Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asicim aklıma takıldı da 2 aydır adet görmüyorsun anladığım ayrıca bir de yorgunluk ve uyku hali var diyorsun. oruçtandır belki diyorum ama sen yine de garanti olsun diye test yapsana. mihriban diye bir arkadaşımız var bu sitede okumuşsundur belki onu tedaviye başlayacakken (5 ay adet görmeden bu arada) hamile kaldı kendiliğinden.

hani çok umut bağlamadan yine de bir kontrol etsen diyorum... aklımızda kalmaz en azından. yoksa yaptın mı testi çoktan???

amin canim amin
allahim senide kazasiz belasiz bebeklerine kavustursun ins

selam kızlar nasılsınız hayırlı günler diliyorumopuyorumnanaktan

selam canim sen nasilsin

canim zaten bizim teshisimiz konulmustu yani ortada bi sorunumuz vardi benimki cikmasaydi bari tedavide sadece simdiki kistin gitmesi icin bi tedavi su bebek isini bi halledebilseydik ilerdede kokten bi cozum yolu arardik ama buna sukur diyorum
sizin sebepsiz degilmi
[/QUOTE]

Buna da şükür diyoruz Asiciğim evet. Şükür sağlıklıyız ve deneyebiliyoruz eminim daha kötü durumda olan binlerce insan var... Evet sebepsiz... İnşallah tez zamanda geçecek rahatsızlığın... Şeniz[/QUOTE]

tskler canim ins sende tez vakitte kavusacaksin melegine

evet canim gormustum daha once bir cok bitkisel cozum ama denermiyim bilmiyorum cunku biz tup bebek tedavisindeyiz surekli cunku normalle cok zor dediler yani denesem bile ne ise yararki ama ilerde kokten sirf bunun icin bi dr a gitmeyi dusnuyorum
sanada cok gecmis olsun canim cok haklisin bitkisellerle cozum var ama bulabilmek en onemlisi ins sende guzel bir cozum yakalrsin ve bebegine kavusursun allahin izni ile

canim evde idrar testi yapmistim negatifti gecenlerde
dunde dr kan testi ver dedi her ihtimale karsi bende verdim dun isterseniz arayin dediler
ben de gerek yok postaya verin sonucu dedim o kadar eminim yani olmadigindan
ama garanti olsun istedik seninde dedigin gibi canim
opuyorumnanaktan

Günaydın arkadaşlar topiğimiz çok gerilerde kalmış yine bulamadım

asicim kan testi vermişsin eminim diyosun ama kısmet bu
hiç belli olmaz beklemediğin bi anda süpriz olabilir belki

Günaydın Aymes, Günaydın kızlar
Aymes haklı belkide bize güzel bir haber verirsin Asi olamaz mı? zemuszemus

Günaydın arkadaşlar topiğimiz çok gerilerde kalmış yine bulamadım

asicim kan testi vermişsin eminim diyosun ama kısmet bu
hiç belli olmaz beklemediğin bi anda süpriz olabilir belki

Günaydın Aymes, Günaydın kızlar
Aymes haklı belkide bize güzel bir haber verirsin Asi olamaz mı? zemuszemus

gunaydin kizlar
evet bi ihtimal var tabiki her zaman ama yuzde 1 falandir galiba
ben cok gec kalkiyorum bu ara ya pek gunaydin olmadi ama :kedi:

gunaydin kizlar
evet bi ihtimal var tabiki her zaman ama yuzde 1 falandir galiba
ben cok gec kalkiyorum bu ara ya pek gunaydin olmadi ama :kedi:

Biz burda o yüzde 1 lerin çok gerçekleştiğini gördük
inşallah bi piyangoda sana vurur canım burası yıkılır
herhalde öyle bi durumda düşününce bile heyecanlanıyo insan

Biz burda o yüzde 1 lerin çok gerçekleştiğini gördük
inşallah bi piyangoda sana vurur canım burası yıkılır
herhalde öyle bi durumda düşününce bile heyecanlanıyo insan

Güzel haberlere nasılda ihtiyacımız var hepimizde bir durgunluk var yada ben öyle hissediyorum fisfisfis

eee asicim ne zaman gelir senin posta ile test sonucun?

%1 bile olsa umut umuttur bak hepimiz nasıl bekliyoruz.

güzel haberler yakındır inşallah canım benim. biz umutlu olalım olur mu.

Umut biterse yaşam biter herhalde... Umudum var çok şükür... 7 eylülde kontole gidiyorum kızlar bakalım ne zaman başlayacağız yeniden

KIZLARRRR...11 GÜNÜMDE KANTESTıMı YAPTIMM KOSKOCAMAN BıR...NEGATıFFF...hemşire yi arayıp söylediğimde bana değer sordu.bende değersiz olan kan testinden yaptırmşım meyer..sonucu hemen verdiler zaten şaşırdım...hemşirede dediki yarın 12. gün tekrar ama değer gözteren kan tahlili yaptır dedi ..umutlarım bitti yaptırmayı düşünmüyorum...olsaydı bundada çıkazmıydı sizce cvp larınızı bekliyorum LÜTFEN...zaten 6. ve 8. ve 10. günü yaptığım idrar testlerimde hep negatifti...burdan okuyorum hep tutanların daha o günlerde idrar testleri hafifte olsa çift çizgi çıkıyo...

ahh be arkadasimmm kaderimizzzzzzzz allahim nolurr bizleride gorrrrrrrrrrrrr sevinc kat mutlulugumuzaaaaaaaaaaaa ayy yaradanimm ins hepimiz normal yolla mucizeyle hais kalirizzzz

eee asicim ne zaman gelir senin posta ile test sonucun?

%1 bile olsa umut umuttur bak hepimiz nasıl bekliyoruz.

yok be canim hic benden beklemeyin gercekten

bence dediklerini yap ve yaptir kan testini sayili olandan
hic belli olmaz

ahh be arkadasimmm kaderimizzzzzzzz allahim nolurr bizleride gorrrrrrrrrrrrr sevinc kat mutlulugumuzaaaaaaaaaaaa ayy yaradanimm ins hepimiz normal yolla mucizeyle hais kalirizzzz

amin amin amin

İnşallah Aymesim inşallah...
Asiiiiii sonuç ne zaman gelecek delikafadulden

bugun yok tu canim yarina gelir belki
ama benden hic beklemeyin canlarim
ben umutsuz vaka

Ol demesi yeter Rabbimin!... Keşke olsa Asi...Keşkeeeee

evet canim cok haklisin
ama bilmiyorum ya allahim sen buyuksun bu listedeki tum arkadaslarim dileklerine kavusur ins bi gun hayirli bir sekilde

benim kizlar yine mikroenjeksiyon olcak galiba
yilbasindan once yaptirmayi dusunuyorum bu sefer yuzum guler insallah
cunu cok yorulmaya basladim bu konuda gunler gectikce ve negatifi aldikca

Bu defa olucak inşallah, Asi anne olacak :CüvCüv: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…