- 2 Mayıs 2015
- 1.042
- 2.397
- 48
- Konu Sahibi Haymanaupk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana dedim belki ondandır..içme şu zıkkımı buarada![]()
Merhaba hanımlar. Konuşup rahatlayacağım derdimi anlatacağım kimse yok, boğuluyorum artık. Konu:Eşim
Sebebi:Eşim
Eşimle uzun zamandır aramız kötü, aslında kötü değil de çok soğukluk var, biz çok severek evlenmiştik 3 yıl önce ama hiç eseri kalmadı içimde, hissediyorum onda da kalmadı.
Bizim 1 yaşında kızımız var, o doğduğundan beri nerdeyse giderek uzaklaştık birbirimizden.
Olaylar çok ve uzun o yüzden az az anlatıcam.
1 hafta önce çok kar varken benim uyuşuk koca arabaya antifriz koymadı bile bile, şimdi araba pert, en az 3-4 bin tl lik hasar var (bu arada eşim çok üşengeç biri) morali falan bozuldu, çünkü 2 bin tl kredi ödüyoruz ve bu bizi ciddi anlamda zora sokuyor, ben bebekten dolayı çalışmıyorum şimdi iş arıyorum, neyse bu sabah kahvaltı hazırladım baktım ekmek az gibi, güzel bi şekilde "aşkım ekmek az gibi yeter mi" dedim, yeter dedi, sonra ben "ama az gibi ya " dedim "offffff tamam yetmez az tamam offf" dedi bi azarladı beni, ama hakkaten de az ekmek vardı neyse sonra yumurta haşladım biraz cıvık olmuş "aşkım güzel olmuş mu" dedim nerden dediysem beni tepeledi tepeledi, bide bana benim sorduğum gibi sorular soruyo sırf gıcıklığına, mesela zeytin yiyodum nasıl güzel olmuş mu zeytin vs bunun gibi. Neyse sonra muhabbet açmaya çalıştı ben de pas vermedim, bıktım senin triplerinden bilmem ne dedi sonra benimle neden ilgilenmiyorsun diye soru sorma dedi, ekmek yetmedi ben de dedimki bak beni azarladın ekmek yetmedi dedim önündeki ekmekleri önüme fırlattı al hepsini ye de doy dedi ve kalktı gitti sofradan, gözümün yaşıyla kalakaldım orada. Fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler ama birikip birikip doluyo.
Bide sofrada bana diyoki eskiden ben kimsenin tribini çekemem derdim şimdi mecburen çekiyorum diyo ben de çekmek zorunda değilsin dedim mecbur kalıyorum diyo. Yani bu olayda büyütülcek bişey var mı sizce yoksa eşimin abartması mı, napayım ben? Benden uzaklaştı iyice ben de ondan yüzünü göresim yok nolcak böyle bilmiyorum..
Valla bravo size gerçekten çok güzel yazmışsınız, zaten bu kafa yapısındaki kadınların yetiştirdiği erkek çocukları gelip bize koca oluyolar, sonra da böyle uğraşıyoruz. Ne diyim, keşke biz de erkek olsaymışız'sabah sabah adamı sinirlendirme git ekmeği kendin al'
'sabah sabah böyle sorular sorulur mu sinirlenir tabi'
'adamın üstüne çok gitmişsin haliyle kızmış'
Vay arkadaş erkek olmak varmış şu dünyada. Her şey onlar için ne güzel. Rahatsız edilmemesi gereken tür çok var bizim ülkede.
Önüme lokma atacak adama ben neler yapardım da neyse.
Konu sahibi bence eşin kibarlıktan, sofrada muhabbetten anlamıyor. Sen de üstüne düşme.
Ekmek bir örnek burada 'aşkım gidip ekmek alır mısın bu yetmez' diyerek alınacak başka şeyleri de ekle ve net konuş. Sonuçta üşengeç bir insan var karşında.
Canım sağol. İnanır mısın dişimi gösterdiğimde fenasın, geçimsizsin dedi, konuşmadığımda dalgınsın, tuhafsın sen böyle değildin dedi, her hareketime bir anlam yükledi, konuştuğumda da dırdırcısın diyoCanım burda sana baya yüklenmişler bence senin bir suçun yok. Çünkü adam ilgisizmiş orada yumurta güzel olmuş dese her bayan gibi muylu olacaktın. Bence sen de dişini göster artık. O isteyince konuşacak istemeyince ilgilenmeyecek. Oldu canım!! Açıkça konuş neden böyle davrandığını sor ve kırıldığını söyle. Nedir şu erkeklere yapılan hünkar muamelesi anlamıyorum. Sen ne kadar karşısında ezilip büzülürsen o kadar tepene çıkar. Cazgır ol demiyorum ama sen nasıl onu kırmamak için dikkat ediyorsan o da etsin.
Evet aslında benim eşim de sevmez pek sabah muhabbetini ama ben onu sıkmak için sormadım, eşime salak demedim yaptığı harekete salaklık dedim yorum için teşekkür ederim.Bazı insanlar sabah insanı değildir,konuşmayı sevmez(Ben de öyleyim)
Çok soru sorunca adamı zorla söyletmişsiniz.
Ayrıca eşiniz hakkında salak demeniz de pek hoş değil.
Ne bekliyormuş paşa? O sus deyince sus, gel oynaşalım deyince oynaş.. O işler öyle olmuyor maalesef. Bunu öğrenmesi lazım. Genelde hepsi aynı canım. Kırıldığını belli et bence. Kırıcı olmadan konuş. Hatalarını söyle. Beni çok kırıyorsun bazen falan de. Zeytin güzel olmuş mu ne demek allah aşkına. Orada senin güzel bir söz duymak için sorduğunu anlamayacak kadar salak olduğunu sanmıyorum sahsen. Güzel olmuş hayatım demrk yerine bir de dalga geçere gibi konuşuyor, ekmekleri alıp al sen ye falan demesi.. valla konuş canım ya.. bir hafta sonu kahvaltınız var onu da mahvetmiş. Çaydanlıkla vur kafasınaCanım sağol. İnanır mısın dişimi gösterdiğimde fenasın, geçimsizsin dedi, konuşmadığımda dalgınsın, tuhafsın sen böyle değildin dedi, her hareketime bir anlam yükledi, konuştuğumda da dırdırcısın diyo
Bence abartmamışsın. Evde erkek dururken de kadının ekmek almaya gitmesi bence hoş değil. Tabi soracaksın az derse gidip alacak ne olmuş yani incileri mi dökülür. Adama sormasan ekmek yetmezse onun için de sana kızardı niye ekmek az demedin gidip alırdım diye. İşlerine gelince kadın evde oturur ev işine bakar, erkek çalışır dışarı işine bakar demeyi biliyorlar. Hiç kendini suçlama