nefret kusuyorum iğreniyorum.

doğuda değilim
acıgım
acıkta gıyınırım genelde hıc umursamam

Açık giyinenler tacizi hak ediyor mu yani? Ne farkı kaldı zihniyeti yamuk erkeklerin düşüncelerinden şimdi bu şahane fikrin[/QUOTE]

Ben kaç kere üzerine basa basa yazdım sçık giyinsemde kimsenin taciz hakkı yok diye dikkatli okuyun lütfen

Hersey aileyle alakali canim . Yetistirme tarziyla.Ayni durumu hepimiz yasiyoruz malesef.Allah islah etsin bunlari.

Açık giyinenler tacizi hak ediyor mu yani? Ne farkı kaldı zihniyeti yamuk erkeklerin düşüncelerinden şimdi bu şahane fikrin

Ben kaç kere üzerine basa basa yazdım sçık giyinsemde kimsenin taciz hakkı yok diye dikkatli okuyun lütfen[/QUOTE]
Diğer üyeye yazmışsınız pardon yeni gördüm isteyen istediğini giyer kapalıya niye kapalısın demiyosak açığada deme hakkımız yok

[QUOSon Edebiyat, post: 42419196, member: 664610"]Açık giyinenler tacizi hak ediyor mu yani? Ne farkı kaldı zihniyeti yamuk erkeklerin düşüncelerinden şimdi bu şahane fikrin[/QUOTE]

Ben kaç kere üzerine basa basa yazdım sçık giyinsemde kimsenin taciz hakkı yok diye dikkatli okuyun lütfen[/QUOTE] ben sizi alıntılamadım ki o cümleyi başka birisi yazmış ona yazdım fark ettiyseniz. Üst tarafta var mesaj

Ben susmam.Dekolte bir kiyafetle cafeye girdim.5-6 erkek birden bana bakti.Fakat gozlerini cekmedi."Onunuze donun bakiyimmm!"" diye cikistim.Baskarini pne ni egdiler.bi daha da bakacaklarini sanmam.masayi dagitirim valla...İstanbukun gobeginde bunuu yasicammm
Bi kere de eminonundeyuruyodum.Araba korna caliyo.Ben bakmadan yuruyorum.İlerde durdu.Gittim.Kapiyi actim.Badtim kuguru...kapi acik kacti valla

16 yaşımdaydım.Ankara'nın göbeğinde gayet medeni bi semtte oturuyoduk.Bakkala gidiyodum, zaten evime 50 metre uzakta olan bir yer.Elimde de telefon, babamla konuşuyorum.Eve su söyledim ve bakkala çıktım, babama da eve su söylediğimi haber verdim telefonda.O sırada yolda arabasıyla sapığın biri beni takip ediyomuş.Muhtemelen 27-28 yaşlarında bi oğlan.Bir sürü laf attı, tanışalım, bi bak bişey dicem, şşşt güzel kız vs vs.En son kovdum kurtuldum sandım eve geldim.Marketten aldıklarımı elimden bırakırken kapı çaldı, sucu gelmiş babam suyu alıyodu.Bi de ne göriyim?Bizim sapık, sucuyu kandırmış beni takip etmiş adamın elindeki suyu sırtlamış çıkmış bizim eve kadar.Babamın elinden suyu alırken de beni kesiyo hala.Annem babam medeni insanlar aslında, olanı anlatsam yine de ne derlerdi, o herifin bu cesaretini benden bulurlardı kesin diye kimseye anlatamadım.Evden 1 hafta çıkamamıştım korkumdan.

Ben en rahat yer diye tabir edilen bir ilde yaşıyorum guya! O kadar rahatki anksiyete oldum bu pislikler yüzünden. Dışarı çıkmak istemiyorum o kadar icime kapandim ki.
Esim yanımdayken dahada çok bakıyorlar farkedilmiyecek gibi değil. Görmezden gelmeye calissamda gözüne sokuyorlar insanin.
Kufretmeyi öğrendim bunlar yüzünden. İgreniyorum nefret ediyorum. Yrama parmak basan bir konu.
Birde karnım burnumda buna rağmen insan görmemiş gibi bakıyor hayvanlar.

Türkleri ve türkiyeyi kötülülemeyi batilillari övmeyi birakin artik lütfen..siz batida tecavüz ve ensestin ne kadar fazla oldugunu unutuyorsunuz galiba..

Küçük bir ilçede öğretmenim, siz başım açık demişsiniz ya benim kapalı ama tip tip bakarlar çünkü yabancıyım ben orda.. Kimse laf atmadı ama şimdiye kadar, 2 yıl oldu.

O ne demek ya usluba gel gotunude acsa basinida laf atamaz kardesim!!!

Kadına tacizin kadının açık yada kapalı olmasıyla ilgisi yok ama hala bazı hemcinslerimiz bile açıkların hak ettiğini düşünebiliyor.

Igrenc yaratıklar her yerde ya insan dışarı çıkmaya korkuyor. Keşke direk kökten yok olsalar tükettikleri oksijen de bize kalsa.

Kadınlara kötü gözle bakan bir insanın ne kadar temiz kalbi olabilir bilmiyorum. Ama onlarda bizim gibi bi aileye sahip. Yazık onların analarına bacılarına eşlerine.

O ne demek ya usluba gel gotunude acsa basinida laf atamaz kardesim!!!

tabiki edemez ama daha çok dikkat çekiyor kaldı ki sırf bunun için yapanlar da var yani bazen öyle tuhaf giyimli bayanlar görüyorum ki benim bile ağzım açık kalıyor şaşkınlıktan..

Türkleri ve türkiyeyi kötülülemeyi batilillari övmeyi birakin artik lütfen..siz batida tecavüz ve ensestin ne kadar fazla oldugunu unutuyorsunuz galiba..
Kimsenin kimseyi kötülediği yok herkes başına geleni anlatıyor. Hepsi hayal ürünü değildir herhalde (!) Aman ülkemize zeval gelmesin diyerek susup oturalım mı?
Ayrıca üzgünüm size kötü haber bu tür taciz olayları batıya göre bizim ve doğu ülkelerinde daha çok oluyor. Ben çok sık yurtdışına da çıkmak durumunda kalıyorum ve bir kez bile başıma taciz gelmedi. Hatta aynı şekilde yurtdışından gelen "erkek" akrabamda buradaki insanlar neden böyle bakıyor diye garip sorular sormuştu. Ama aman siz hepsini görmezden gelin, evime kadar takip eden sapıklarla ben veya biz hiç uğraşmadık zaten. Yersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…