- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- 298
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
oooo tebrik ederim çok güzel hareketler bunlarbatıda yaşayan biri olarak sizden farkı olmayan bir sehre sahibim malesef. sapık o kadar cok ki ister aç biyerini gez ister kapat fark etmiyor. mutlaka azmış sapıklar bakacak biyer buluyor. bu kış arkadaşlarla konsere gidiyoruz. saatte 19.30gibi. etek giydim siyah opak çorap dize kadar çizme üstünede sırf laf yemeyeyim diye uzun bir ceket...üst geçitten geçiyorum vıngırvıngır dolu üst geçit. 3tane hanzo geliyo karşıdan bebe dha ama. "atlarım ben buna"dedi. öteki de ben de tutarım dedi....sen misin bunu diyen ben bir coşarsın. bana bak ben sana burdan bi atlarsam seni eben...n a....na göndririm şerefsiz döl ziyanı....üstünede sapık varrrrrr saldırdılar banaaa diye çığlıkkarkamı bi döndüm bunlar puffff uçmuş...... sonra kendi kendime dedim ki manyak mıyım neyim 3 tane hanzo bn cevap veriyorum bi yakalasalar beni.... neyse özetle o hormonlar sokaktaki e kalkıyor evdeki anası bacısı karısı aklına gelmeden.
güzel söylüyorsunda burada açılan konulara annelerin bayanların yaptığı yorumları okusan bunlarmı çocuk yetiştirecek dersin. neyse güzel düşünelim güzel olsun. hala kız erkek ayrımı yapılıyor malesefHep issizlikten. Düsünmek, okumak, üretmek, spor yapmak iyi gelir bunlara. Cinsel aciklik ceken kadinlar niye laf atmiyor? Yok ya cinsel aclikla alakasi yok. Ahlakla ,kendine yakistirmakla alakali. Kimisi böyle durumdan utanir, kimisi kendine yakistirir. O kendini ezik görmez mesela, depresyona girmez bir ise yaramiyorum diye, bugun ne ögrendim demez...
Bize cok is düsüyor. Biz kadinlara... erkek cocuk yetistirmek lazim. Sadece büyütmek yetmez.
güzel söylüyorsunda burada açılan konulara annelerin bayanların yaptığı yorumları okusan bunlarmı çocuk yetiştirecek dersin. neyse güzel düşünelim güzel olsun. hala kız erkek ayrımı yapılıyor malesef
Allah öyle insanları ıslah etsin.Ben batıda yaşıyorum gece saat 11 de kayinvalidemden evime rahatça korkmadan gelebiliyorum (20 dk yürüyüş mesafesi) yada kisin saat gece 10 dan sonra eşim isteydi baş agrim tuttu ve evde bir tane ağrı kesici kalmamış o saatten sonra çıkıp nobetci eczane aramak için sokağa çıkabiliyorum. Ha bu biraz semtle de alakali.Cunku batıda da hödük hiç yok değil.Batıda mini şort giyen bayan yolda rahatça yürüyor ben burda normal kıyafetimle tacize uğruyorum doğuda insanlar daha muhafazakar kapalı normalede bakıp laf atıyolar
ben gerçekten kötü şeyler yaşadım. bu yüzden otobüs kalabalıksa iner başkasına binerim. geç kalmak umrumda olmaz. daha önce bir bayanla tartıştım mı bilmiyorum ama yok yani. bana kimse dokunamaz. sizin yaşadığınız da kötü. bağırmadan uyarabilirdi...bazen mecbur kalınca, kalabalıktan dolayı illa kadınlara temas ediyorum ama erkek temas etmemeli kalabalık olsa dahi. bir kere yine mecburen bir kıza değmek zorunda kalıyordum araç sarsıldığı için. kız bana bağırmaya başlayınca tepem attı, eşim yanımdaydı "beni beğenmediğine göre eşim sürtünsün" dedim, ittim eşimi ona doğru.
pişman mıyım, değilim. sanki bilerek itiyorum kızı.
oralar farklı dünya çok haklısın evdekiler banyo bile yapmıyorlar dışardakilere sarkıyorlar oraya göre giyinebilirsin sanırım memursun sık dişiniÇok sinirliyim .işe gitmek için evden çıktım bugün gayet normal kısa kollu ki kolumun yarısana gelen bluz sıfır kol bile değil üstüne aynı tip kısa kol kot ceket bol bayağı bol bir pantolon giydim.hiç bi yerim açık değil yürüyorum ya bazı dangalaklar ayı gibi bakıyolar kafamı her kaldırdığımda hep de başım önde yürüdüm ıslık sesi fısıltıyla laf atma yiyecek gibi bakmalar bu nedir ya ben rahat rahat yürüyemiyecek miyim bankaya gidip işimi halledip bir cafede arkadaşlarımla oturmıyacakmıyım o kadar rahatsız oluyorum ki bunlardan dışarı çıkmak bile istemiyorum nefret ediyorum doğuda küçük bir ildeyim kadınmı görmemişler başım kapalı olmayabilir açığım diye ortalık malı değilim ben hiç mi anaları bacıları yok bunların nasıl bir zihniyet hala hiç bir yerim açık değil ki açık olsada bunları yapmaya hiç kimsenin hakkı yok vallahi yaşamaktan soğudum.
