aymescim uzulmemek elde degil canım haklısın ama elden de birşey gelmiyor. umutlu olup, elimizden gelen herşeyi yapıp, bol dua edip devam edecek o arkadaşında başka çaremiz var mı?
olmussun asicim pek guzel olmussun da bundan sonra ne diyecegiz sana onu bilemedim.
Hos bulduk kizlar!
Isimbulamadim evet 3cu deneme ve bos
2 defa Antalya Tup Bebekte denedik ve malesef negatif
1 sefer Memoriala gittik ve sonuc negative
Esimle 5 yil evliyiz
Esimin sperm cok kotu, sayi az, cok hareketsiz var, kafalari biraz uzun….yani ne deyim..sperm iyi degil
Benim hic birseyim yok, herseyi baktirdim, her seferinde doktorlarin dedigine gore guzel embriolari veya blast embriolari transfer ediliyorlar ama sonuc hep negatif …
Sizin sorunuz ne?
Gulyuzum
Canim acikcasi fazla memnun kalmadik…fiyat 1.900 euro yanlis hatirlamiyorsam…ama para sorun degil…yani bu hastaneden cok insan memnun kaldi…ama biz degiliz…ilk once hep farkli doktorlar bakiyorlar sana…yuzlerinize fazla bakmiyorlar…hersey cabuk cabuk yapmak istiyorlar…
bu arada benim yumurtalari pazartesi topladilar...biz 3ncu gunden itibaren her gun telefon aciyorduk durumu ogrenmek icin...bizim 8 tane embrio vardi...hersey guzel gidiyor diyordular, bekleyin...sonucta cumartesi bizi cagirdilar.. geldigimizde 2 tane normal blast kalmis ve 2 tane yavas gelisen embrio kalmis..4 olmus...daha dun hersey guzel diyorlar...bugun hicbirsey guzel gitmiyor...bizi daha erken cagirsaydilar dondurulacak embrio kalabilirdi...ama bu sansi bize barakmadilar sormadilar bile, yanlsi bilgi verdiler, oyle oluyor....ne bilim…baska yerlere de bakmak istiyoruz
ya kızlar gerçekten bunu bir araştıralım........asidede aynı sorun varmış bizdede yuyo arkadaşımızdada.........yani spermler çok kötü deniyor....embriyoları oluşturuyorsa niçin tutunamıyor öyleyse.....sperm kalitesindenmi yoksa bizden mi kaynaklanıyor.....memorıalde hoca sperm kaynaklı dedi bize ama o zaman sperm nasıl güzel embriyo oluşturuyor....1.kalite demişlerdi........ya birazda sallıyolar galiba........
sence tutunamaması spermlerden mi asicim yafffff............yoksa bizim rahimlerde bi sorunmu var....
size ımcı diye bir teknik var onu falan denediler mi????????biz memorıalde yaptımışız ama bak yine 0.......yani sallamış olabilirler diyorum içimden çogu zaman.........
canım yaaa evet aynen dedigin gibi.................o kadar çok yıpranmışımki artık anne diyen bir çocuk bile gördügümde aglayabiliyorum...........şarkılar bile o kadar çabuk götürüyorki anlayamıyorum bu halimi................canım biz zaten 3 yü borçla yaptırdık........şimdi tekrar gidebilmem için elimde kalan son bileziklerimi bozdurmam gerekir..........yani ama yinede duramıyorum gitmek istiyorum biran önce........doktora gittim yumurtalıklarım eski haline dönmüş tedaviye başlayabilirsiniz dedi...........ben o zamandan beri nereye gitsem diye araştırıp duruyorum.............
slm kizlar bende sizdenim 2 tup bebek denemesi 2side negatif
1.si dis gebelik di
2.si yeni yaptirdik yine hamileydim ama degerim yukselmedigi icin olmadi yine her seferindede tek embriyo transfer etiler ama rabbimden hayirlisi buymus dedik
uzulmemek elde degil ama napalim demekki nasip degilmis
benide alin araniza bende burda olacagim artik hep
canım hoşgeldin ama keşke gelmeseydin.............. RAbbim sabrınıu artırsın............ama işin güzel kısmı sen hep hamile kalmışsın.......biz onuda beceremedik..........
slm kizlar bende sizdenim 2 tup bebek denemesi 2side negatif
1.si dis gebelik di
2.si yeni yaptirdik yine hamileydim ama degerim yukselmedigi icin olmadi yine her seferindede tek embriyo transfer etiler ama rabbimden hayirlisi buymus dedik
uzulmemek elde degil ama napalim demekki nasip degilmis
benide alin araniza bende burda olacagim artik hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?