boyle bir eve bilmem hangi bebek gelmek ister acaba
ben artik oyle dusunuyorum hergun hir gurrr yazik bebege
artik tedavide olmiycam:gitme:
boyle bir eve bilmem hangi bebek gelmek ister acaba
ben artik oyle dusunuyorum hergun hir gurrr yazik bebege
artik tedavide olmiycam:gitme:
Canımcım bana 2 kere transfer yapıldı.1.sinde tek yumurtam olmuştu denedik olmadı.Daha sonra tekrar 3 defa daha denedim bir sürü iğneler kullandım ama yumurta olmadı boş çıktı.Son denememde 15 haziranda oldu 4 adet transfer yapıldı ama sonuç negatif.Bundan sonra bende denemeye korkuyorum.Bence sen 2.dene şansını zorla :teselli:
aaaa yapma böyle asiciğim hani benim tedavi iptal olunca üzülmek dimdik durup yola devam diyecektik.bellimi olur rabbim kendiliğinden veriri dr lar sadece vesile veren rabbim onun için çok çok dua edeceğiz elimizden geleni yapacağız. canım bizler böyle yaparsak diğer arkadaşlar nasıl moral bulacak. biliyorum ve inanıyorum rabbim bize en kısa zamanda verecek bebişleri.....
bugün benimde moralim bozuk benden 2 sene sonra evlenen gelinin oğlunun 1. yaş günü var .insanların ordaki bakışları bu gece beni çok üzecek biliyorum ama hiç bir zaman kendimizi acındırmayalım bizlerde başaracağız rabbimin izni ile......
asim niye öyle düşünüyosunki sanki bizler hepimizde gül gibi geçinip gidiyozda ondan tüp bebek yaptırıyoz hepimiz nerdeyse aynıyız en azından ben kendi adıma konuşayım kavgasız günümüz geçmezdi bizimde ama hayat naparsın.....yuvarlanıp gitcez........insanın kaderi değişmezmiş baş yastığı değişirmiş derdi bi tanıdığım allah korusun........
Canım benim ya evde huzur olmamasıda çok kötü bi durumdur inşallah tez zamanda sorunlarınızı halledersiniz herşey yoluna girer ondean sonra bebişinizde gelirse değmeyin keyfine Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin:teselli:
ASİCİM canım niye böyle yapıyorsun niye üzyorsun kendini?inşallah herşey yoluna girecek eminim ben.zor zamanlar geçiriyorsunuz elşnde sende kolaymı o kadar sıkıntılar yaşadınız.bence kendinize haksızlık ediyorsunuz eminim siz bebeğiniz olunca örnek ve çok mutlu bir aile olacaksınız.dualarım seninle canımkaydirigubbakcemile3
cananurcuğum anlıyorum seni bizimde sebepsiz.ama insanlara anlatamıyorsun madem yoksa birşey niye olmuyor diyoorlar.buda insanı üzüyor. artık takmıyorum kimseyi daha gencim düşünmüyorum diyorum bu sefer inanmıyorlar acyan gözlerle bakıyorlar.rabbim en kısa zamanda verir inşallah yavrularımızı......
Canım sende mi benim gibisin "açıklanamayan infertilite ! " Allahım şu üç ayların yüzü suyu hürmetine senin benim ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün inşallah hayırlısıyla imtihanımız böyle demekki selam ve dua ile........
selamlarrrrrrrrrrr
kizlar ya ben artik az girebilirim sayfamiz gerilere gitmesin elimden geldigince takip etmeye calisicam ama sizleri cok ozliycem
bir ay kadar yokummmmmmm
insallah guzel haberler alicaz allahin izniyle
rabbim amin diyenlerin dualarini kabul et yarabbiiiiiiiiiii
Asiciğimmm güle güle git güle güle gel hayırlısıyla....:gitme:
Kendine iyi bak bende seni özlicemmm:sinifsinif:
Hayırlı haberlerle karışlarız seni inşallah :lepi:
Öpyorum canımmmm iyi tatillerdelikafadulden
canim benim cok tsk ederim ama seni takip edicem allahin izniyle ve dondugumdeeee seni diger listeye ekliycem dualarim seninleeeeeeee:Saruboceq::lepipuyorumnanaktan
selam kızlar asim türkiye zamanın geldi galiba hadi bekliyoruz canım seni çok bekletme:)))
selamlarrrrrrrrrrr
kizlar ya ben artik az girebilirim sayfamiz gerilere gitmesin elimden geldigince takip etmeye calisicam ama sizleri cok ozliycem
bir ay kadar yokummmmmmm
insallah guzel haberler alicaz allahin izniyle
rabbim amin diyenlerin dualarini kabul et yarabbiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?