nefretini haykir:P

Calistigim okuldan ve maalesef okuldaki insanlardan onlarin yuzsuz ve yilisik davranislarindan igreniyorumda nefrette ediyorummmmm bide öğretmen olacaklar onların yetisterecegi nesile aciyorumm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sıcak havalardan, İsmail denen pislikten ayy bi de en çok Ukraynalı eltimden neeeefffreeeetttt ediyoruuummmm!!!

Asik oldugum adamin evlenicegi kizdan nefret ediyorum....

Kendini bi halt sananlardan nefret ediyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nefret ediyorum soz verip tutmuyadan...yapamiycagi sey hakkinda atip tutandan...bide benim gibi birine bisey soyleyip yerine getirmeyeniii bogasim geliyorrr....olmiycak seyi soylemeyin bana arkadasssss

Ağda yapmaktan nefret ediyorum .bide bilmeden düşünmeden karşımdaki kırılır mi demeden konuşan laf sokan insanlardan ve haksızlığa uğramaktan nefret ediyorum

Biri var ki , beni hiç düsünmeyip hamile halimde yoran, ona hakkımı helal etmeyecem. Tek dilegim benim yaşadıklarımı yaşasın :)

Başkasının aşkını, eşini elinden almaya çalışan kadınlardan nefret ediyorum !!!
iki yüzlü insanlardan nefret ediyorum !!
Egoist insanlardan nefret ediyorum !!

Acele karar verip aldığım koltuk takımlarından nefret ediyorum

Bir öyle bir böyle olanlardan, işi düşünce canım cicim yapanlardan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…