- 25 Temmuz 2015
- 524
- 369
- 33
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Hak veriyorum bazi kadinlar ilgi cekmek icin giyiniyo fakat bi okadarda hosuna gittigi begendigi icin giyenler var fakat sizin uslubunuz cirkin.tabiki edemez ama daha çok dikkat çekiyor kaldı ki sırf bunun için yapanlar da varyani bazen öyle tuhaf giyimli bayanlar görüyorum ki benim bile ağzım açık kalıyor şaşkınlıktan..
onlardan burada da var açık olmanla alakası yok seninde söylediğin gibi açlar bunlar ay öyle iğreniyorumki kendi eşleri kızları olsa dışarı bırakmazlar çünkü kendi gibi ayılar yiyecek gibi bakmasın diye. ay sinirlendim yine.Çok sinirliyim .işe gitmek için evden çıktım bugün gayet normal kısa kollu ki kolumun yarısana gelen bluz sıfır kol bile değil üstüne aynı tip kısa kol kot ceket bol bayağı bol bir pantolon giydim.hiç bi yerim açık değil yürüyorum ya bazı dangalaklar ayı gibi bakıyolar kafamı her kaldırdığımda hep de başım önde yürüdüm ıslık sesi fısıltıyla laf atma yiyecek gibi bakmalar bu nedir ya ben rahat rahat yürüyemiyecek miyim bankaya gidip işimi halledip bir cafede arkadaşlarımla oturmıyacakmıyım o kadar rahatsız oluyorum ki bunlardan dışarı çıkmak bile istemiyorum nefret ediyorum doğuda küçük bir ildeyim kadınmı görmemişler başım kapalı olmayabilir açığım diye ortalık malı değilim ben hiç mi anaları bacıları yok bunların nasıl bir zihniyet hala hiç bir yerim açık değil ki açık olsada bunları yapmaya hiç kimsenin hakkı yok vallahi yaşamaktan soğudum.
yersin canım oradaki ayılardan burada da bol bol var hiç merak etme ben istanbulda yaşıyorum .Ben istanbulda olsam bu kıyafetle laf yemezdim eminim bundan bahsediyorum burda aç kurt gibi bakıyorlar
böyle konularda vatan millet sakarya diye cosan insanlara ayrı bi ayar oluyorumTürkleri ve türkiyeyi kötülülemeyi batilillari övmeyi birakin artik lütfen..siz batida tecavüz ve ensestin ne kadar fazla oldugunu unutuyorsunuz galiba..
En iyisini sen yapmışsın arkadaşımböyle konularda vatan millet sakarya diye cosan insanlara ayrı bi ayar oluyorum
18 yaşında falanım o zaman,yolun karşısından bir çocuk geliyor öküz gibi bakıyor suratıma aha dedim kesin laf yiycem. yanıma yaklaştı çok tatlısın dedi ben ne cevap verdim sizce; sen kendine bakkorkudan ne dediğimi bilmeden bi de öküze iltifat ettim
Canim bunun doguyla batiyla alakası yok. Önemli olan insan olmaktır karşımdaki insansa dogudada insan batidada ama insanlık yok ise hayvansa batidada dogudada aynıdır kadın kadar erkekte namusunu korumalıdır ben bu bayana bakıyorum benim de annem bacım var diyor muValla bir lezbiyen, açık giyindiği için bir kadına tecavüz etmedikçe kimse beni bunun kıyafetle ilgili olduğuna inandıramaz.
Hayvanlıkla alakalıdır bu durum (hayvanları tenzih ederim, lafın gelişi hayvan dedim)
Batıya laf söyleyenler olmuş, batıdaki taciz ve tecavüz olaylarındaki zanlıların kimliğine bakmak lazım
Bunun doğusu batısı bir der,ece fark ediyor maalesef, ama asıl olay hayvan olup olmamasıyla ilgili.
Yani bunu inkar edemeyiz gerçekten böyle insanlar var. Bizzat yakın çevremde var hatta..Hak veriyorum bazi kadinlar ilgi cekmek icin giyiniyo fakat bi okadarda hosuna gittigi begendigi icin giyenler var fakat sizin uslubunuz cirkin.
bacım onlar filmlerde kaldı öyle bir dünya yok malesef .şimdi durup seyrediyorlarİstediğin kadar kapalı giyin. Çarşafa girsen de bakar bazıları engel olamazsın...utanır sıkılırsın aaa süzülüyor derler kızar tepki gösterirsin aaa iş atıyor derler. Onlara en iyi ilaç dayaktır. Öyle timler olacak, kadını taciz edeni o anda köşeye kıstırp dövecekler ki anlasın hatasını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?