• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefretim aşkımı aştı...

kırılmakta haklısın canım. Ama davranış tarzını biraz değiştirmelisin. Mesela ekmek az gibi yetermi değil, ekmek yetmez gidip alırmısın lütfen diceksin. Sen yönlendireceksin yani. Mesela bana yeter ekmek deseydi. Ekmeği eşit şekilde böler kendiminkini önüme çekerdim. Ekmek bitince de sesimi çıkarmazdım :KK66:
Laflarınla değil, ortadaki sonuçlara kendisi katlanarak senin haklı olduğunu anlamalıydı...
Kesinlikle katiliyorum :KK52:

Evet biraz bende de hata var net olarak söyleseydim keşke ama yine de onun yaklaşımı hiç hoş değil, akşama kadar oyun oynar elinde telefon, ben çay, kahve, yemek hiç bişeyini eksik etmem, gördüğüm muamele bu olmamalı..

Dikkat saygi bitiyor iki tarafli...
Saygi biterse sevgi 5 dk durmaz...karsilikli ceki duzen verin hareketlerinize konusmalariniza biran evvel .oturun konuşun

Pardon da ekmek almaya gecenin 10u nda gitmiyor sonuçta. Sabah kahvaltı için alınabilir. Pazarları eşim uyumayı seviyor. Her pazar ben alırım taze taze ekmegimizi. Şahsen benim de incilerim hiç dokulmedi. Ve hanımlar maddi problemler erkekleri gerçekten çökertiyor. Inanin bu konularda biz onlardan daha dirayetliyiz. Ve onlardan da aynısını bekliyoruz ama adamların mayasinda yok yani. Konu Sahibi bu kadar didikleyip kendini uzme:KK19:
Akşamın onu meselesi değil ki markete gitmek kötü bir şey değil gerekirse akşamın 10 unda da giderim. Evin büyük market alışverişini tek yaparım genelde. Ama evde paşa oturacak ben ekmek almaya gitcem yok öyle bir şey. Olabilir sen gidip ekmek almaktan rahatsız olmayabilirsin. Benim öyle bir sorunum yok zaten eşim evde olduğu sürece benim markete gitmeme gerek kalmaz evde yoksa da marketi arıyorum geliyor ama konu sahibi de eşi evdeyken gitmemeyi tercih edebilir o da onun ve benim gibi düşünen bayanların tercihi.Erkeğin de tek marifeti eve para getirmek olmamalı onu biz de yapıyoruz. Eşi kahvaltı hazırlarken markete gidip ekmek alabilir.

Az önce yaşadığımız diyalog;
Ben-Annem bize çorba, sarma hazırlamış gidip alır mısın?
O-Ben nasıl gideyim oraya çok uzak(sert bi ses tonuyla)
Ben-Nolcak ekmek almaya giderken al gel, ben sen alırsın dedim.
O-bana sormadan benim adıma niye herşeye tamam diyorsun hayret bişey ya benim adıma niye sen karar veriyorsun.
Annemin evi yürüyerek 10 dk. Tembel işte bu adam tembel. Ve ben bu tembel adamla evliyim

Az önce yaşadığımız diyalog;
Ben-Annem bize çorba, sarma hazırlamış gidip alır mısın?
O-Ben nasıl gideyim oraya çok uzak(sert bi ses tonuyla)
Ben-Nolcak ekmek almaya giderken al gel, ben sen alırsın dedim.
O-bana sormadan benim adıma niye herşeye tamam diyorsun hayret bişey ya benim adıma niye sen karar veriyorsun.
Annemin evi yürüyerek 10 dk. Tembel işte bu adam tembel. Ve ben bu tembel adamla evliyim

Yapma akşama yemek falan.
Harbi tembelmiş bu adam yahu.
Hatta ben anneme yemeğe gidiyorum istersen gelirsin de çık git.

Bence sizin esas sorununuz bu değil birbirinize karşı düşman gözüyle bakıyor gibisiniz. Yoksa bu cumlelerde bişey yok. Ekmek almaya gitmek istemiyorsa krep yapılır ya da tam doymadan kalkilir ama eşinizin tavırları sanki siz bunları onun kötülüğü için soyluyormussunuz gibi.

Aranızdaki iletişim problemini çözün, dertlerinizi birbirinizle paylaşın, bu hayatı beraber yaşadığınızın, sorunlara beraber göğüs gerdiginizin farkına varın ikiniz de.

