selam kızlar aymes nasılsın canım hayırlı ramazanlar ınşşşşşşşşşşşşşşşş
Günaydın kızlar hayırlı birgün ve hafta başlangıcı olsun inşallah
gunaydın kızlar...................aymes sagol canım ıyıyız ..................rabbım ınşşşşşşşş bol bol ıyılık versın cumlemıze............
canım bulut sagol............çok sukur sımdı daha ıyıym rabbım ınş dualarınızı makbul eylesın .........ınş canım asıcım sen nasılsın oruçlusunuz ne guzel rabbım orucunuzu ve duanızı makbul eylesın
asiciğim tedaviye biraz ara verdik biliyorsunuz benim iptal olan tedavimden sonra adet düzenim bozuldu. 2 aya yakın adet göremeyince farlutal kullandım adet gördüm bir hafta sonra . oadetim 6,7 gün sürdü bitti 3 gün sonra tekrar adet gördüm o da 7 gün sürdü aalaha şükür ramazana bitti ama bazen sanki olacakmış gibi oluyor korkuyorum. yani anlayacağınız 1 ayda 2 defa adet gördüm. benim adetim normaldi son tedavi düzenimi bozdu önce kendimi toparlamak istiyorum . artık yumurtlama gününüde hesaplayamıyorum. gerçi bu benim için iyi oldu birazda olsa kafamdan attım adetim düzene girsindiye uğraşıyorum....
kızlar yaa bellimi olur rabbimin işi bu düzensizlik arasında hamile kalıyorum hani takip yok stres yok ha bugün ilişki yok herşey olurunda....
inşallah herkesinki uğraştırmadan olur bebişleri ....
Çok çok iyiyim canım sağolasın haftasonu Edirne'ye gittim değişim çok iyi geldi.zemuszemus Hadi hayırlısıyla sen yarın doktora gidiyorsun umarım iyi haberlerle döneceksin bize... opuyorumnanaktan
Günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan herkese hayırlı günler opuyorumnanaktan
Asicim geçmiş olsun tatlım ya
inşallah biran önce kist erir pcoda düzelir
ne bu şanssızlık bende anlamadım valla
Allah yardımcımız olsun herşey bir an
önce yoluna girer inşallah:Saruboceq:
asciğim bilmiyorum ama ben çok mecbur olmadıkça kullanmayı tavsiye etmiyorum...çünkü benim düzenimi altüst etti ben düzensizlik nedir bilmezdim hep günü gününe olurdum. ilaçtan sonra tamamen bozuldu ilacı içtim bitti 6 gün sonra oldum bir hafta adet gördüm 3 gün temiz durdum tekrar adet gördüm ..4 gün temiz durdum şimdi ara ara leke oluyor çok az... kafam iyice karıştı düzenim bozuldu...2. gördüğüm adet olmam gereken adet zamanıydı diyeceğim belki içmeseydim 2 ayda adet gününde olacakmışım...
şuan hiçbir hesaplama yapamıyorum yumurtlama günü ile ilkinemi göre yoksa sonrakinemi göre belki ilk adette oluştu yumurtlama yada sonrakinde... ayyyyyyyyy seninde kafanı karıştırmak istemem...bıraktım herşeyi olruna beraber olrkende eşimle artık düşünmüyorum çoçuk olcakmı olmayacakmı diye istediğim için artık oh be böyle daha iyiymiş stressiz düşüncesiz sadece istediğimiz için kızlar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?