- 16 Eylül 2016
- 69
- 31
- 8
- Konu Sahibi kikirikiri
-
Allah kalbinize aydınlık versinKv den nefret ediyorum ama oyle boyle degilmAyri sehirlerdeyiz ayda 1 kesin gelir 1 gun kalir ve doner herseferinde o kapiyi actigimda onun suratini gordugumde hissettigim duygu igrenc otesi.Isin kotu yani geldiginde hissettigim gibi davranamiyorum oglu cok duskun cunku.13 yillik evliyim ve bu nefretim her yil dahada artiyor.Bunu onunda bilmesini istiyorum ama nasil
35 yasimi devirdim bu yasima kadar kus kaldigim bile kimse olmadi kin tutan biri hic degilim aslinda ama bu kadinin gozlerindeki serri bile hissediyorum.6.hissim hep gucludur benim herkes bunu bilir.Onun bunu anlamasini cani gonulden istiyorum.Al benden de o kadar. Senede bir gelir, kapıyı açtığım da yaşadığım duyguyu tarif bile edemem. Nefretim o kadar büyük ki. Bana yaşattıkları hiçbir şeyi unutmam unutamam. Tabi eşim herşeyi unuttuğumu sanıyor. Öyle yansıtıyorum tabi. İçimdeyse fırtınalar kopuyor. Seni iyi anlıyorum.
Bende 35'im. Ne kv dem beni sever, ne de ben onu. Biliriz ama dile vurmayız. Maalesef ki sahte konuşmalarla hayatı geçiririz. Çünkü eşim annecilerin kralı.35 yasimi devirdim bu yasima kadar kus kaldigim bile kimse olmadi kin tutan biri hic degilim aslinda ama bu kadinin gozlerindeki serri bile hissediyorum.6.hissim hep gucludur benim herkes bunu bilir.Onun bunu anlamasini cani gonulden istiyorum.
Birimiz mesaj mı çekelim ne yapalım? ne istiyorsunuz ki anlayamadım35 yasimi devirdim bu yasima kadar kus kaldigim bile kimse olmadi kin tutan biri hic degilim aslinda ama bu kadinin gozlerindeki serri bile hissediyorum.6.hissim hep gucludur benim herkes bunu bilir.Onun bunu anlamasini cani gonulden istiyorum.
Cok tesekkurler cok dogru yazmissin ama herseyi bilmek istemesi yasinin kadini olmamasi pis olmasi ben bilirimciligi paraya asik olmasi ve oglunun torunlarinin onunde sutyenini gostermesi 3 yasindaki kizima kp in oglunun onunde memesini acip em demesi yalanciligi midemi bulandiriyor arkasindan konustugu gelininin hep yaninda olmasi iki yuzlulugu tiksindiriyor.Nasil politik olayimBilse ne olacak sanki,hayatınız zorlaşacak.eşiniz size karşı tavır alıcak ;düğün,seyran ve cenazelerde ele güne dedikodu malzemesi olacaksınız.en iyisi yalandan da olsa yüzeysel bir ilişki sürdürün.politik olun.hem eşiniz hem çocuklarınız aranızda kalmasın.
3 yasindaki kizima kp in oglunun onunde memesini acip em demesi
allah senin iyiliğini versin iyi güldümBirimiz mesaj mı çekelim ne yapalım? ne istiyorsunuz ki anlayamadım
Acik acik ifade edin o halde .Neden derse 6.hissim oyle buyurdu dersiniz
Cok tesekkurler cok dogru yazmissin ama herseyi bilmek istemesi yasinin kadini olmamasi pis olmasi ben bilirimciligi paraya asik olmasi ve oglunun torunlarinin onunde sutyenini gostermesi 3 yasindaki kizima kp in oglunun onunde memesini acip em demesi yalanciligi midemi bulandiriyor arkasindan konustugu gelininin hep yaninda olmasi iki yuzlulugu tiksindiriyor.Nasil politik olayim
yasindaki kizima kp in oglunun onunde memesini acip em demesi
Kv den nefret ediyorum ama oyle boyle degilmAyri sehirlerdeyiz ayda 1 kesin gelir 1 gun kalir ve doner herseferinde o kapiyi actigimda onun suratini gordugumde hissettigim duygu igrenc otesi.Isin kotu yani geldiginde hissettigim gibi davranamiyorum oglu cok duskun cunku.13 yillik evliyim ve bu nefretim her yil dahada artiyor.Bunu onunda bilmesini istiyorum ama nasil
Cok tesekkurler cok dogru yazmissin ama herseyi bilmek istemesi yasinin kadini olmamasi pis olmasi ben bilirimciligi paraya asik olmasi ve oglunun torunlarinin onunde sutyenini gostermesi 3 yasindaki kizima kp in oglunun onunde memesini acip em demesi yalanciligi midemi bulandiriyor arkasindan konustugu gelininin hep yaninda olmasi iki yuzlulugu tiksindiriyor.Nasil politik olayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?