• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefretim aşkımı aştı...

Böyle ufak şeyler birikince insan geriliyor sıkılıyor haliyle. Bende sorarım eşime her yaptığımı nasıl diye severek yorum yapar fazla elestiremez tabi:KK70:

Ekmek olayında biraz saçma yere uzamış direk ekmek Alırmısın kahvaltı hazır veya hazır olamak üzere gibi isteseydiniz daha kolay ve iyi olurdu sanırım

Abartmışsın diyenler bence nezaketten anlamıyorsunuz... Cok nazik bir şekilde sormuş ne var bunda, sorun esinde sıkıntısı olabilir sıkıntısı varsa eğer bunu esiyle paylaşsın konuşsun... Acisini neden bi anneden çıkarıyor. Kendi hatalarının acısını başkasından çıkaran özellikle gücünün yettiğinden çıkaran insanları sevmem.

Merhaba hanımlar. Konuşup rahatlayacağım derdimi anlatacağım kimse yok, boğuluyorum artık. Konu:Eşim
Sebebi:Eşim
Eşimle uzun zamandır aramız kötü, aslında kötü değil de çok soğukluk var, biz çok severek evlenmiştik 3 yıl önce ama hiç eseri kalmadı içimde, hissediyorum onda da kalmadı.
Bizim 1 yaşında kızımız var, o doğduğundan beri nerdeyse giderek uzaklaştık birbirimizden.
Olaylar çok ve uzun o yüzden az az anlatıcam.
1 hafta önce çok kar varken benim uyuşuk koca arabaya antifriz koymadı bile bile, şimdi araba pert, en az 3-4 bin tl lik hasar var (bu arada eşim çok üşengeç biri) morali falan bozuldu, çünkü 2 bin tl kredi ödüyoruz ve bu bizi ciddi anlamda zora sokuyor, ben bebekten dolayı çalışmıyorum şimdi iş arıyorum, neyse bu sabah kahvaltı hazırladım baktım ekmek az gibi, güzel bi şekilde "aşkım ekmek az gibi yeter mi" dedim, yeter dedi, sonra ben "ama az gibi ya " dedim "offffff tamam yetmez az tamam offf" dedi bi azarladı beni, ama hakkaten de az ekmek vardı neyse sonra yumurta haşladım biraz cıvık olmuş "aşkım güzel olmuş mu" dedim nerden dediysem beni tepeledi tepeledi, bide bana benim sorduğum gibi sorular soruyo sırf gıcıklığına, mesela zeytin yiyodum nasıl güzel olmuş mu zeytin vs bunun gibi. Neyse sonra muhabbet açmaya çalıştı ben de pas vermedim, bıktım senin triplerinden bilmem ne dedi sonra benimle neden ilgilenmiyorsun diye soru sorma dedi, ekmek yetmedi ben de dedimki bak beni azarladın ekmek yetmedi dedim önündeki ekmekleri önüme fırlattı al hepsini ye de doy dedi ve kalktı gitti sofradan, gözümün yaşıyla kalakaldım orada. Fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler ama birikip birikip doluyo.
Bide sofrada bana diyoki eskiden ben kimsenin tribini çekemem derdim şimdi mecburen çekiyorum diyo ben de çekmek zorunda değilsin dedim mecbur kalıyorum diyo. Yani bu olayda büyütülcek bişey var mı sizce yoksa eşimin abartması mı, napayım ben? Benden uzaklaştı iyice ben de ondan yüzünü göresim yok nolcak böyle bilmiyorum..

Sanirim maddi sikintilar gelecek kaygisi ustune sizin calismiyor olmaniz ve esinizin usengec ve sorumsuz davranislari sizi bu notktaya getirmis. Hep diyorun yasiniz gecerse gecsin hazir olmadan cocuk yapmasin kimse diye.
Sonra evlilik kotu gidince sucu kucucuk yavruya atiyorlar olan ona oluryor. Neymis cocuk olunca evlilikte askta esler arasindaki cekimde bitiyormus, lafa bak. Planli programli hazirlanmazsan bir bebegi gelisine olanlar olur.
Ha siz lutfen uzerinize alinmayin belki sizinki supriz bebektir belki planlamamissinizdir yada sonrada planda olmayan masraflar cikmistir (araba masrafiniz gibi) ama esinizde artik bir bebegin gelecginden sorumlu oldugunun farkina varsin.
Bence asil triplerde olan kendisi, yetiskin gibi davranmiyor sikintisini paylassa belki bu fevriligi gececektir. Bence herseyi kendi icinde yasiyor, erkekler cok yapar bunu.
Bir an once ise girmeye bakin tabi bebeginize de bu arada bakacak birini bulmalisiniz, esinizle sakin sakin konusmaya calisin, biliyorum borclarimiz var belki bir kac sene sikinti cekececigz ama sonra rahat ederiz birbirimizi yipratmak yerine destek olalim cocugumuz icin falan diyin. Yapici olmakta fayda var, erkekler hem saldirgan vahsi hayvan dogasini hemde salya sumuk aglayan oglan cocugunu barindirirlar iclerinde, siz biraz oglan cocuguna seslenin, belliki esiniz tum yuku omuzlarinda hissediyor ve caresizligini saldirganligiyla ifade ediyor. Dogru bir davranis degil ama anlayarak cozebileceginiz bir dert bence. Geldiginiz noktada karsilikli suclamalar ise yaramaz daha fazla sogukluk yaratmaktan baska. Bebeginize bakin kendi icinize donun ve esinizi seviyorsaniz o sevgi orda bir yerde duruyordur zaten her ne kadar kizginlik kirginlik ve ofke onu perdelemis olsada. Size bu sekilde yapici bir sey oneriyorum ben. Zaten cok seven insan cok kizar cok kirilir ve cok nefret eder.

