- 23 Ocak 2008
- 439
- 0
- 96
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.541
canım sen hangi hastande tedavi görmüştün:uhm:
Alman hastanesi canım sen hangi hastanede devam ediyorsun
canım ben brüksel tüp bebekte denedim
şu an askıda devam etmiyorum
ama edersem yine aynı hastane diye düşünüyorum
İnşallah biranönce karar verirsin ve bebişin seni uğraştırmadan gelir:CüvCüv:
bu duayı çocugu olmayanlar lutven dıkkate alın bana ulasın sıze ayrıntılı bırsekılde anlatayım benımde 5 seneden sonra cocuklarım oldu suan 3 cocuguma hamıleyım hıc olmaz sanıyordum 2 kez tup bebek tedavısı yapdırdım ama olmadı kuranı kerımde meryem suresı var 41 gun okuyosunuz bıtınce 3 gun oruc tutuluyo adet gorunce nıyetınıze baskası okuyo sonra tekrar sız okuyosunuz darısı tum olmayanlara lutven bu duayı herkes dıkkate alsın 3 arkadasımda bu dua ıle hamıle kaldı
bu duayı çocugu olmayanlar lutven dıkkate alın bana ulasın sıze ayrıntılı bırsekılde anlatayım benımde 5 seneden sonra cocuklarım oldu suan 3 cocuguma hamıleyım hıc olmaz sanıyordum 2 kez tup bebek tedavısı yapdırdım ama olmadı kuranı kerımde meryem suresı var 41 gun okuyosunuz bıtınce 3 gun oruc tutuluyo adet gorunce nıyetınıze baskası okuyo sonra tekrar sız okuyosunuz darısı tum olmayanlara lutven bu duayı herkes dıkkate alsın 3 arkadasımda bu dua ıle hamıle kaldı
gunaydın arkadaşlar .. bu hayırlı gunun tum ınsanlara saglık mutluluk ve huzur getırmesı dıleklerıyle .. allahım kalpten gecen dılleklerı kabul etsın herkesın yuzunu guldursun ...
aymes günaydın. brüksel tüp bebek nerde????
hıc duymamiştım. Ben ılk ıkı sakarya son ıkı memorıalda oldum ordanda memnun kaldım.
Günaydın temiz kalpli anne adayları... İçten edilen dualar kabul olurmuş... Dua ile...
selam kızlar mubarek aylara gırdık allahım tum ısteyenlere nasıp etsın
ben sızlerden cok uzak kaldım ya hayat burda cok hızlı devam edıyor pc acıcak vaktı bulamıyorum
ama bebek dusuncesındende uzak kaldım ıyı oldu gerı gıdınce devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?