Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın Aymesim Nasılsın
Bugün sabah yine gidip kan verdim. Arayıp haber vereceklerini söylediler. Dün ilaçlarımı almaya ve progestron iğnemi olmaya başladım. Dua ile başladık umarım Allahım kabul eder bu kez yüzümüzü güldürür.

canım inşallah bu sefer herşey yolunda gidicek
endişelenme hiç içini hep rahat tut
Allahında izniyle hamileyim diye bağıracaksın burda:1hug:

canım inşallah bu sefer herşey yolunda gidicek
endişelenme hiç içini hep rahat tut
Allahında izniyle hamileyim diye bağıracaksın burda:1hug:

Canımmmm ağzından bal damlıyor iyi dileklerin için sağol :1hug:
İnşallah çok yakın zamanda sende bağıracaksın burdan bende sen tebrik edicemŞeniz

katremelek canım tedavidesin demek hadi bakalım hayırlısı inşallah bebişler sımsıkı tutunacaklar sana hiç bırakmayıp 9 ay sonra hooop kucağına gelecekler.

rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah bu tedavinde
hadi sen başı çek bizde inşallah arkadandan gelir bizde hamileyiz deriz....

Merhaba Momi
Aminnn Rabbim inşallah hayırlısıyla o günleri gösterir. :1hug:
Sen ne durumdasın canım

ben 10 gün önce negatif sonucumu aldım malesef. adetim bitti yarın kontrole çağırdı doktorum yumurtalıklar normale dönmüşmü bakalım dedi....
kısmet ne zamansa bir daha deneriz inşallah ama yakın zamanda değil maddi olarak imkanımız yok şu anda bir süre kendimiz deneyecağiz ama tek tüp tıkalı diğeri tam fonksiyonel değil ve ben hep tamamen kapalı olan taraftan yumurtluyorum.... mafoldumben
ama olsun rabbimden ümit kesilmez ne mucizeler veriyor bakarsın bizimde vaktimiz gelmiştir ol der olur. o yüzden çalışmaya devaaaam....

seninde inşallah bu tedavini vesile kılar rabbimde güzel bebişler verir sanaaaaa

Canımmmm ağzından bal damlıyor iyi dileklerin için sağol :1hug:
İnşallah çok yakın zamanda sende bağıracaksın burdan bende sen tebrik edicemŞeniz

aminnnnnnnnn canım inşallah
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Aynen öyle canım Allahtan ümit kesilmez
Rabbim ol dedimi olmıycak şey yok
inşallah senin içinde bizim içinde ol emrini verir
tek duamız bu bizimde :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Negatif sonuç almak çok üzücü biliyorum bende 0,27 gördüğümde şok olmuştum.
İnşallah Rabbim sana doğal yoldan verecek hep birlikte karnımızdaki o küçük melekleri bekleyeceğiz:CüvCüv::CüvCüv:

Evet Aymesçiğimmm KÛN demesi yeter Rabbimin
Hem sana
Hem bana
Hem Momi ye inşallah

rabbim evlat hasreti çeken herkese versin. çok zor çok...
eskiden okuyayım, kariyer yapayım, önce hayatımı düzenimi kurayım diye uğraşırken hiç bebek hasretiyle böyle kavrulacağımı tahmin etmezdim. evlendikten sonra bile olsun önce biraz evlilik otursun diye ilk 3 yıl bebek düşünmedik. eeee yaş geldi 32ye bir de baktım olmuyormuş....

neyse geç olsun güç olmasın demişler. allah herkese kolaylıkla versin inşallah bebeklerini.. isteyen herkese versin. sağlıklı hayırlı versiiiin....

amin canım amin rabbim herkese hayırlı evlatlar versin kimsenin yuvasını çoçuksuz koymasın helede evlat özlemiyle tutuşan gönüllere istedikleri kadar evlat versin ....

amin canım amin rabbim herkese hayırlı evlatlar versin kimsenin yuvasını çoçuksuz koymasın helede evlat özlemiyle tutuşan gönüllere istedikleri kadar evlat versin ....

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

benim sonuçta negatif üçüncüyü sanaye denicez inşallah benide ekle listeye canım bide bi önerim olcak yeni denemede negatif olanları başka renkle yazarmısın canım öyle daha kolay oluyo

amin canım inşallah hepimize verir

benim sonuçta negatif üçüncüyü sanaye denicez inşallah benide ekle listeye canım bide bi önerim olcak yeni denemede negatif olanları başka renkle yazarmısın canım öyle daha kolay oluyo

hoşgeldin aramıza canım
üzgünüm her yeni gelen arkadaş için üzülüyorum
ama bizimde kaderimizde bu varmış elden bişey gelmiyo işte dimi
hayırlısı hepimizin hakkında inşallah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…