canım hakkında hayırlısı olsun
kesin sonuç daha belli değil anladığım kadarıyla
inşallah düşündüğünün tam tersi olur ve pozitif çıkar:Saruboceq:
kızlar sabah itibari ile bende size katıldım olmadı sabah kocaman bi parça düşürdüm çok üzgünüm
kızlar bi mucize oldu düşen kocaman bi pıhtıymış bebeğim çok şükür hala benimle.. allahım herkese yaşatsın bu güzelliği.. hala düşük riskim var ama en azından şimdlik hamileyim..
çok ama çokkkkkkk sevindim:teytey: :lepi:
allaha çok şükür dikkatli ol canım
ani hareketlerde bulunma sakın
saol canım yatıyorum izne ayrıldım inşallah herşey iyi gider. değerlerim 16-25-63 ve 399 oldu yarın bi daha bakılcak düşük riski için ama inşallah sayanacak bebeğim :))allahımm herkese ama herkese nasip etsin inşallahh
korkuttular demek seni bebekler,geçmiş olsu
tekrarı olmasın inş
Geçmiş olsun canım
aman çok şükürki iyilermiş:CüvCüv:
muallimem geçmiş olsun tatlım yat dinlen kendine ve bebişlere iyi bak ALLAHA emanet olun inşş
Canım hakkında hayırlısı olsun
inşallah pozitiftir sonucun ama negatif olsa bile,
çok üzülüp kendini mahfetme elden bişey gelmiyo çünkü
bizde yaşadık bunları Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin:Saruboceq:
cok sagolun kızlar............rabbım razı ols..........ınş ıyıyz bu yol bıraz zorluklu ınş ıyı gecırırız...........rabbım kısa zamanda sızede versınde bana arkadas olun ınşşşşşşşşşş bu guzel gunler hurmetıne ınşşşşşşşşşşşşşş
teşekkür ederim canım allah hepimizin gönlüne göre versin
selam arkadaşlar bu topik için ilk yazım.... çünkü ilk tüp bebek denememi yaptım ve 12. gün değerim 16ydı bugün 14. gün değerim 5e düştü. hissetmiştim zaten muhtemelen haftasonu çok daha yüksekti ve bebeğim giderken kandaki değerim de düştü paralel olarak. kısmet böyleymiş demekten başka bir çare yok... hayırlısını istedim hep vermediyse rabbim vardır bir hayır diyorum.
diyorum diyorum ama kim ne derse desin. kendimi neye ikna etmeye uğraşırsam uğraşayım yine de içim yanıyor. bunu en iyi siz anlarsınız diye paylaşmak istedim.
kendiliğinden gelsin inşallah diyor herkes ama benim durumumda çok zor bir mucizeye ihtiyacım var....
maddi olarak yakın zamanda yeniden deneme imkanımız yok. gerçi rabbim ne kapılar açar bilemeyiz ama....
sizler ne zaman yaptırmıştınız ilk denemeden sonra. bildiğim kadarıyla 3 ay beklemek gerekiyor vucut toparlasın diye.
momi geçmiş olsun canım.biliyorsun ben de yaşadıklarının benzerini yaşadım.bir dahaki sefere diyeceğiz artık...henüz dr.umla kapsamlı görüşmedim.kanamamın geçmesini belkiyorum.sonra kontrole gideceğim.kanama dediğim de lekelenme şeklinde yani.kızlar sizin de böyle mi oldu?doğru dürüst kanayamadım..
günaydın şekerler inşallah herkes için umut dolu bigün olur:Saruboceq:
momicim
çok üzüldüm canım.İnş. başka sefere kucağını doldursun Allah canım.
bende haziran 30 da negatif sonuçlandı hala atlatamadım. 3. deneme için
ekim ayını beklicem.
sana tutunması için iğne verdimi doktorun bana vermedi
Günaydın Aymes
Aminnn diyorummm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?