Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim ağzından bal damlıyo
inşallah hepimiz :CüvCüv: :CüvCüv: böyle göbişli olucaz

opuyorumnanaktan aminnnnnnnn hayırlısıyla inşallah. Günaydıııınnnnn
Nasılsın canım bugünŞeniz

hayırlı cumalar arkadaşlar
tedavide olanlara Rabbim yardımcı olsun

İYİYİM CANIM ÇOK ŞÜKÜR
MUTLUYUM BUGÜN BENİM EVLİLİK YILDÖNÜMÜM
SENDE İYİSİNDİR İNŞALLAHa.s.

Tebrik ederim canım inşallah uzun yıllar eşinle ve yuvanıza katılacak bebeklerinde mutlu huzurlu bir yaşam sürersin... Bir yastıkta kocayın derler ya ondan olsun opuyorumnanaktan

yine çok geride kalmış topiğimiz
kaydirigubbakcemile gel bakıyım sen şöle başa kaydirigubbakcemile3

Bende seni yalnız bırakmamaya çalışıyorum elimden geldiğince...kaydirigubbakcemile5

kızlar bugün geç geldim hayırlı cumalar olmuştur inşallah herkes için.

aymes canım tebrik ederim evlilik yıldönümünüzü. inşallah seneye bir dahakini kutlarken bebeğinizde yanınızda olur yıl dönümü hediyesi olarak gelir size inşallah...

nur sen nasılsın? hayırlı cumalar arkadaşım

katremelek nasıl gidiyor tedavi hadi bakalım hayırlısı ile kavuşacaksın inşallah bebeğine.

çok sağol canım teşekkürler
sanada hayırlı cumalar

Sağolasın Momi opuyorumnanaktan
Sabah aradılar transfer pazar günü olacak hayırlısıyla sakinim şimdilik kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın Momi

İnşallah bu defa :CüvCüv: olacaksın Lansor bebişin seni daha fazla bekletmeyecekopuyorumnanaktan
inşallahhh canım.bekleyen hiçkimseyi daha fazla bekletmez inşallahh bebişleri:Saruboceq::Saruboceq:

canım inşallah yine aynı topikte buluşuruz
ama bu sefer aynı ayın hamişi olarak :Saruboceq:
ayyy ne güzel olacak.ben inanıyorumcanım.bu sefer olacakkk:lepi:

İYİYİM CANIM ÇOK ŞÜKÜR
MUTLUYUM BUGÜN BENİM EVLİLİK YILDÖNÜMÜM
SENDE İYİSİNDİR İNŞALLAHa.s.
opuyorumnanaktan evlilik yıldönümünüz kutlu olsuuuunnnopuyorumnanaktan

Sağolasın Momi opuyorumnanaktan
Sabah aradılar transfer pazar günü olacak hayırlısıyla sakinim şimdilik kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın Momi
desene pazartesiden itibaren merakla ve dua ile bir 12 gün daha geçireceğiz hepbereber tatlım.inşallahhh bebişin seninle kalmayı tercih edecekkkŞeniz :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5

[/QUOTE]desene pazartesiden itibaren merakla ve dua ile bir 12 gün daha geçireceğiz hepbereber tatlım.inşallahhh bebişin seninle kalmayı tercih edecekkkŞeniz :CüvCüv: kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

İnşallah Lansor inşallah bu defa Rabbim yüzümüzü güldürür hep birlikte hamile oluruz aramızda varsın ay farkı olsun...kaydirigubbakcemile5

Kızlar merhaba bugün transferim oldu bugün Rabbim inşallah tutunmalarını nasip etsin...

herkese günaydınlar, hayırlı haftalar olsun inşallaha.s.

katremelek canım tarnsferin olmuş çok sevindim
artık bebişlerin seninle ne güzel
inşallah sıkı sıkı tutunacaklar annelerine
ve 9 ay boyuncada hiççççç bırakmıycaklar
Rabbim yardımcın olsun tatlım:Saruboceq:

Kızlar merhaba bugün transferim oldu bugün Rabbim inşallah tutunmalarını nasip etsin...

canım hadi hayırlı olsun inşallah. sıkı sıkı tutunur bebişlerin sana.... bir daha bırakmazlar allah ayırmasın canım benim. inşallah pozitif sonucu beraber alır seviniriz buradan.

hadi bakalım şimdi 12 gün kendine iyi bakman lazım. yorma sakın kendini olur mu....

Amin Aymesçiğim inşallah ağzına gönlüne sağlık bitanem
Dua ediyorum inşallah tutunurlar annelerine
Sen nasılsın Aymes opuyorumnanaktan

Aminnn Momiciğim inşallah yanlız ben 15 gün beklicem 17 Ağustos test tarihim neden olduğunu anlamadım dondurulmuş olmasıyla mı alakalı yoksa blast olmasıyla mı bilemiyorum.Umarım hamileyim haberini verebilirim.
Sen nasılsın peki Momiopuyorumnanaktan

evet canım dondurulmuşların test günü 15 gün sonra
sebebini tam bilmiyorum
Allah yüzünü güldürsün inş, hayırlısı olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…