Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aymescim uzulmemek elde degil canım haklısın ama elden de birşey gelmiyor. umutlu olup, elimizden gelen herşeyi yapıp, bol dua edip devam edecek o arkadaşında başka çaremiz var mı?

yok canım başka çaremiz yok ne yazıkki
Rabbim dualrımızı tez zamanda kabul eyler inşallah:Saruboceq:

Hos bulduk kizlar!
Isimbulamadim evet 3cu deneme ve bos
2 defa Antalya Tup Bebekte denedik ve malesef negatif
1 sefer Memoriala gittik ve sonuc negative
Esimle 5 yil evliyiz
Esimin sperm cok kotu, sayi az, cok hareketsiz var, kafalari biraz uzun….yani ne deyim..sperm iyi degil
Benim hic birseyim yok, herseyi baktirdim, her seferinde doktorlarin dedigine gore guzel embriolari veya blast embriolari transfer ediliyorlar ama sonuc hep negatif …
Sizin sorunuz ne?
Gulyuzum
Canim acikcasi fazla memnun kalmadik…fiyat 1.900 euro yanlis hatirlamiyorsam…ama para sorun degil…yani bu hastaneden cok insan memnun kaldi…ama biz degiliz…ilk once hep farkli doktorlar bakiyorlar sana…yuzlerinize fazla bakmiyorlar…hersey cabuk cabuk yapmak istiyorlar…
bu arada benim yumurtalari pazartesi topladilar...biz 3ncu gunden itibaren her gun telefon aciyorduk durumu ogrenmek icin...bizim 8 tane embrio vardi...hersey guzel gidiyor diyordular, bekleyin...sonucta cumartesi bizi cagirdilar.. geldigimizde 2 tane normal blast kalmis ve 2 tane yavas gelisen embrio kalmis..4 olmus...daha dun hersey guzel diyorlar...bugun hicbirsey guzel gitmiyor...bizi daha erken cagirsaydilar dondurulacak embrio kalabilirdi...ama bu sansi bize barakmadilar sormadilar bile, yanlsi bilgi verdiler, oyle oluyor....ne bilim…baska yerlere de bakmak istiyoruz

Son düzenleme:
olmussun asicim pek guzel olmussun da bundan sonra ne diyecegiz sana onu bilemedim.

evet ya bi bakisda isim bulunmuyor demi
ASIII diyin canim bana zaten sevmedim geri degistiririm artik hakkim varsa
beni atacaklar bi gun siteden ama hayirlisi bakalim

canim sizdeki sorun bizdede var aynen yani
bende iki kez denedim
bazen merkezlerinde hatasi olabiliyor ben buna inaniyorum herkese bir tutuyorlar bu bence cok yanlis
canim bizimde sayida hareketinde ve tipinde bozukluk var
benimde bir suru yumurta oluyor mikro yapiyorlar ve sekil bozuklugu oldugundan uzun sure yasamiyorlar sadece transfer edicek kadar iste
allahtan hakkimizda hayirlisi canim yilmak yok yola devam bir gun saglikli embriyolari yakaliycaz allahin izni ile
:Saruboceq:

ya kızlar gerçekten bunu bir araştıralım........asidede aynı sorun varmış bizdede yuyo arkadaşımızdada.........yani spermler çok kötü deniyor....embriyoları oluşturuyorsa niçin tutunamıyor öyleyse.....sperm kalitesindenmi yoksa bizden mi kaynaklanıyor.....memorıalde hoca sperm kaynaklı dedi bize ama o zaman sperm nasıl güzel embriyo oluşturuyor....1.kalite demişlerdi........ya birazda sallıyolar galiba........

evet canim banada oyle demislerdi birinci kalite diye
gerecekten salliyorlar biraz allahim hayirlisini versin sallamayan bi gunde bebeklerimiz bizimle olsun ins
:Saruboceq::Saruboceq:

sence tutunamaması spermlerden mi asicim yafffff............yoksa bizim rahimlerde bi sorunmu var....

size ımcı diye bir teknik var onu falan denediler mi????????biz memorıalde yaptımışız ama bak yine 0.......yani sallamış olabilirler diyorum içimden çogu zaman.........

sence tutunamaması spermlerden mi asicim yafffff............yoksa bizim rahimlerde bi sorunmu var....

