Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız.
asicim noldu senin tedavin yaa,ben yeni geldim tatilden anlayamadım.

kızlar ben de aranızdayım artıkkkkk

hoşgeldın canım .. maalesef gonul ısterdı kı hamılelık bolumunde olalım .. ama umudumuzu kaybetmeyecegız inşallah . bırbırımıze destek olacagız ve basaracagız ..

Bende aranızdayımmafoldumben

sen de hosgeldın canım .. senı takıp ettım .. cok uzuldum .. bıraz da kendımı buldum ..benım de 3 dusugum .. sayısız yumurtlama takıbım .. aşılamalarım ve negatıf tup bebek denemem var .. inşallah temmuz gıbı tedavıme baslıyacagım .. artık her seyın hayırlısı dıye dua edıyorum ... uzulme canım ..

hosgeldın ...... umarım tatılın ıyı gecmıstır ..ve sana guzel şirin bebekler olarak gerı doner ..

canım güzel dileklerin için teşekkür ederim.Allah isteyen herkeze sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

uzunn zaman oldu negatif sonucunu duyalı ama o anı hissettiklerimi hiç unutmadım bende varım kızlar

Günaydın kıslar hayırlı haftalar opuyorumnanaktan
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz keşke hiç gelmeseydiniz
başka topikte karşılaşsaydık ama kısmet böyleymiş neyazıkki
Allah tekrar negatifi yaşatmasın inşallah:Saruboceq:

kızlar ...............moral bozmak yok.........ınş rabbım sevındırecekkkkkkkk ınşşşşşşşşşş canlar..............guzel gunler yakın.....................rabbım kucaklarınızı doldursun ınş umutsuzluk yok........yola devammmmmmmmmmmmmm..

Elmuallim canım nasılsın
yiğenlerimiz nasıl bitanem annelerini üzmüyolarmı
gerçi onların üzmesi bile güzeldir herhalde:gitme:

canım aymes daha erken tabı ama mıdem ıyı değil sadece...................dedığın gıbı o gıbı guzel ınş rabbım sanada versın.............sen nasılsın evdemısın tatıle gıttın galıba............

kızlar ben de aranızdayım artıkkkkk

Bende aranızdayımmafoldumben

slm kizlar
evet keske hic bu topikte karsilasmasaydik ama kimin ne olacagi hic belli olmuyor
insallah bir daha negatif gormezsiniz allahim yardimcimizzzz olsun
listeye ekle derseniz ve kacinci negatif biraz bilgi verirseniz ekleyim canlar
selam kızlar nasılsınız.
asicim noldu senin tedavin yaa,ben yeni geldim tatilden anlayamadım.

slm canim hosgeldin
evet benim ikinci tedavide de yuzum gulmedi
nasip degil galiba bana evlat
yumurtalar erken catladi ve iptal oldu tedavim

uzunn zaman oldu negatif sonucunu duyalı ama o anı hissettiklerimi hiç unutmadım bende varım kızlar

evet canim cok zor birsey insallah bir daha o duyguyu yasamayiz hic birimiz

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

simdilik yok tatildeyizzzz

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

6-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

7-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

8_sera96 durmak yok yola devam dedi ve allahin izni ile3 tup bebek denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

9_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

10_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

11_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

İnşallah canım tez zamanda Rabbim banada nasip eder inşallah
ben tatile gittim 2 hafta geçti bile üzerinden döndüm
iş başıda yaptım herzamanki gibi çalışıyorum işte
ev iş arası gidip geliyorum

ınş canım ınş bıde bebış gelırse tamam ınşşşşşşşşşşş.......................

ıyi haftalar kızlar

ışe başlayınca biraz olsun insan kafasını dağıtıyo ama insanın aklından çıkmıyoki.Bi daha denemeyide düşünmüyorum yoruldum artık.

asicim hiç öyle konuşma.herşeyin hayırlısı olsun.eminim bizim içinde vakti zamanı var.bizde meleğimizi kucağımıza aldığımız günleri görücez.

ben de varım sürekli negatif gören 3 aydır korunmuyoruz.belki komik gelebilir sadece 3 ay olmuş diyebilirsiniz ama benim psikolojimi bozmaya yetti

beni ekleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin delikafadulden
bir kez iğnelerimi vuruldum tam yumurta toplama aşamasında işlem iptal edildi....
bunda ise transfer oldum ama tutmadıııııııııııııııııdelikafadulden
çok sıkıntılıyım

İyi haftalar kızlar

İşe başlayınca biraz olsun insan kafasını dağıtıyo ama insanın aklından çıkmıyoki.Bi daha denemeyide düşünmüyorum yoruldum artık.

Sanada iyi haftalar canım unutmam mümkünmü
tabiki akıldan çıkmıyo ama eldende bişey gelmiyo işte
kaçıncı demenmendi bu bende ilk defa denemiştim ama
ikinciye cesaretimi toplayamıyorum ne yazıkki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…