- 16 Eylül 2016
- 69
- 31
- 8
- Konu Sahibi kikirikiri
-
60 yasinda basi ortulu kadin evimin yanindaki cafede ogullariyla disarda oturup sigara iciyor ve bunu komsularim goruyorCok tesekkurler cok dogru yazmissin ama herseyi bilmek istemesi yasinin kadini olmamasi pis olmasi ben bilirimciligi paraya asik olmasi ve oglunun torunlarinin onunde sutyenini gostermesi 3 yasindaki kizima kp in oglunun onunde memesini acip em demesi yalanciligi midemi bulandiriyor arkasindan konustugu gelininin hep yaninda olmasi iki yuzlulugu tiksindiriyor.Nasil politik olayim
60 yasinda basi ortulu kadin evimin yanindaki cafede ogullariyla disarda oturup sigara iciyor ve bunu komsularim goruyor
Tabiki bisey yok ama kvdemi gorseniz onun tarziyla hic alakasi yok kp sigara icmesini yasakladi ama o disarlardaburadaki sorunu anlamadim. benim annem de 64 yasinda, kafede oturup sigarasini icer. ne var ki bunda?
ne var bunda basi acik olsa normaldide kapali oluncami komsular kiniyor?kendinizi hakliyken haksiz duruma dusuruyorsunuz kimin ne ictigi kimseyi alakadar etmez.sizide komsularida..60 yasinda basi ortulu kadin evimin yanindaki cafede ogullariyla disarda oturup sigara iciyor ve bunu komsularim goruyor
Komsulariniza karsi 6.hissiniz birşey söylüyor mu ?60 yasinda basi ortulu kadin evimin yanindaki cafede ogullariyla disarda oturup sigara iciyor ve bunu komsularim goruyor
e kp yasaklamış nerde içsin kadın saçmaladınız burda diğer söyledikleriniz de haklıydınız daTabiki bisey yok ama kvdemi gorseniz onun tarziyla hic alakasi yok kp sigara icmesini yasakladi ama o disarlarda
Bu sizi ilgilendirmez. Siz komsulariniza göre yasiyor olabilirsiniz kadin belli ki sallamiyor.60 yasinda basi ortulu kadin evimin yanindaki cafede ogullariyla disarda oturup sigara iciyor ve bunu komsularim goruyor
ciksin, size ne?Tabiki bisey yok ama kvdemi gorseniz onun tarziyla hic alakasi yok kp sigara icmesini yasakladi ama o disarlarda
60 yasinda basi ortulu kadin evimin yanindaki cafede ogullariyla disarda oturup sigara iciyor ve bunu komsularim goruyor
bir sey yapmis olmasi kazim35 yasimi devirdim bu yasima kadar kus kaldigim bile kimse olmadi kin tutan biri hic degilim aslinda ama bu kadinin gozlerindeki serri bile hissediyorum.6.hissim hep gucludur benim herkes bunu bilir.Onun bunu anlamasini cani gonulden istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?