Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım aymes çok şukur şımdılık ıyım.........ınş hep ıyı gıder...........sen nsılsın ası nerlerde.............rabbım guzel gunler nasıp ets

gunaydin arkadaşlar

hepinizin gunu aydin olsun. topikte yalnız kalmışsınız bende pazartesiden beri annemle ilgileniyorum kalp hastası yine rahatsızlandı acile kaldırdık oradan da yatış verdiler ama şükür bugün taburcu oluyor.
gelip yazamadım o yüzden.

nasılsın aymes? kattemelek sen nasılsın?

bende adet oldum bakalım son kontrol için çağırdı doktor yarın giderim inşallah. yumurtalıklar normale dönmüş mü diye... bundan sonra kendi kendimize çalışmalara devam...
belki gönderir rabbim mucizelerimizi...

selam kızlar asi dönmemiş sanırım hayırlısıyla gelsin inş aymesim öptüm datlum

inş momicim güzel bir sürpriz yapar bebişin sana hayırlısıyla inş :Saruboceq:

canım aymes çok şukur şımdılık ıyım.........ınş hep ıyı gıder...........sen nsılsın ası nerlerde.............rabbım guzel gunler nasıp ets

bende iyiyim çok şükür canım
asi türkiyede tatilde şimdi yoğun olduğu için yazamıyodur
hasret gideriyo ailesiyle daha sonra acısını çıkarırız.
rabbim cümlemize güzel günler nasip etsin tatlım

canım çok geçmiş olsun
allah annene acil şifalar versin inşallah

ben iyiyim çok şükür herzamanki şeyler işte
iş güç uğraşıyorum.

inşallah bebişinde tez zamanda cöööö der annesine

benide eklermiisniz listeye ilk tüp bebek denemem negatif inş en kısa zamnda bidaha denicez yılmak yok yola devam edicem bebişimi kucama alasıya kadar inslah

benide eklermiisniz listeye ilk tüp bebek denemem negatif inş en kısa zamnda bidaha denicez yılmak yok yola devam edicem bebişimi kucama alasıya kadar inslah

slm canım hoşgeldin aramıza
keşke hiç gelmeseydin ama kısmet böyleymiş
inşallah bebişin seni hiç bekletmeden gelir bulur
hangi hastanede tedavi gördün arkadaşım:uhm:

canım çok üzüldüm. aymesin dediği gibi keşke sende gelmeseydin keşke hiç açılmasaydı bu topik ama işte bizimde sınavımız bu. sabredip dediğin gibi yılmadan yola devam....

morali yüksek tutacağız burada birbirimizin sayesinde....kaydirigubbakcemile5

iyi canım ya çok şükür
can sıkıntısından başka bişey yok,
dolaşıyom topikler arasında işte
sen nasılsın:uhm:

Ben iyiyim çok şükür kontrolden geldim zemuszemus
Rahim kalınlığım doktorumun istediği gibi çıktı çok şükür hiçbir sorun yok şimdilik inşallahta olmaz. Cumartesi öğleden sonra yada Pazar günü hayırlısıyla transferim var.

slm canım hoşgeldin aramıza
keşke hiç gelmeseydin ama kısmet böyleymiş
inşallah bebişin seni hiç bekletmeden gelir bulur
hangi hastanede tedavi gördün arkadaşım:uhm:

hoşbulduk nasip kısmet allah razı olsn bekleyen herkeze inşallah nasip eder kalamış jinemed tüp bebek merkezinde

evet ama elimizde olan bişe degil rabbim nasip edecek inşallah bi gun bizde anne olacaz bugun olmazsa yarın rabbim saglık huzur versin inşallah isteyen herkeze tattırsın annelik duygusunu

hadi hayırlısı canım desene
mutlu sona az kaldı :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…