nefretini haykir:P

Yanımda insanların kaşınmasından nefret ediyorummmmmmmmmmmmmmm takıntım varrr.
Ve sakız cignemesinden.
Ve ve ve anahtar sallamasından.

Cakkıdı cukkudu sakız çiğneyenlerden,
Şapır şupur yemek yiyenlerden,
Ara ara boğazını çok kuvvetli bir şekilde temizleyenlerden,
Çayın şekerini çangır çungur karıştıranlardan

NEFRET EDİYORUM !!!

Sevgilimin benim canımı sıkan davranışlar yapmasından nefret ediyorum!
Bazen haksız da olsam acayip sinirleniyorum.

kardeşim dediğim insan bozuntusu! kendi derdimi unutup onunla ilgilendim ama o ne yaptı yüzüme gülüp arkamdan iftiralar attı! Allahın belası nefret ediyorum senden!! ohh rahatladım biraz

Kübra senden nefret ediyorumm
vee senini arkadaşın olacak o adını bile anmadığım insandan

bir de daha 11 yaşında olan ama büyümüş de küçülmüş yerin dibinde ondan bitane daha olan kuzenciğim senden de nefret ediorum

Onur;cehennemin dibini boylamanı istiyorum,2 yıldır aklımdan çıkmadıgın ve sesini her duydugumda o depresyonlu zamanlarımı hatırlattıgın için senden sonsuza kadar nefret ediyorum!

Beyninden cehalet akanlar vardır bir de... Sizden nefret ediyorum. Yok olabilme ihtimalleri nedir acaba?

kendini mükkemmel sanan gösteriş meraklısı , durmadan kendini öve öve bitiremeyen insanlardan nefret ediyorummmm

Son düzenleme:
Sevgilisi olan erkeklere daha doğrusu benim erkeğime sarkan kızlardan nefret ediyorum!!!!!!!

Adını ağzıma almak istemediğim şahsiyet senden de,zoru görünce kaçmandan nefret ediyorum. Ama ben seni hem sevdim hem nefret ettim.

Mal mal Ankaralı kızlardan nefret ediyorum kollarında mal mal çantalar..

kaynana kaynanaaaaaa senden nefret ediyorummmmmmm
kayinbabaaaaaa senden dahada nefret ediyorummmmmmmm
alt komsummmmm menfaatci olmandan dolayi sendende nefret ediyorummmmmmm
yan komsummm kedim hakkinda söyledigin hersey icin senden dahada nefret ediyorummmmmmmmm

ben nisanlanmak ıstıyorum artık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hemde bu yıl yarın yada dıger gun en gec 1 ay sonraaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…