Merhaba hanımlar. Konuşup rahatlayacağım derdimi anlatacağım kimse yok, boğuluyorum artık. Konu:Eşim
Sebebi:Eşim
Eşimle uzun zamandır aramız kötü, aslında kötü değil de çok soğukluk var, biz çok severek evlenmiştik 3 yıl önce ama hiç eseri kalmadı içimde, hissediyorum onda da kalmadı.
Bizim 1 yaşında kızımız var, o doğduğundan beri nerdeyse giderek uzaklaştık birbirimizden.
Olaylar çok ve uzun o yüzden az az anlatıcam.
1 hafta önce çok kar varken benim uyuşuk koca arabaya antifriz koymadı bile bile, şimdi araba pert, en az 3-4 bin tl lik hasar var (bu arada eşim çok üşengeç biri) morali falan bozuldu, çünkü 2 bin tl kredi ödüyoruz ve bu bizi ciddi anlamda zora sokuyor, ben bebekten dolayı çalışmıyorum şimdi iş arıyorum, neyse bu sabah kahvaltı hazırladım baktım ekmek az gibi, güzel bi şekilde "aşkım ekmek az gibi yeter mi" dedim, yeter dedi, sonra ben "ama az gibi ya " dedim "offffff tamam yetmez az tamam offf" dedi bi azarladı beni, ama hakkaten de az ekmek vardı neyse sonra yumurta haşladım biraz cıvık olmuş "aşkım güzel olmuş mu" dedim nerden dediysem beni tepeledi tepeledi, bide bana benim sorduğum gibi sorular soruyo sırf gıcıklığına, mesela zeytin yiyodum nasıl güzel olmuş mu zeytin vs bunun gibi. Neyse sonra muhabbet açmaya çalıştı ben de pas vermedim, bıktım senin triplerinden bilmem ne dedi sonra benimle neden ilgilenmiyorsun diye soru sorma dedi, ekmek yetmedi ben de dedimki bak beni azarladın ekmek yetmedi dedim önündeki ekmekleri önüme fırlattı al hepsini ye de doy dedi ve kalktı gitti sofradan, gözümün yaşıyla kalakaldım orada. Fındık kabuğunu doldurmayacak şeyler ama birikip birikip doluyo.
Bide sofrada bana diyoki eskiden ben kimsenin tribini çekemem derdim şimdi mecburen çekiyorum diyo ben de çekmek zorunda değilsin dedim mecbur kalıyorum diyo. Yani bu olayda büyütülcek bişey var mı sizce yoksa eşimin abartması mı, napayım ben? Benden uzaklaştı iyice ben de ondan yüzünü göresim yok nolcak böyle bilmiyorum..
Adamın üstüne biraz fazla düşüyosun biraz rahat bırak adamı. Bende bi dönem böyleydim de sonradan geldi aklım başıma

Konu sahibinin haksız olduğu bi nokta yok, adam huzursuzluk çıkarıcakmış zaten, ters, agresif. Konu sahibi a dese al sana a diye tepesine geçircek ruh halindeymiş. Yazık kıyamam üzüldüm ya kaba herif:KK11:

Ben sende bir hata görmedim konu sahibi.
Uzun zamandır böyleyiz diyorsun.
O soruların, konuşma çabaların tatlı iki söz duymak adına aslında.

Kendi hatalarını sana mal etmeye hakkı yok.
Morali bozukmuş da muş muş bize hayat çok güzel sanki!

Ekmekleri fırlatmak ne demek?!
Çok sinirlendim.

Bu herifi sesine hasret bırakmak lazım.
Duvarla muhattap olsun en azından bir 10 gün belki akıllanır.

Birbirinize biraz daha anlayışlı olmaya çalışın, maddi konular biraz zorlamış sizi anladıgım kadarıyla. Bebek de olunca biraz kopukluk yaşanması normal. Bence güleryüzlü olun zamanla düzelir. Dert etmeyin her evlilikte olur böyle şeyler. Evli olmasaydınız aynı kavgayı kardeşinizle de yaşayacaktınız muhtemelen. Canınızı sıkmanıza değmez :)

Galiba onun canı arabaya sıkkın senin sorularına tahammül edemiyor o yuzden az konuş beğenirse begendim der kendi düşüncesiyle takdir eder bosver sen sorma onun gibi hönk takıl

Bence eşinden duymak istediğin güzel sözleri soru sorarak elde etmeye çalışıyorsun ki seni çok iyi anlıyorum. Ne kadar soğudum desen de hissettiğim o ki senin eşin sana azıcık ilgi gösterse sevgisini belli etse siz yine sevgi pıtırcığı olursunuz. Bebek olduktan sonra böyle sorunlar olabiliyor, sizinki biraz uzamış hepsi bu.. Sen eşinden duymak istediklerini kendin ona karşı dile getirsen belki o da bir süre sonra düzelebilir.

Aynen öyle o bana iki çift güzel söz etse ben zaten büyütmezdim uzattıkça uzatıyor ve bana triplisin sürekli trip atıyorsun diyor, benim kafa dağıtabileceğim hiç bişeyim yok sürekli evdeyim bide arabayı satıcam diye tutturdu, ama kendisi haftada 2 kere halısaha maçına gider, gitsin onun lafını yapmıyorum ama avmye gidelim gezeyim deyince orası gezilcek yer mi, ne işimiz var avmde, hep özeniyorsun milletten diye dırdır başımı yer. En son avmye ne zaman gittim onu bile hatırlamıyorum, tamam çok büyük dert değil ama insan arada kafa dağıtmak istiyo.

Bence sorunuz maddi, birde çocuktan dolayı ilgi daha çok çocuğa olunca adamın tripleri ondan herhalde , çocuk bir nebzede olsada evliliği zorluyor , çocuksuz gibi asla olmuyor , eşin daha olgun davranmalı , sorumluluklardan bıkmış olabilir

Mız mız bir tipi var galiba canım
Allah kolaylık versin.
Sen demek ki sabahları bu adam tersse sorma o sorsun konu açsın deninde moralin bozulmamaış olur.

kahvaltı muhabbetinde ben çok takılmadım.
gergin ortamda sizin dediklerinizde bir şey olmasa da patlama etkisi yapmış işte.

onun öncesi önemli bence, neden bu kadar gerildi ortam. bir de kahvaltı yani, ne olmuş olabilir ki.

bu 3-4 binlik araba masrafı konusunda bir mesajınızda onun salaklığından oldu vs yazmışsınız, anladım bu duruma canınız sıkılmış ama acaba bu sıkıntınızı ona kötü mü yansıttınız. bu canını sıkmış olabilir mi? sonuçta hata onun bile olsa, destek olanız ve ödenir ne olacak vs şeklinde rahatlamanız daha iyi olur.

Back
X