nefretini haykir:P

Bir gun pismanlik alevleri ile yanin beni bu hale getirdiniz allaha havale ediyorum sizi allah biliyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yalancı,çıkarcı, iki yüzlü insanlardan nefret ediyorum.

Yüzüme başka arkamdan başka konuşanlar ölsün istiyorum !

Pis kadin. Sen o kafayi bosuna tasima fuzuli agirlik yapiyor bedeninde.beyn olmadigi icin dusunceler totondan geliyor.(azicik kibar olayim dedim)

İs saatlerinde carsiya gezmege giderken toplu tasima araclarinda isten gelen insanlarin tepesine dinelip bu genclerde cok saygisiz diye homurdanan yaslilardan nefret ediyorum. Siz de bize saygi gosterin lutfen. Aksama kadar calisip yoruluyoruz!

Bal kaymak yiyip magdurluk edebiyati yapanlardan nefret ediyorummm .....

LOL de deli gibi kasılmışken, bütün takımın feedlemesinden nefret ediyorum...

Sınav esnasında sınıfta topuklu ayakkabıyla sıraların arasında girip tak tak diye sesler çıkaran hocalardan nefret ediyorum topuğunu kırıcam

Sevde senden nefret ediyorum cok balli kaymak yere kapagi atmissin insallah beni uzdugun gunun acisini cekersin senden nefrettttt ediyorummmm uyanikkkkk

takıntılı ruh hastası ınsanlardan nefret edıyoruuuuumm gıdın hayatımdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Senden nefret ediyorum sürekli kendi övüp arakadan konuşup yüzüme gülüşünden nefrettt ediyorum yüzünü görmek zorundamıyım!!!!

ilişkime laf etme hakkını kendinde gören densiz her arkadaşımdan bir bir nefret ediyorum şu an.

Eski sevgilimin beni bu kadar kendine bağlayıp terketmesinden nefret ediyorum zor zamanlarımda yanımda olmadığı için en iyi arkadaşım olduğu için ona daha çok ihtiyaç duyuyorum onu hala sevdiğim özlediğim için kendimden nefret ediyorum !!

hiç bir zorluğu olmamasına rağmen sözünü keyfinden tutmayan insanlardan nefret ediyorum.
ve mesajlara cevap vermeyen kişilere gerçekten çok sinir oluyorum.. saygısızlık olarak görüyorum.

kimseden hiç bişeyden nefret etmiyorum şu anda Allahıma binlerce şükür
n0t: mükemmel bi yaşantım yok

Yaaa beceriksiz kadınlardan ama ahkam kesip sen sunu sunu yapamiyorsun diyenlerden nefret nefret ediyorum... Aklima bir isim de geliyor bu konuda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…