Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın kızlar
hepimiz için guzel gecen bir hafta olsun.

Günaydın kızlar hayırlı birgün ve hafta başlangıcı olsun inşallah

gunaydın kızlar...................aymes sagol canım ıyıyız ..................rabbım ınşşşşşşşş bol bol ıyılık versın cumlemıze............

kızlarrrrrrrr günaydınlar hepinize aydınlıklarla dolu günler geçirmeniz dileğiyle.....

canım bakıyorum genelde ama yazmıyorum hep aklımdasınız ......rabbım guzel haberlerınızı okumayı nasıp etsın canım ıyı bak kendıne

evett canim allahim kabul ederse orucluyuz
canim bende sukur iyiyim sen ve bebisler nasil

canim benimde tam iki ay oldu iptal olan tedaviden sonra gelen giden yok sokturucude vermediler bakalim bekliyoruz kendisi gelsin dediler ama
ben pkosluymusummafoldumben

Çok çok iyiyim canım sağolasın haftasonu Edirne'ye gittim değişim çok iyi geldi.zemuszemus Hadi hayırlısıyla sen yarın doktora gidiyorsun umarım iyi haberlerle döneceksin bize... opuyorumnanaktan

evet canim degisim iyi oluyor gercekten
canim bende geldim drdan iste gecenki neden catladi anlamiyorlarmis iste
ve dr kacinci gitmeden sonra sonunda polikistik over oldugumu soyledi
galiba bizi birsey bilmiyor saniyorlar ve aciklama yapmiyorlar
oysa ben ondan once teshisimi koymustum suphelenmistim yani dogru imis
hos muayne bile etmedi bugun ama demekki onceden gormus kistte vardir kesin dedi
ve dogum kontrol hapi vardi ona devam yani benim preseed yatti

Asicim geçmiş olsun tatlım ya
inşallah biran önce kist erir pcoda düzelir
ne bu şanssızlık bende anlamadım valla
Allah yardımcımız olsun herşey bir an
önce yoluna girer inşallah:Saruboceq:

asciğim bilmiyorum ama ben çok mecbur olmadıkça kullanmayı tavsiye etmiyorum...çünkü benim düzenimi altüst etti ben düzensizlik nedir bilmezdim hep günü gününe olurdum. ilaçtan sonra tamamen bozuldu ilacı içtim bitti 6 gün sonra oldum bir hafta adet gördüm 3 gün temiz durdum tekrar adet gördüm ..4 gün temiz durdum şimdi ara ara leke oluyor çok az... kafam iyice karıştı düzenim bozuldu...2. gördüğüm adet olmam gereken adet zamanıydı diyeceğim belki içmeseydim 2 ayda adet gününde olacakmışım...
şuan hiçbir hesaplama yapamıyorum yumurtlama günü ile ilkinemi göre yoksa sonrakinemi göre belki ilk adette oluştu yumurtlama yada sonrakinde... ayyyyyyyyy seninde kafanı karıştırmak istemem...bıraktım herşeyi olruna beraber olrkende eşimle artık düşünmüyorum çoçuk olcakmı olmayacakmı diye istediğim için artık oh be böyle daha iyiymiş stressiz düşüncesiz sadece istediğimiz için kızlar......

Günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan herkese hayırlı günler opuyorumnanaktan

[/QUOTE]evet canim degisim iyi oluyor gercekten
hos muayne bile etmedi bugun ama demekki onceden gormus kistte vardir kesin dedi
[/QUOTE]

Asiciğim şimdi için daha rahattır ama en azından teşhis konulmuş ve tedaviye başlanmış. Umarım en kısa zamanda bu aksaklıklar giderilecek sen bu sorunlardan kurtulup bebek faaliyetlerine başlayacaksın... Veeee bebişin önce karnında sonra kucağında olacak Şeniz

Asicim geçmiş olsun tatlım ya
inşallah biran önce kist erir pcoda düzelir
ne bu şanssızlık bende anlamadım valla
Allah yardımcımız olsun herşey bir an
önce yoluna girer inşallah:Saruboceq:

insallah canim ne diyelim dedigin gibi bi bu eksikti ama allahima bin sukur cok buyuk bi sorun olarak gormuyorum
zaten normal yolla bizim bebis zor gelirdi simdi biraz daha zorlasti
saglik olsun

canim sende ates falan olcerek bulsana yumurtlama gununu yada test al bos durmamak gerek degilmi
ama dedigin gibi stressiz yapmak daha iyi en azindan beynin rahat belkide bu sekilde olur insallah

evet canim degisim iyi oluyor gercekten
[/QUOTE]

Asiciğim şimdi için daha rahattır ama en azından teşhis konulmuş ve tedaviye başlanmış. Umarım en kısa zamanda bu aksaklıklar giderilecek sen bu sorunlardan kurtulup bebek faaliyetlerine başlayacaksın... Veeee bebişin önce karnında sonra kucağında olacak Şeniz[/QUOTE]

canim zaten bizim teshisimiz konulmustu yani ortada bi sorunumuz vardi benimki cikmasaydi bari tedavide sadece simdiki kistin gitmesi icin bi tedavi su bebek isini bi halledebilseydik ilerdede kokten bi cozum yolu arardik ama buna sukur diyorum
sizin sebepsiz degilmi

herkese kocaman gunaydinlarrrrrr ve kocaman opucukler kizlar
ben daha yeni uyandim cok yoruluyorum ben bu ara o yuzden kalkamiyorum tam uykucu oldum

herkese selam.................asıcım ıyıyım canım cok sagol rabbım oruclarınızı ve dualarınızı makbul ets ınşşşşşşşşşşşşşşşşşş.........................

[/QUOTE]canim zaten bizim teshisimiz konulmustu yani ortada bi sorunumuz vardi benimki cikmasaydi bari tedavide sadece simdiki kistin gitmesi icin bi tedavi su bebek isini bi halledebilseydik ilerdede kokten bi cozum yolu arardik ama buna sukur diyorum
sizin sebepsiz degilmi
[/QUOTE]

Buna da şükür diyoruz Asiciğim evet. Şükür sağlıklıyız ve deneyebiliyoruz eminim daha kötü durumda olan binlerce insan var... Evet sebepsiz... İnşallah tez zamanda geçecek rahatsızlığın... Şeniz

asicim selam canım şimdi okudum yazıklarınızı.

üzülme güzelim ya vardır herşeyde bir hayır. biz dualarımızı edip sebeplere sarılmaya devam edelim yeter. pkos için birçok bitkisel tedavi var. onları araştırıp denesene. faydasını görenler çok ben kendi sıkıntım olan endometriozis için araştırıyorum ama pek fazla birşey yok bitkisel ama pcos için çok var.

en başta soğan suyu kürünün faydasından bahsediyorlar. duymuşsundur muhtemelen. ibrahim saraçoğlunun sayfasında detaylıca var bak istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…