ben de varım sürekli negatif gören3 aydır korunmuyoruz.belki komik gelebilir sadece 3 ay olmuş diyebilirsiniz ama benim psikolojimi bozmaya yetti
Canım dur daha yolun başındasın
doktora falan gittinizmi problem varmı varsa kimde onların bi araştırılması lazım
biz tüp bebekte negatif alanlarız çoğunluğumuz yani
tedavi görüpte pozitifi bi türlü göremeyenleriz yani
ben kendimden örnek veriyim tam 5 senedir uğraşıyorum
arkadaşlarımızın çoğu böyle
Selam kızlar bebek isteyenlerin listesi mi var varsa beni de ekleyin ben dört yıldır uğraşıyorum çocuk için . Benim üç düşüğüm birde 26 haftalık ölü doğumum var .Ardından PGD ile ilk tüp bebek tedavisi yaptık .Ne yazıkki embriyolar tutunamadı ve fazla beklemek istemiyorum çünkü kasımda 33 oluyorum.Doktora sorucam eşimide razı edebilirsem en erken ne zaman olabilirse yeni tedaviye geçmek istiyorum para konusunu nasıl çözeriz onuda daha düşünmedim .Allah hepimizin yardımcısı olsun selam ve dua ile............
hımmm anladımm..benm ki yanlış yer olmuş galiba kusura bakmayınn :1no2: ben gittim doktora sadece yumurtalıklarda sorun görünmüyo daha başındayız diye eşimi de götürmek istemedim..benim ki sadece koşullanmışlık..temmuza kadar hamile kalmak istiyordum :kedi: olmadı.. tabi farkına varamadım burda benm sızlanmam ayıp olmuş senağlama ama ben de sizler gibi olabilirim daha başındayım çünkü..hiçbişey belli olmaz
İnşallah olmassın canım
inşallah tez zamanda hamiş kalırsın
benim gibi bu kadar sene beklemek zorunda kalmassın.
Bu arada akupunktura kafayı taktım biraz araştırıcam aranızda giden var mı
Aymes aynı yıl evlenmişiz senle
Asicim dövecem seni , öyle şeyler deme...Vakti zamanı gelince senin tatlı minnoşta gelecek.Biraz sabır.Bir de kızlar bir şey diyeceğim tedavi sürecinde ve transferden sonra ne kadar az stresli olursanız , ne kadar oluruna bırakırsanız o kadar her şey güzel oluyor...Ben transferden sonra elimden geldiğince günleri saymamaya çalıştım , yanlız da kalmamaya çalıştım , çok hareketlerimi de kısıtlamadım , merdiven çıktım , hapşururken korkmadım hatta transferden 5-10 dakika sonra sıkışmıştım onu yaptım , transfer günü nerdeyse saat başı tuvalte gittim.Anlayacağınız biraz oluruna bıraktım ve kendimi ve bebeklerimi ALLAHA emanet ettim...
Selam kızlar bebek isteyenlerin listesi mi var varsa beni de ekleyin ben dört yıldır uğraşıyorum çocuk için . Benim üç düşüğüm birde 26 haftalık ölü doğumum var .Ardından PGD ile ilk tüp bebek tedavisi yaptık .Ne yazıkki embriyolar tutunamadı ve fazla beklemek istemiyorum çünkü kasımda 33 oluyorum.Doktora sorucam eşimide razı edebilirsem en erken ne zaman olabilirse yeni tedaviye geçmek istiyorum para konusunu nasıl çözeriz onuda daha düşünmedim .Allah hepimizin yardımcısı olsun selam ve dua ile............
hımmm anladımm..benm ki yanlış yer olmuş galiba kusura bakmayınn :1no2: ben gittim doktora sadece yumurtalıklarda sorun görünmüyo daha başındayız diye eşimi de götürmek istemedim..benim ki sadece koşullanmışlık..temmuza kadar hamile kalmak istiyordum :kedi: olmadı.. tabi farkına varamadım burda benm sızlanmam ayıp olmuş senağlama ama ben de sizler gibi olabilirim daha başındayım çünkü..hiçbişey belli olmaz
Hadi yaa ne güzel siz hiç korundunuzmu canım
bide problem kimde sizin:uhm:
ben brüksel tüp bebekte yaptırmıştım
okis canim kizmaaa yafuu
ayrica ben birseye karar verdim esimle ben bebek falan haketmiyoruz
her zaman diyorum allahim biliyor herseyi
kac yil oldu hergun kotuye gidiyorrrrrrlmaz:
ok canim senide ekliyorummm
ins sayfamiz sana igir getrisin
allahim bir daha buyuk acilar yasatmasin:Saruboceq:
sayfamizin basinda listemizzz
selam canim istersen aramiza gelebilirsin tabiki
sonucta sende negatifi goruyorsun tup bebe olmasada
allahim hayirli bir sekilde versin
aymesim ins bebisin en kisa surede gelir vefali dost
seni burda gordugum zaman seviniyorum ins hamis listemize geciceksin en kisa surede
Amin canım benim inşallah
bu arada bebeği en çok hakedenlerden biride sensin
kendine haksızlık etme kıyamam sana ben canım arkadaşımŞeniz
Hadi yaa ne güzel siz hiç korundunuzmu canım
bide problem kimde sizin:uhm:
ben brüksel tüp bebekte yaptırmıştım
Sanada iyi haftalar canım unutmam mümkünmü
tabiki akıldan çıkmıyo ama eldende bişey gelmiyo işte
kaçıncı demenmendi bu bende ilk defa denemiştim ama
ikinciye cesaretimi toplayamıyorum ne yazıkki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?