Bence abartmamışsın. Evde erkek dururken de kadının ekmek almaya gitmesi bence hoş değil. Tabi soracaksın az derse gidip alacak ne olmuş yani incileri mi dökülür. Adama sormasan ekmek yetmezse onun için de sana kızardı niye ekmek az demedin gidip alırdım diye. İşlerine gelince kadın evde oturur ev işine bakar, erkek çalışır dışarı işine bakar demeyi biliyorlar. Hiç kendini suçlama

'sabah sabah adamı sinirlendirme git ekmeği kendin al'
'sabah sabah böyle sorular sorulur mu sinirlenir tabi'
'adamın üstüne çok gitmişsin haliyle kızmış'

Vay arkadaş erkek olmak varmış şu dünyada. Her şey onlar için ne güzel. Rahatsız edilmemesi gereken tür çok var bizim ülkede.

Önüme lokma atacak adama ben neler yapardım da neyse.

Konu sahibi bence eşin kibarlıktan, sofrada muhabbetten anlamıyor. Sen de üstüne düşme.
Ekmek bir örnek burada 'aşkım gidip ekmek alır mısın bu yetmez' diyerek alınacak başka şeyleri de ekle ve net konuş. Sonuçta üşengeç bir insan var karşında.

Çok teşekkür ederim yorumlara, daha dün akşam konuştum, sarıldım ona ve dedimki hiç bişey senden değerli değil arabaya olan oldu sana bişey olmasın dedim, ben çalışırım çocuğa annem bakar dedim sonra annemle konuştum işe girersem çocuğuma bakabileceğini söyledi o da sağolsun daha ne sorun var anlamıyorum kendi çapımda bişeyleri çözmeye çalışıyorum, ekmek almaya gitsem bu sefer de neden gittin derdi eminim, az deyip alıp gelmek zor olmasa gerek.

'sabah sabah adamı sinirlendirme git ekmeği kendin al'
'sabah sabah böyle sorular sorulur mu sinirlenir tabi'
'adamın üstüne çok gitmişsin haliyle kızmış'

Vay arkadaş erkek olmak varmış şu dünyada. Her şey onlar için ne güzel. Rahatsız edilmemesi gereken tür çok var bizim ülkede.

Önüme lokma atacak adama ben neler yapardım da neyse.

Konu sahibi bence eşin kibarlıktan, sofrada muhabbetten anlamıyor. Sen de üstüne düşme.
Ekmek bir örnek burada 'aşkım gidip ekmek alır mısın bu yetmez' diyerek alınacak başka şeyleri de ekle ve net konuş. Sonuçta üşengeç bir insan var karşında.
Valla bravo size gerçekten çok güzel yazmışsınız, zaten bu kafa yapısındaki kadınların yetiştirdiği erkek çocukları gelip bize koca oluyolar, sonra da böyle uğraşıyoruz. Ne diyim, keşke biz de erkek olsaymışız

Canım burda sana baya yüklenmişler bence senin bir suçun yok. Çünkü adam ilgisizmiş orada yumurta güzel olmuş dese her bayan gibi muylu olacaktın. Bence sen de dişini göster artık. O isteyince konuşacak istemeyince ilgilenmeyecek. Oldu canım!! Açıkça konuş neden böyle davrandığını sor ve kırıldığını söyle. Nedir şu erkeklere yapılan hünkar muamelesi anlamıyorum. Sen ne kadar karşısında ezilip büzülürsen o kadar tepene çıkar. Cazgır ol demiyorum ama sen nasıl onu kırmamak için dikkat ediyorsan o da etsin.

