Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ben brüksel tüp bebekte denedim
şu an askıda devam etmiyorum
ama edersem yine aynı hastane diye düşünüyorum

İnşallah biranönce karar verirsin ve bebişin seni uğraştırmadan gelir:CüvCüv:

bu duayı çocugu olmayanlar lutven dıkkate alın bana ulasın sıze ayrıntılı bırsekılde anlatayım benımde 5 seneden sonra cocuklarım oldu suan 3 cocuguma hamıleyım hıc olmaz sanıyordum 2 kez tup bebek tedavısı yapdırdım ama olmadı kuranı kerımde meryem suresı var 41 gun okuyosunuz bıtınce 3 gun oruc tutuluyo adet gorunce nıyetınıze baskası okuyo sonra tekrar sız okuyosunuz darısı tum olmayanlara lutven bu duayı herkes dıkkate alsın 3 arkadasımda bu dua ıle hamıle kaldı

arkadaşım çok sağol ilgin için
daha öncede duymuştum ben bunu bişey sormak istiyorum
türkçeden okuyabiliyomuyuz duayı arapçamı okumak zorundayız

paylaşım için teşekkürler daha önce de duymuştum meryem suresini ve okurdum fırsat buldukça ama böyle düzenli okunduğunu bilmiyordum. deneriz inşallah...

herkese günaydınlar hayırlı cumalar olsun inşallahopuyorumnanaktan

arkadaşlar bi kaç kişiye sordum ama cevap almadım
meryem suresini türkçe okuyabiliyomuyuz bilen yokmu:uhm:

gunaydın arkadaşlar .. bu hayırlı gunun tum ınsanlara saglık mutluluk ve huzur getırmesı dıleklerıyle .. allahım kalpten gecen dılleklerı kabul etsın herkesın yuzunu guldursun ...

gunaydın arkadaşlar .. bu hayırlı gunun tum ınsanlara saglık mutluluk ve huzur getırmesı dıleklerıyle .. allahım kalpten gecen dılleklerı kabul etsın herkesın yuzunu guldursun ...

aminnnnnnnnn canım inşallah :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Günaydın temiz kalpli anne adayları... ıçten edilen dualar kabul olurmuş... Dua ile...

hıc duymamiştım. ben ılk ıkı sakarya son ıkı memorıalda oldum ordanda memnun kaldım.

hıc duymamiştım. Ben ılk ıkı sakarya son ıkı memorıalda oldum ordanda memnun kaldım.

canım dr yücel karaman çok meşhur bi doktordur
tvlerde falanda çok çıkar çok iyi bi doktor gerçekten
belçikadada ofisi falan var
kadın programlarındaki tüp bebek bölümlerinde
hep o vardır yani

selam kızlar mubarek aylara gırdık allahım tum ısteyenlere nasıp etsın
ben sızlerden cok uzak kaldım ya hayat burda cok hızlı devam edıyor pc acıcak vaktı bulamıyorum
ama bebek dusuncesındende uzak kaldım ıyı oldu gerı gıdınce devam

katremelek canım ne var ne yok ben fazla takıp edemedım de sızı beklıyoruz yazmısın ne gıbı gelısmeler var

yaw asicim o resim ne öyle güzelim yaaaa..........degiştirsen şunu olmazmıki
nasılsın neler yaptın...topikte ismini görür görmez geldim.......

canım hoşgelmişsin karşılaşamadık yineopuyorumnanaktan çok özlemişim seni anladığım kadarıyla tatil güzel geçiyo senin adına çok sevindim bebek düşüncesinden biraz olsun uzaklaşman iyi olmuş tatlımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…