böyle konularda vatan millet sakarya diye cosan insanlara ayrı bi ayar oluyorum
18 yaşında falanım o zaman,yolun karşısından bir çocuk geliyor öküz gibi bakıyor suratıma aha dedim kesin laf yiycem. yanıma yaklaştı çok tatlısın dedi ben ne cevap verdim sizce; sen kendine bakkorkudan ne dediğimi bilmeden bi de öküze iltifat ettim
aynen. eğer başka araca binme imkanım varsa dolu araca binmem, gerekirse ilk durağa kadar gider, ilk duraktan boş arabaya binerim. çok şükür kötü şey gelmedi henüz başıma. zaten fazla yaklaşan erkek yolcuları ya itiyorum, ya ayaklarına basıyorum ya da tartışıyorum. bir kere de bıçak çekmiştim (bıçak derken küçük kelebek çakısı). sabredemem öyle temasa. yalnız bazı kadınlar inanılmaz rahat görünüyor. araba kalabalık diye adam nerdeyse kadının sırtında gidiyor, ne bir itme var, ne dönüp ters bakma var. hiçbir tepki yok ya, benim tartışma isteğim alevleniyor ama tutuyorum kendimi.ben gerçekten kötü şeyler yaşadım. bu yüzden otobüs kalabalıksa iner başkasına binerim. geç kalmak umrumda olmaz. daha önce bir bayanla tartıştım mı bilmiyorum ama yok yani. bana kimse dokunamaz. sizin yaşadığınız da kötü. bağırmadan uyarabilirdi...
Çok sinirliyim .işe gitmek için evden çıktım bugün gayet normal kısa kollu ki kolumun yarısana gelen bluz sıfır kol bile değil üstüne aynı tip kısa kol kot ceket bol bayağı bol bir pantolon giydim.hiç bi yerim açık değil yürüyorum ya bazı dangalaklar ayı gibi bakıyolar kafamı her kaldırdığımda hep de başım önde yürüdüm ıslık sesi fısıltıyla laf atma yiyecek gibi bakmalar bu nedir ya ben rahat rahat yürüyemiyecek miyim bankaya gidip işimi halledip bir cafede arkadaşlarımla oturmıyacakmıyım o kadar rahatsız oluyorum ki bunlardan dışarı çıkmak bile istemiyorum nefret ediyorum doğuda küçük bir ildeyim kadınmı görmemişler başım kapalı olmayabilir açığım diye ortalık malı değilim ben hiç mi anaları bacıları yok bunların nasıl bir zihniyet hala hiç bir yerim açık değil ki açık olsada bunları yapmaya hiç kimsenin hakkı yok vallahi yaşamaktan soğudum.
böyle konularda vatan millet sakarya diye cosan insanlara ayrı bi ayar oluyorum
18 yaşında falanım o zaman,yolun karşısından bir çocuk geliyor öküz gibi bakıyor suratıma aha dedim kesin laf yiycem. yanıma yaklaştı çok tatlısın dedi ben ne cevap verdim sizce; sen kendine bakkorkudan ne dediğimi bilmeden bi de öküze iltifat ettim
Kadın hamile kalmıştı,bebek erkekti.
Aile mutlu, çok mutluydu.
Bebek doğdu, pipisini amcalara gösterdi.
Amcalarda bayram sevinci. Dünyanın en gerekli organını gördüler çünkü.
Bebek terledi, çırılçıplak soydular, evde, misafirlikte, mahallede böyle gezdi. Bu hakka sahipti çünkü pipisi vardı.
Bebek biraz büyüdü. Sünnet olacak. Davullar, zurnalar, hediyeler... Çocuk düşündü:
"Sanırım bu çok önemli bir organ.."
Çocuk bunu aklının en karanlık köşesine yazdı.
Üç beş güzel kız var gittikleri yerde, annesi babası dedi ki:
"Hangisini alayım oğlum sana?"
Çocuk düşündü:
"Sanırım karşı tarafa sormaksızın seçme hakkım var."
Çocuk acıktı, sofrasını varsa kız kardeşleri ve annesi hazırladı. Yemek bitince topladılar.
Çocuk düşündü:
"Sanırım kızlar/kadınlar bana hizmet etmekle yükümlü."
Kalabalık bir yemek daveti, herkes masaya sığamayacak. Erkekler ve yaşlılar masaya oturdu. Çocuğu da masaya oturtturdular. Annesi ve varsa ablaları yerde oturuyordu.
Çocuk düşündü:
"Sanırım önemli olan erkeklerin konforu."
Servis yapılacak, önce erkeklere yemek verildi, erkekler yardım etmedi.
Çocuk düşündü:
"Sanırım öncelikli olan erkeklerin karnının doyması."
Çocuğun kız arkadaşı oldu.
Bütün sülale duydu. Herkesin ağzı kulaklarında. Densiz bir amca:
"Neler yapacan bahim gızlaraa" dedi.
Çocuğun anne ve babası:
"Oğlumdan iyisini mi bulacak?" dediler.
Çocuk düşündü:
"Sanırım en iyisini hak eden benim ve bu yüzden kızlara rızayla ya da rızasız istediğimi yapabilirim."
Çocuk büyüdü, arkadaşlarıyla dışarı çıktı, gezdi, eğlendi. Eve geç geldi, paşalar gibi karşılandı. Kız kardeşi eve geç geldiği için azar işitirken, dövülürken.
Genç düşündü:
"Sanırım eve istediğim saatte girip çıkabilirim."
Genç bunu aklının en karanlık köşesine yazdı.
Kavga etti, ağzı burnu kan içinde.
Annesi, babası:
"Koçum benim, helal olsun" dedi.
Genç düşündü:
"Sanırım güçlüyüm ve sorunlarımı bu şekilde halledebilirim."
Genç bunu aklının en karanlık köşesine yazdı.
Genç büyüdü.
Ama bir türlü adam olamadı.
...
Ve yazdıklarını uygulamaya koyuldu...
Ve son nokta!.
(alıntıdır)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?