Canım burda sana baya yüklenmişler bence senin bir suçun yok. Çünkü adam ilgisizmiş orada yumurta güzel olmuş dese her bayan gibi muylu olacaktın. Bence sen de dişini göster artık. O isteyince konuşacak istemeyince ilgilenmeyecek. Oldu canım!! Açıkça konuş neden böyle davrandığını sor ve kırıldığını söyle. Nedir şu erkeklere yapılan hünkar muamelesi anlamıyorum. Sen ne kadar karşısında ezilip büzülürsen o kadar tepene çıkar. Cazgır ol demiyorum ama sen nasıl onu kırmamak için dikkat ediyorsan o da etsin.
Canım sağol. İnanır mısın dişimi gösterdiğimde fenasın, geçimsizsin dedi, konuşmadığımda dalgınsın, tuhafsın sen böyle değildin dedi, her hareketime bir anlam yükledi, konuştuğumda da dırdırcısın diyo

Bazı insanlar sabah insanı değildir,konuşmayı sevmez(Ben de öyleyim)
Çok soru sorunca adamı zorla söyletmişsiniz.
Ayrıca eşiniz hakkında salak demeniz de pek hoş değil.

Evin çoğu alışverişini ben yaparım işten gelirken ama evde eşim varken de gidip ekmek almam yani uyanıksa. Ayrıca yaptığın şey bir yumurta da olsa insan takdir görmek beğenilmek ister, ya da sırf muhabbet olsun diye konuyu değiştirmek için öyle şeyler sorar ne var bunda.

Bazı insanlar sabah insanı değildir,konuşmayı sevmez(Ben de öyleyim)
Çok soru sorunca adamı zorla söyletmişsiniz.
Ayrıca eşiniz hakkında salak demeniz de pek hoş değil.
Evet aslında benim eşim de sevmez pek sabah muhabbetini ama ben onu sıkmak için sormadım, eşime salak demedim yaptığı harekete salaklık dedim yorum için teşekkür ederim.

Sizin ekmeğiniz neden önce bitti? Ekmek az diye onun önüne mi koydunuz hepsini:KK11: ben olsam 1hafta ne kahvaltı ne yemek hazirlarim ekmek lokması fırlatan adama

Canım sağol. İnanır mısın dişimi gösterdiğimde fenasın, geçimsizsin dedi, konuşmadığımda dalgınsın, tuhafsın sen böyle değildin dedi, her hareketime bir anlam yükledi, konuştuğumda da dırdırcısın diyo
Ne bekliyormuş paşa? O sus deyince sus, gel oynaşalım deyince oynaş.. O işler öyle olmuyor maalesef. Bunu öğrenmesi lazım. Genelde hepsi aynı canım. Kırıldığını belli et bence. Kırıcı olmadan konuş. Hatalarını söyle. Beni çok kırıyorsun bazen falan de. Zeytin güzel olmuş mu ne demek allah aşkına. Orada senin güzel bir söz duymak için sorduğunu anlamayacak kadar salak olduğunu sanmıyorum sahsen. Güzel olmuş hayatım demrk yerine bir de dalga geçere gibi konuşuyor, ekmekleri alıp al sen ye falan demesi.. valla konuş canım ya.. bir hafta sonu kahvaltınız var onu da mahvetmiş. Çaydanlıkla vur kafasına :KK48:

kırılmakta haklısın canım. Ama davranış tarzını biraz değiştirmelisin. Mesela ekmek az gibi yetermi değil, ekmek yetmez gidip alırmısın lütfen diceksin. Sen yönlendireceksin yani. Mesela bana yeter ekmek deseydi. Ekmeği eşit şekilde böler kendiminkini önüme çekerdim. Ekmek bitince de sesimi çıkarmazdım ;)
Laflarınla değil, ortadaki sonuçlara kendisi katlanarak senin haklı olduğunu anlamalıydı...

Bence abartmamışsın. Evde erkek dururken de kadının ekmek almaya gitmesi bence hoş değil. Tabi soracaksın az derse gidip alacak ne olmuş yani incileri mi dökülür. Adama sormasan ekmek yetmezse onun için de sana kızardı niye ekmek az demedin gidip alırdım diye. İşlerine gelince kadın evde oturur ev işine bakar, erkek çalışır dışarı işine bakar demeyi biliyorlar. Hiç kendini suçlama

Pardon da ekmek almaya gecenin 10u nda gitmiyor sonuçta. Sabah kahvaltı için alınabilir. Pazarları eşim uyumayı seviyor. Her pazar ben alırım taze taze ekmegimizi. Şahsen benim de incilerim hiç dokulmedi. Ve hanımlar maddi problemler erkekleri gerçekten çökertiyor. Inanin bu konularda biz onlardan daha dirayetliyiz. Ve onlardan da aynısını bekliyoruz ama adamların mayasinda yok yani. Konu Sahibi bu kadar didikleyip kendini uzme:KK19:

Back
X