- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
oha.yuh.Valla bak. Tam benim kalemimsin Demişti hayvan. Üstelik yazlık bir yerde öyle Doğuda falan değil yani. Öküz her yerde Öküz.
Açık giyinenler tacizi hak ediyor mu yani? Ne farkı kaldı zihniyeti yamuk erkeklerin düşüncelerinden şimdi bu şahane fikrin[/QUOTE]TE="yashikayesi, post: 42418510, member: 696162"]Valla ya bu nedir bıktım bende artık canıma tak ettiafedersiniz g*tünü başını açıp gezenler varken niye bana laf atarlar diye düşünüp dururum hep ama sanırım ayrım yapmıyorlar dişi olsun yeter
Hersey aileyle alakali canim . Yetistirme tarziyla.Ayni durumu hepimiz yasiyoruz malesef.Allah islah etsin bunlari.Çok sinirliyim .işe gitmek için evden çıktım bugün gayet normal kısa kollu ki kolumun yarısana gelen bluz sıfır kol bile değil üstüne aynı tip kısa kol kot ceket bol bayağı bol bir pantolon giydim.hiç bi yerim açık değil yürüyorum ya bazı dangalaklar ayı gibi bakıyolar kafamı her kaldırdığımda hep de başım önde yürüdüm ıslık sesi fısıltıyla laf atma yiyecek gibi bakmalar bu nedir ya ben rahat rahat yürüyemiyecek miyim bankaya gidip işimi halledip bir cafede arkadaşlarımla oturmıyacakmıyım o kadar rahatsız oluyorum ki bunlardan dışarı çıkmak bile istemiyorum nefret ediyorum doğuda küçük bir ildeyim kadınmı görmemişler başım kapalı olmayabilir açığım diye ortalık malı değilim ben hiç mi anaları bacıları yok bunların nasıl bir zihniyet hala hiç bir yerim açık değil ki açık olsada bunları yapmaya hiç kimsenin hakkı yok vallahi yaşamaktan soğudum.
Seksi olunmaz doğulur çünkü6 aylık hamileyken laf yemişliğim var. Kusmak istemiştim o gün.
Ben umursuyorum moralim bozuluyo yüzüm düşüyo diğer erkeklerede genelleme yapıp hepsine kötü davranıyorumdoğuda değilim
acıgım
acıkta gıyınırım genelde hıc umursamam
Açık giyinenler tacizi hak ediyor mu yani? Ne farkı kaldı zihniyeti yamuk erkeklerin düşüncelerinden şimdi bu şahane fikrin
Sorma dombik bir seksiSeksi olunmaz doğulur çünkü
Vuu-huu beybiii diyorum.
O hayvana da çüş, samanını az versinler diyorum.
O ne demek ya usluba gel gotunude acsa basinida laf atamaz kardesim!!!Valla ya bu nedir bıktım bende artık canıma tak ettiafedersiniz g*tünü başını açıp gezenler varken niye bana laf atarlar diye düşünüp dururum hep ama sanırım ayrım yapmıyorlar dişi olsun yeter
O ne demek ya usluba gel gotunude acsa basinida laf atamaz kardesim!!!
Kimsenin kimseyi kötülediği yok herkes başına geleni anlatıyor. Hepsi hayal ürünü değildir herhalde (!) Aman ülkemize zeval gelmesin diyerek susup oturalım mı?Türkleri ve türkiyeyi kötülülemeyi batilillari övmeyi birakin artik lütfen..siz batida tecavüz ve ensestin ne kadar fazla oldugunu unutuyorsunuz galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?