- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Bekarsın sanırım
Ben evliyim bide bebeğim var
Bikere bebeğimi gezdirirken biri yanıma geldi arabadan kart uzattı zangır zangır titredim
Sadece benim bebeğim dedim
Ne alakaysa
6 aylık hamileyken laf yemişliğim var. Kusmak istemiştim o gün.
Bunlar sadece doğuda yaşanmıyor.
Normal zamanda da iğrenç ama özellikle hamile iken çok zoruma gidiyor bakmaları
bazen mecbur kalınca, kalabalıktan dolayı illa kadınlara temas ediyorum ama erkek temas etmemeli kalabalık olsa dahi. bir kere yine mecburen bir kıza değmek zorunda kalıyordum araç sarsıldığı için. kız bana bağırmaya başlayınca tepem attı, eşim yanımdaydı "beni beğenmediğine göre eşim sürtünsün" dedim, ittim eşimi ona doğru.sabah gelirken o ayılardan biriyle kavga ettim. ben yaşadığım olaylar sebebiyle otobüste bir kadının bile bana temas etmesine dayanamazken o herif resmen bana dayadı. sürtündü. evet yaşadığım tacizdi. direkten tutuyordum. çekildim ve bak buraya daya dedim. ne??? dedi. direğe daya dedim dedim. tekrar neee dedi. aaa yetmez mi dedim. edepli konuş dedi. edebi senden öğrenecek değilim dedim. utanmadan bide edepten bahsediyorsun dedim. merak etme sana da dayayanlar çıkacaktır dedim indim otobüsten.
ben gerçekten kız olsun erkek olsun hiç bir temasa tahammül edemiyorum.
Çok sinirliyim .işe gitmek için evden çıktım bugün gayet normal kısa kollu ki kolumun yarısana gelen bluz sıfır kol bile değil üstüne aynı tip kısa kol kot ceket bol bayağı bol bir pantolon giydim.hiç bi yerim açık değil yürüyorum ya bazı dangalaklar ayı gibi bakıyolar kafamı her kaldırdığımda hep de başım önde yürüdüm ıslık sesi fısıltıyla laf atma yiyecek gibi bakmalar bu nedir ya ben rahat rahat yürüyemiyecek miyim bankaya gidip işimi halledip bir cafede arkadaşlarımla oturmıyacakmıyım o kadar rahatsız oluyorum ki bunlardan dışarı çıkmak bile istemiyorum nefret ediyorum doğuda küçük bir ildeyim kadınmı görmemişler başım kapalı olmayabilir açığım diye ortalık malı değilim ben hiç mi anaları bacıları yok bunların nasıl bir zihniyet hala hiç bir yerim açık değil ki açık olsada bunları yapmaya hiç kimsenin hakkı yok vallahi yaşamaktan soğudum.
Yok o söylemedi.O anda sende en kutsal duygunun hormonları salgılanırken bile hayvanlar seni cinsel obje olarak görebiliyor tabi ne demişlerdi hamileler fazla dışarı çıkmasın c.başkanı galiba
kesinlikle. Allah nasip ederse iki kızımı da savunma sporu için kurslara göndereceğim. bu zamanda kendilerini her durumda savunabilsinler.bunların bir de biz çemkirince yağ gibi su üstüne çıkanı var "sende bana bakmasaydın" diye...
biz niye yanımızda biri koruyacağından emin olduğumuz bir erkek olmadan sokakta yürüyoruz?
neden tedirgin oluyoruz yolda gece yürürken?
üniversite de okurken arkadaşım terk edildiği için aparttan çıkalım dedik ve yürüyoruz. gece saat 1-2 gibi.
evde de oturabilirdik neden korkalım ya da kimden korkalım?
neyse yolun kenarında yürürken adamın biri (ben yapı olarak uzun ve iri bir bayanım arkadaşımda tam tersi ufacık. ben 1.80 o 1.50 falan) o da benimle aynı boyda bize doğru yaklaşıyor.
neyse ben arkadaşımı dinliyorum bi yandan adama bakıyorum çünkü git gide bizim kenara doğru kayıyor. ben tedirgin oldum ve arkadaşımla yer değiştirdim.
daha sonra adamda yer değiştirdi arkadaşımın olduğu tarafa geldi. iyice yaklaştı ve kollarını açıp tuhaf bir biçimde bağırıp arkadaşıma saldırmaya kalktı
kesinlikle hayatının hatasını yaptı iyi ki de yapmış
ben de 9 yıldır taekwondo yapıyorum ve o an refleks olarak adama tekme attım. bu sendeledi ve aklınca karşılık vermeye başladı ve ben ona Allah ne verdiyse girdim orda.
onun bizi korkutmaya hakkı var mıydı? HAYIR!
bizim o satte dışarıda olmaya hakkımız yok muydu? HAYIR! Tabiki vardı.
asla korkmayalım bağıralım çağıralım karşılık verelim yardım isteyelim gerekirse üstlerine yürüyelim. onların anladığı dilden konuşalım ama KORKMAYALIM!
Valla bak. Tam benim kalemimsin Demişti hayvan. Üstelik yazlık bir yerde öyle Doğuda falan değil yani. Öküz her yerde Öküz.Ne?!? Yuh.
kesinlikle. Allah nasip ederse iki kızımı da savunma sporu için kurslara göndereceğim. bu zamanda kendilerini her durumda savunabilsinler.
Aynen katiliyorum sana canim, Turk insani soyle iyi boyle iyi laflarinin tamamen şişirilme oldugunu dusunuyorum. Ben sokakta esim olmadan yuruyemiyorum, tek basima gidip bi avm gezemiyorum. Boynuma sardigim bi şala bile laf attilar gecen yil. Gezmeye bayilirim normalde, ama bi ekmek almaya cikarken bile en ufak bakisa maruz kaldigim zaman deliriyorum.İyi de bizim toplumumuz böyle kardeş. Türkiye cinsel açlığın Afrikası. Erkekler durduk yere abaza olmuyor, toplum yapımız yüzünden. Erkekler hanzo diyip bu işten sıyrılamayız bence, toplumsal zihniyetimiz çarpık , ikiyüzlü ve hasta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?