canim ben gecen gittgimde hayret neden olmadi diyorlar allahin vermesi desek ama spermin orda gorevi bitiyor gibi
ama bazende dollense bile sonra gelismesi duruyormus yani belki bizimkilerin gelismesi durdu yada bizden olmustur yani orasini allah bilir aslinda
ama benim spermlerdende dondurulamadi yani buda spermin kalitesinden dediler

size ımcı diye bir teknik var onu falan denediler mi????????biz memorıalde yaptımışız ama bak yine 0.......yani sallamış olabilirler diyorum içimden çogu zaman.........

canim su kaliteli spermlerin cesilmesi degilmi o hayir denemediler canim ama mikro oldugu icin en hizlilari koyduklarini soylemislerdi
yani normal tup bebekten biraz daha secilmis oluyor bizimkiler seninde mikroenjeksiyon demi

zaten inancımızla kanaat ediyoruz..............Rabbim nasip etmedi diyoruz.......yoksa mutlaka bir bilimsel açıklaması vardır.............ama bizler elhamdülillah, hikmet elini görüp sabrediyoruz..............

evet canım mikro......zaten şuan herkese micro yapılıyormuş...........

oylemi herkese oldugunu duymamistim canim evet rabbim bir gun bizide guldurcek birgun o bilimsel aciklamayai ortadan kaldircaz ins
sen bir daha ne zaman dusunuyorsun ikimizde bu yil cok yiprandik
ama saglik olsun demi canim

canım yaaa evet aynen dedigin gibi.................o kadar çok yıpranmışımki artık anne diyen bir çocuk bile gördügümde aglayabiliyorum...........şarkılar bile o kadar çabuk götürüyorki anlayamıyorum bu halimi................canım biz zaten 3 yü borçla yaptırdık........şimdi tekrar gidebilmem için elimde kalan son bileziklerimi bozdurmam gerekir..........yani ama yinede duramıyorum gitmek istiyorum biran önce........doktora gittim yumurtalıklarım eski haline dönmüş tedaviye başlayabilirsiniz dedi...........ben o zamandan beri nereye gitsem diye araştırıp duruyorum.............

anladim canim yumurtaliklarda ne gibi degisiklikler oluyor acaba yani sisme falanmiki oluyor bana kist icin verdiler dogum kontrol sonra baslayabailirsin dediler benim yeni iki ay oldu bende bekliyorum bakalim
evet canimù kolay degilki tup bebe trde
ama insanin gozu hicbirsey gormuyorki

slm kizlar bende sizdenim 2 tup bebek denemesi 2side negatif
1.si dis gebelik di
2.si yeni yaptirdik yine hamileydim ama degerim yukselmedigi icin olmadi yine her seferindede tek embriyo transfer etiler ama rabbimden hayirlisi buymus dedik
uzulmemek elde degil ama napalim demekki nasip degilmis
benide alin araniza bende burda olacagim artik hep

canım hoşgeldin ama keşke gelmeseydin.............. RAbbim sabrınıu artırsın............ama işin güzel kısmı sen hep hamile kalmışsın.......biz onuda beceremedik..........

meryem42 hoşgeldin aramıza canım Allah sabrını versin inşallah 3.denemeni yaptıracanmı peki :umursamaz:

canım hoşgeldin ama keşke gelmeseydin.............. RAbbim sabrınıu artırsın............ama işin güzel kısmı sen hep hamile kalmışsın.......biz onuda beceremedik..........

canım nzmyhn.neden olmadığı için genetik testler yaptıdınmı.araştırma yapıldımı.bende eşin ve sen genetik testler yaptır canım belki yardımcı olur diğer tedavilerinde.bak bizmde tutuma oluyor ya ölüm yada düşük oluyor.eşimde bende genetik test yaptırdık çok şükür bir şey çıkmadı.hiç değilse içimizde acabalar kalmadı.bizde çok yıprandık 3 tedavimdede memorilade oldu.çok masraflı biliyorsun,kiradayım malesef ama neyim var neyimiz yok 3 senedir buraya yatırdık.olupta düşük olunca insan dahada yıpranıyor.ümidimi yitiriyorum bazen yeter artık diyorum.aradan zaman geçince tekrar yeni hayllerle başlıyorum tedaviye.ne yapalım ümit etmedende olmuyor.

canım yok genetik falan yapılmadı.........spermlerde şekil bozuklugu oldugu için olmuştur diyo aynur hoca..........yani memorıalin bu testleri istemesi gerekirdi....ama hiç bi test yaptırmadan direk başladılar ve yine *0*

çok üzüldüm canım senin adına.sana tefriciye okumuştuk yanlış hatırlamıyorsam.bundada vardır bir hayır rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün evlat hasretini dindirsin.canım neden tek embriyo transfer ettiler senmi istedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…