Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canim bilmezmiyim
denemdigim bir sey kalmadi bizim saymayim yani o kadar cok
esimde zaten dusmenin nedeni damar tikanikligi yani uretim var ama sperm cikis damarlarinda tikaniklik varmis o yuzden sayi cok dusuk ameliyatta cok dusuk basari oldugu icin yapmak istemiyorlar
direkt mikro dediler o yuzden artik bir sey denemiyorum bende

3.tedaviye başlamadan hangi testler ve hangi aşamalardan geçtiniz.

canim pazartesi benim dr o yuzden bilmiyorum daha ne istiycekler
allah yardimcimiz olsun baska bi aksilikler cikmaz ins

nerdesiniz kizlarrrrrrrrrrrrrr allahim oruclarinizi ve dualariniz kabul etsin
ben daha bekliyorum cok var daha yemegi bile pisirmedimmmmmmm

kızlar hepinize hayırlı ramazanlar....
uzun zamandır yazamıyordum sizlerin sohbetine katılamadım pc bozuktu.sadece yazılanları okuyordum.sizlere öyle alıştımki sizlerin yazdıklarını okumadan sizlerden haber alamadan olmuyor ... çünkü bizler burda birer kardeş olduk.dost olduk....
inşallah herşey yolundadır arkadaşlar...
rabbim bu güzel günlerin hürmetine bizlerin dualarını kabul eder...
yaaa benimde dişim ağrıyor ve niyetli olduğum için hiç birşey yapamıyorum. biran önce akşam olmasını istiyorum çok kötüyüm dayanmaya çalışıyorum...
herkeslere hayırlı ramazanlar...

Herkese iyi pazarlar arkadaşlar

bulutcum geçmiş olsun diş ağrısı çok zordur

selam kızlar aymes nasılsın canım hayırlı ramazanlar ınşşşşşşşşşşşşşşşş

ayyy hiç sormayın kızlar birde hiç birşey yapamıyorum şuan oruçtan dolayı ...
el mualciğim canım sen nasısın nasıl gidiyor hamilelik bebişlerinle sana sağlıklar dilerim ...
bu mübarek günlerde bizlerede çok çok dua edin .. dualarınızı esirgemeyin bizlerden....

evet canim ben farkettim seni geliyordun ama yazmiyordun demek pcdendi
bizde seni ozledik bi daha ayrilmayalim ve guzel haberlerle devam edelim ins
tedavi senin nerelerde bir daha ne zaman baslamayi dusunuyorsun
mevlam bu mubarek gunlerde tedaviye gerek kalmadan gonderir insopuyorumnanaktan

disin icinde gecmis olsun canim cok zordur ya

geçmiş olsun bulutcuğum diş ağrısı çok kötüdür bilmezmiyim helede gece ağrıması fena oluyor el muallim canım sen nasılsın bitanem uzun zamndır yoktun sanırım canım

canım bulut sagol............çok sukur sımdı daha ıyıym rabbım ınş dualarınızı makbul eylesın .........ınş canım asıcım sen nasılsın oruçlusunuz ne guzel rabbım orucunuzu ve duanızı makbul eylesın

asiciğim tedaviye biraz ara verdik biliyorsunuz benim iptal olan tedavimden sonra adet düzenim bozuldu. 2 aya yakın adet göremeyince farlutal kullandım adet gördüm bir hafta sonra . oadetim 6,7 gün sürdü bitti 3 gün sonra tekrar adet gördüm o da 7 gün sürdü aalaha şükür ramazana bitti ama bazen sanki olacakmış gibi oluyor korkuyorum. yani anlayacağınız 1 ayda 2 defa adet gördüm. benim adetim normaldi son tedavi düzenimi bozdu önce kendimi toparlamak istiyorum . artık yumurtlama gününüde hesaplayamıyorum. gerçi bu benim için iyi oldu birazda olsa kafamdan attım adetim düzene girsindiye uğraşıyorum....

kızlar yaa bellimi olur rabbimin işi bu düzensizlik arasında hamile kalıyorum hani takip yok stres yok ha bugün ilişki yok herşey olurunda....
inşallah herkesinki uğraştırmadan olur bebişleri ....

zeyracıum cıok sagol..............aslında gırıyorum burayıda okuyorum ama bazen yazmıyorum.........ınş burayı pozıtıf gorurunm ınşşşşşşşşşş canım

el muallimciğim sana özelden mesaj attım cevap yazarmısın allah razı olsun ....

tskler canim benim
sen nasilsinnnnnnnnnnnn
opuyorumnanaktan

Çok çok iyiyim canım sağolasın haftasonu Edirne'ye gittim değişim çok iyi geldi.zemuszemus Hadi hayırlısıyla sen yarın doktora gidiyorsun umarım iyi haberlerle döneceksin bize... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…