- 23 Ocak 2008
- 439
- 0
- 96
- Konu Sahibi EU2
-
- #2.641
canım benim ağzından bal damlıyo
inşallah hepimiz :CüvCüv: :CüvCüv: böyle göbişli olucaz
opuyorumnanaktan aminnnnnnnn hayırlısıyla inşallah. Günaydıııınnnnn
Nasılsın canım bugünŞeniz
İYİYİM CANIM ÇOK ŞÜKÜR
MUTLUYUM BUGÜN BENİM EVLİLİK YILDÖNÜMÜM
SENDE İYİSİNDİR İNŞALLAHa.s.
Tebrik ederim canım inşallah uzun yıllar eşinle ve yuvanıza katılacak bebeklerinde mutlu huzurlu bir yaşam sürersin... Bir yastıkta kocayın derler ya ondan olsun opuyorumnanaktan
evet kimsecikler uğramıyor artık :sinifsinif:
kızlar bugün geç geldim hayırlı cumalar olmuştur inşallah herkes için.
aymes canım tebrik ederim evlilik yıldönümünüzü. inşallah seneye bir dahakini kutlarken bebeğinizde yanınızda olur yıl dönümü hediyesi olarak gelir size inşallah...
nur sen nasılsın? hayırlı cumalar arkadaşım
katremelek nasıl gidiyor tedavi hadi bakalım hayırlısı ile kavuşacaksın inşallah bebeğine.
kızlar bugün geç geldim hayırlı cumalar olmuştur inşallah herkes için.
aymes canım tebrik ederim evlilik yıldönümünüzü. inşallah seneye bir dahakini kutlarken bebeğinizde yanınızda olur yıl dönümü hediyesi olarak gelir size inşallah...
nur sen nasılsın? hayırlı cumalar arkadaşım
katremelek nasıl gidiyor tedavi hadi bakalım hayırlısı ile kavuşacaksın inşallah bebeğine.
inşallahhh canım.bekleyen hiçkimseyi daha fazla bekletmez inşallahh bebişleri:Saruboceq::Saruboceq:İnşallah bu defa :CüvCüv: olacaksın Lansor bebişin seni daha fazla bekletmeyecekopuyorumnanaktan
ayyy ne güzel olacak.ben inanıyorumcanım.bu sefer olacakkk:lepi:canım inşallah yine aynı topikte buluşuruz
ama bu sefer aynı ayın hamişi olarak :Saruboceq:
opuyorumnanaktan evlilik yıldönümünüz kutlu olsuuuunnnopuyorumnanaktanİYİYİM CANIM ÇOK ŞÜKÜR
MUTLUYUM BUGÜN BENİM EVLİLİK YILDÖNÜMÜM
SENDE İYİSİNDİR İNŞALLAHa.s.
desene pazartesiden itibaren merakla ve dua ile bir 12 gün daha geçireceğiz hepbereber tatlım.inşallahhh bebişin seninle kalmayı tercih edecekkkŞeniz :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5Sağolasın Momi opuyorumnanaktan
Sabah aradılar transfer pazar günü olacak hayırlısıyla sakinim şimdilik kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın Momi
Kızlar merhaba bugün transferim oldu bugün Rabbim inşallah tutunmalarını nasip etsin...
herkese günaydınlar, hayırlı haftalar olsun inşallaha.s.
katremelek canım tarnsferin olmuş çok sevindim
artık bebişlerin seninle ne güzel
inşallah sıkı sıkı tutunacaklar annelerine
ve 9 ay boyuncada hiççççç bırakmıycaklar
Rabbim yardımcın olsun tatlım:Saruboceq:
canım hadi hayırlı olsun inşallah. sıkı sıkı tutunur bebişlerin sana.... bir daha bırakmazlar allah ayırmasın canım benim. inşallah pozitif sonucu beraber alır seviniriz buradan.
hadi bakalım şimdi 12 gün kendine iyi bakman lazım. yorma sakın kendini olur mu....
Aminnn Momiciğim inşallah yanlız ben 15 gün beklicem 17 Ağustos test tarihim neden olduğunu anlamadım dondurulmuş olmasıyla mı alakalı yoksa blast olmasıyla mı bilemiyorum.Umarım hamileyim haberini verebilirim.
Sen nasılsın peki Momiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?