amin canim aminherkese selam.................asıcım ıyıyım canım cok sagol rabbım oruclarınızı ve dualarınızı makbul ets ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş.........................
selam kızlar nasılsınız hayırlı günler diliyorumopuyorumnanaktan
asicim selam canım şimdi okudum yazıklarınızı.
üzülme güzelim ya vardır herşeyde bir hayır. biz dualarımızı edip sebeplere sarılmaya devam edelim yeter. pkos için birçok bitkisel tedavi var. onları araştırıp denesene. faydasını görenler çok ben kendi sıkıntım olan endometriozis için araştırıyorum ama pek fazla birşey yok bitkisel ama pcos için çok var.
en başta soğan suyu kürünün faydasından bahsediyorlar. duymuşsundur muhtemelen. ibrahim saraçoğlunun sayfasında detaylıca var bak istersen.
asicim aklıma takıldı da 2 aydır adet görmüyorsun anladığım ayrıca bir de yorgunluk ve uyku hali var diyorsun. oruçtandır belki diyorum ama sen yine de garanti olsun diye test yapsana. mihriban diye bir arkadaşımız var bu sitede okumuşsundur belki onu tedaviye başlayacakken (5 ay adet görmeden bu arada) hamile kaldı kendiliğinden.
hani çok umut bağlamadan yine de bir kontrol etsen diyorum... aklımızda kalmaz en azından. yoksa yaptın mı testi çoktan???
Günaydın arkadaşlar topiğimiz çok gerilerde kalmış yine bulamadım
asicim kan testi vermişsin eminim diyosun ama kısmet bu
hiç belli olmaz beklemediğin bi anda süpriz olabilir belki
Günaydın Aymes, Günaydın kızlar
Aymes haklı belkide bize güzel bir haber verirsin Asi olamaz mı? zemuszemus
gunaydin kizlar
evet bi ihtimal var tabiki her zaman ama yuzde 1 falandir galiba
ben cok gec kalkiyorum bu ara ya pek gunaydin olmadi ama :kedi:
Biz burda o yüzde 1 lerin çok gerçekleştiğini gördük
inşallah bi piyangoda sana vurur canım burası yıkılır
herhalde öyle bi durumda düşününce bile heyecanlanıyo insan
Biz burda o yüzde 1 lerin çok gerçekleştiğini gördük
inşallah bi piyangoda sana vurur canım burası yıkılır
herhalde öyle bi durumda düşününce bile heyecanlanıyo insan
Güzel haberlere nasılda ihtiyacımız var hepimizde bir durgunluk var yada ben öyle hissediyorum fisfisfis
Güzel haberlere nasılda ihtiyacımız var hepimizde bir durgunluk var yada ben öyle hissediyorum fisfisfis
güzel haberler yakındır inşallah canım benim. biz umutlu olalım olur mu.
bencede canım bu ralar çok durgun geçiyo
inşallah asimden müjde gelir kısmet bu işler hiç belli olmaz
eee asicim ne zaman gelir senin posta ile test sonucun?
%1 bile olsa umut umuttur bak hepimiz nasıl bekliyoruz.
KIZLARRRR...11 GÜNÜMDE KANTESTİMİ YAPTIMM KOSKOCAMAN BİR...NEGATİFFF...hemşire yi arayıp söylediğimde bana değer sordu.bende değersiz olan kan testinden yaptırmşım meyer..sonucu hemen verdiler zaten şaşırdım...hemşirede dediki yarın 12. gün tekrar ama değer gözteren kan tahlili yaptır dedi ..umutlarım bitti yaptırmayı düşünmüyorum...olsaydı bundada çıkazmıydı sizce cvp larınızı bekliyorum LÜTFEN...zaten 6. ve 8. ve 10. günü yaptığım idrar testlerimde hep negatifti...burdan okuyorum hep tutanların daha o günlerde idrar testleri hafifte olsa çift çizgi çıkıyo...
ahh be arkadasimmm kaderimizzzzzzzz allahim nolurr bizleride gorrrrrrrrrrrrr sevinc kat mutlulugumuzaaaaaaaaaaaa ayy yaradanimm ins hepimiz normal yolla mucizeyle hais kalirizzzz
İnşallah Aymesim inşallah...
Asiiiiii sonuç ne zaman gelecek delikafadulden
Ol demesi yeter Rabbimin!... Keşke olsa Asi...Keşkeeeee
evet canim cok haklisin
ama bilmiyorum ya allahim sen buyuksun bu listedeki tum arkadaslarim dileklerine kavusur ins bi gun hayirli bir sekilde
benim kizlar yine mikroenjeksiyon olcak galiba
yilbasindan once yaptirmayi dusunuyorum bu sefer yuzum guler insallah
cunu cok yorulmaya basladim bu konuda gunler gectikce ve negatifi aldikca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?