIR!

bizim o satte dışarıda olmaya hakkımız yok muydu? HAYIR! Tabiki vardı.

asla korkmayalım bağıralım çağıralım karşılık verelim yardım isteyelim gerekirse üstlerine yürüyelim. onların anladığı dilden konuşalım ama KORKMAYALIM!

O anda sende en kutsal duygunun hormonları salgılanırken bile hayvanlar seni cinsel obje olarak görebiliyor tabi ne demişlerdi hamileler fazla dışarı çıkmasın c.başkanı galiba
Yok o söylemedi.
Ömer Tuğrul İnançer diye bir şahıs.

kesinlikle. Allah nasip ederse iki kızımı da savunma sporu için kurslara göndereceğim. bu zamanda kendilerini her durumda savunabilsinler.

Aynen katiliyorum sana canim, Turk insani soyle iyi boyle iyi laflarinin tamamen şişirilme oldugunu dusunuyorum. Ben sokakta esim olmadan yuruyemiyorum, tek basima gidip bi avm gezemiyorum. Boynuma sardigim bi şala bile laf attilar gecen yil. Gezmeye bayilirim normalde, ama bi ekmek almaya cikarken bile en ufak bakisa maruz kaldigim zaman deliriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…