• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefretim aşkımı aştı...

Ekmek az mı, yumurta nasıl sabah sabah ciddi gıcık eder insanı bu sorular. Kusura bakma da ben de çekemem böyle saçma halleri

Al benden de o kadar bazıları sabah insanı değildir ben hiç değilim işyerine bile 11 gibi normal halime dönüyorum o kadar soruyu bana sorsa valla kükrerdim bırak terslemeyi :) hele de bana aşkım denildiğin de ağzına kürekle vurasım geliyor ya

Canim bende de var bundan bi tane.
Sen sabirli olcaksin beklentilerini azaltcaksin brde bu olanlardan etkilenn kucuk kiziniz var onun hatrina belli ki kocanizda cok guzel mutlu normal bir ailede yetismemis yani en azndan benimki oyle. Kiziniza yazik olur smdi benim kizim en ufacik bir ses yukselmesinde yanımızda biter ve bizi susturmaya calisir henuzn3 bucuk yasinda
Sende zamanla umursamaz olursun uzulmemeye baslarsin alisirsin ve inan bu kivama geldiginde hersey daha da guzel oluyor esinde de duzelme oluyor uzun lafin kisasi bu tarz adamların ustune cok dusmemek lazım ama tabi ben bu dusmeme umursamama olaylarini bu yil hayatıma tam anlamiyla oturttum ve bes yillik evliyim dusun artik.
Sabir sabir

kahvaltı muhabbetinde ben çok takılmadım.
gergin ortamda sizin dediklerinizde bir şey olmasa da patlama etkisi yapmış işte.

onun öncesi önemli bence, neden bu kadar gerildi ortam. bir de kahvaltı yani, ne olmuş olabilir ki.

bu 3-4 binlik araba masrafı konusunda bir mesajınızda onun salaklığından oldu vs yazmışsınız, anladım bu duruma canınız sıkılmış ama acaba bu sıkıntınızı ona kötü mü yansıttınız. bu canını sıkmış olabilir mi? sonuçta hata onun bile olsa, destek olanız ve ödenir ne olacak vs şeklinde rahatlamanız daha iyi olur.
Biraz dert ettim ben de keşke koysaydın antifriz çocuğumuzun rızkından çıkıyo dedim, ama sonra sarıldım ona ve dedimki hiç bişey senden değerli değil arabaya olan oldu sana bişey olmasın dedim hatta o gece sarılarak uyuduk gayet iyiydik

Al benden de o kadar bazıları sabah insanı değildir ben hiç değilim işyerine bile 11 gibi normal halime dönüyorum o kadar soruyu bana sorsa valla kükrerdim bırak terslemeyi :) hele de bana aşkım denildiğin de ağzına kürekle vurasım geliyor ya
İşte aşkım demeyi, iyi davranılmayı hak etmiyor böyle ters insanlar

Canim bende de var bundan bi tane.
Sen sabirli olcaksin beklentilerini azaltcaksin brde bu olanlardan etkilenn kucuk kiziniz var onun hatrina belli ki kocanizda cok guzel mutlu normal bir ailede yetismemis yani en azndan benimki oyle. Kiziniza yazik olur smdi benim kizim en ufacik bir ses yukselmesinde yanımızda biter ve bizi susturmaya calisir henuzn3 bucuk yasinda
Sende zamanla umursamaz olursun uzulmemeye baslarsin alisirsin ve inan bu kivama geldiginde hersey daha da guzel oluyor esinde de duzelme oluyor uzun lafin kisasi bu tarz adamların ustune cok dusmemek lazım ama tabi ben bu dusmeme umursamama olaylarini bu yil hayatıma tam anlamiyla oturttum ve bes yillik evliyim dusun artik.
Sabir sabir
Aynen öyle canım benim sağolasın, mutlu normal bi ailesi yok, annesi ters bi insan devamlı babasını azarlar böyle bi ailede yetişmiş. Aile yapıları farklı, üstüne düşmeyeyim diyorum bakıyorum yine aynı şeyi yapmışım nasıl davranacağımı şaşırdım :/

ben olsam kalk ekmek yok hadi der ekmeğe yollardım yumurtayıda beğenmese beğenmesin amaan
yeni sevgililerin yaptığı nazlar bunlar

İşte aşkım demeyi, iyi davranılmayı hak etmiyor böyle ters insanlar
erkekler komple iyi davranmayı haketmiyorlar ya :) tecrübeyle sabit ama benim genel olarak aşkım kelimesine alerjim var demem denmesini de sevmem nitekim 2 sene aşkım aşkım diye peşimde dolanan adam tarafından terkedildim öyle herkesin kullanmaması gereken bir kelime bana göre bide herkes birbirine aşkım diyor dışarda kim aşkım dese bakıyodum ben bi ara böyle bişey varmı yahu :DD

erkekler komple iyi davranmayı haketmiyorlar ya :) tecrübeyle sabit ama benim genel olarak aşkım kelimesine alerjim var demem denmesini de sevmem nitekim 2 sene aşkım aşkım diye peşimde dolanan adam tarafından terkedildim öyle herkesin kullanmaması gereken bir kelime bana göre bide herkes birbirine aşkım diyor dışarda kim aşkım dese bakıyodum ben bi ara böyle bişey varmı yahu :KK70:D
Sizinki ayrı bi konuymuş böyle bişey yaşayınca batar tabi o kelime :))) benim eşim kavgalıyken bile der aşkım, hayatım, bebeğim ama ruhu odun benimkinin

Ben konu sahibinin sorununun o kadar basit olduğunu düşünmüyorum kızlar. Derin bi anlaşmazlık var bence aralarında. O yüzden böyle ufak tefek şeylerden çıkıyo tartışmalar. Kızcağız gidip ekmeğini kendi de alsa yumurtasını çok da pişirse, başka bi yerden başka konulardan patlıycak kavga. Bi tahammülsüzlük var. Belki ekonomik problemlerdendir ya da bazen çocuk olduktan sonra eşler daha tahammülsüz olurmuş birbirine karşı. Biraz daha birbirinize zaman ayırarak birbirinizin ruhunu tamir etmeye çalışın. Ona her durumda yanında olduğunu hissettir. Kendi içinde bazı sıkıntıları varsa bile huzuru sende bulmasını sağla, biraz rahatlat. Eğer bunlar çözüm olur da kocanın daha iyiye gittiğini görürsen sen de böylece iyileşirsin inşallah. Nefret vs gibi kelimeler kullanma. İçten içe kendini kötü yönde telkin etmiş olursun.

Ay sizin evi merak ettim. Keske kamera olsaydi canli izleseydik.
Ne kadar ufak mevzular ne degisik konusmalar ilginc geldi bana.

Ya konu burda kahvaltı değilki ekmek yumurta da değil, anlatamıyorum galiba.
Konu eşimin bana olan tavrı, biz bikaç haftadır böyleyiz. Haa o uzun zamandır umursamaz orası ayrı da. Mesela onun üşengeçliği de uzun zamandır var değişmiyo, değiştiremiyorum bu huyunu. Sevgisini ilgisini çekti bi anda, acaba diyorum annesi mi bişeyler diyo? Dicek bişey de yok hoş dese de dinlemez pek annesini, maddi sorunlar var biraz ee onu da ben çalışmaya başlıcam yakın zamanda öyle halledicez. Muhabbet yok evde, konuşmak istemiyorum çünkü konuşunca dinlemiyo beni ve çok uzatıyosun, hı ne dedin?? Falan diyo :KK61:

Back
X