nefretini haykir:P

Beni üzen tüm insanlardan , patavatsızlıklardan , iki yüzlü insanlardan nefret ediyorum

Akrabalarımı alana 1000 tl ödül vereceğim. Evet tam 1000 tl! Bence iyi para bakın bu devirde. Ama 2 gün sonra akrabaları geri getirmek yok! Akrabalarımdan nefret ediyorum.

Herşeyin en iyisini bildiğini ve yaptığını iddia eden tiplerden nefret ediyorum..
Kendini farlı biri olarak göstermeye çalışanlardan nefret ediyorum.(çok komik duruyor)
Aa ben şunu da yapıyorum,aaa ben onu da iyi yaparım aaaaaa mükemmelim diyen cinslerden nefret ediyorum.

Son düzenleme:
evli olupta karısını aldatan erkklerden nefret ediyorum..eski insan olmayan sevgilimin allah belasını versinn

sizden nefret ediyorum ya siz kendinizi ne sanıyorsunuz hata bulmak onların görevleriymiş hata mı bulmak istiyorsunuz aynaya bakın çünkü bu hayatta yapılmış en büyük hata sizsiniz...

kötü niyetli, fesat, insanın arkasından iş çeviren, samimiyetsiz, iki yüzlü insanlardan nefret ediyorum!
kurnazlığınızı iyi şeyler adına kullanın ayrıca.

sabahları otobüs duraklarında sigara içen insanlardan nefret ediyorum. üstüne bir de sigaranın izmaritini yere atıp, söndürmeyenlerden iğreniyorum. yere atmaları ayrı bir nefret konusu

Arkamdan konuşup konuşup sonra sırnaşan hiç birşey olmamış gibi davranan E... dan nefret ediyorum!
Hiç birşey eskisi gibi olmaz, olmayacak!

etrafına negatif enerji saçan herşeye kötü olucakmış gbi algılayan insanlardan nefret ediyorum pozitif düşün pozitif yaşa

sana olan nefretim haykırlmaya bile değmez ...
sadece Allaha havale ediyorum

Halamdan nefret ediyorum ve allaha havale ediyorum yatacak yerin yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yalan soyleyen insanlardannnn nefretttt ediyorum iyi niyetimi kullanmaya calisan insanlardan nefret ediyorum sevgilisi olunca kankasini unutan arkadaslardan da nefret ediyorumm hem de çokkkk

Kendini akilli sanip arkamdan is ceviren bana turlu turlu bahaneler uydurup kendi istediginde pat diye yapan insanlardan nefret bile etmiyorum...
Cok sinirleniyorum sonra geciyor hepsi bu....

Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…