- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
- Konu Sahibi EU2
-
- #3.121
canım yok genetik falan yapılmadı.........spermlerde şekil bozuklugu oldugu için olmuştur diyo aynur hoca..........yani memorıalin bu testleri istemesi gerekirdi....ama hiç bi test yaptırmadan direk başladılar ve yine *0*
slm kizlar bende sizdenim 2 tup bebek denemesi 2side negatif
1.si dis gebelik di
2.si yeni yaptirdik yine hamileydim ama degerim yukselmedigi icin olmadi yine her seferindede tek embriyo transfer etiler ama rabbimden hayirlisi buymus dedik
uzulmemek elde degil ama napalim demekki nasip degilmis
benide alin araniza bende burda olacagim artik hep
canım nzmyhn.neden olmadığı için genetik testler yaptıdınmı.araştırma yapıldımı.bende eşin ve sen genetik testler yaptır canım belki yardımcı olur diğer tedavilerinde.bak bizmde tutuma oluyor ya ölüm yada düşük oluyor.eşimde bende genetik test yaptırdık çok şükür bir şey çıkmadı.hiç değilse içimizde acabalar kalmadı.bizde çok yıprandık 3 tedavimdede memorilade oldu.çok masraflı biliyorsun,kiradayım malesef ama neyim var neyimiz yok 3 senedir buraya yatırdık.olupta düşük olunca insan dahada yıpranıyor.ümidimi yitiriyorum bazen yeter artık diyorum.aradan zaman geçince tekrar yeni hayllerle başlıyorum tedaviye.ne yapalım ümit etmedende olmuyor.
meryem42 hoşgeldin aramıza canım Allah sabrını versin inşallah 3.denemeni yaptıracanmı peki :umursamaz:
çok üzüldüm canım senin adına.sana tefriciye okumuştuk yanlış hatırlamıyorsam.bundada vardır bir hayır rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün evlat hasretini dindirsin.canım neden tek embriyo transfer ettiler senmi istedin.
mereyemim seni burda gormek hic istemezdim ama malesef oldu iste bu son olucak seni en kisa surede ucuncu seferde hamile listemize alicaz allahin izni ile
:lepi:
insallah canim insallah
canım hoşgeldin ama keşke gelmeseydin.............. RAbbim sabrınıu artırsın............ama işin güzel kısmı sen hep hamile kalmışsın.......biz onuda beceremedik..........
kesinlikle canım biraz daha sabır.hep sabrettik şükrettik azkaldı.bizimde anne olmamız için biraz zorlu yollardan geçmemiz gerekiyormuş geçiyoruz.hem zahmetsiz rahmet olmazmış değilmi canım.sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun tedaviye tatlım.kaydirigubbakcemile3
biliyor musunuz arkadaşlar...
ben evlenmeden önce bazen derdim içimden bir ses diyor ki senin çocuğun olmayacak...
sonra ev arkadaşıma sordum...
onda da oluyormuş...
dedim ki normal herhalde herkeste vardır...
şimdi bi dorum var...
herkeste bu korku olur mu?
arada çok kafama takılıyor diyorum Allahın gücüne gidecek birşey mi aklımdan geçmesi?
hosbulduk cnm
inan keske hic hamile kalmasaydim boyle olunca daha zor tam buldum diye seviniyorum ama hep kaybettim boylesi daha zor
ya kızlar gerçekten bunu bir araştıralım........asidede aynı sorun varmış bizdede yuyo arkadaşımızdada.........yani spermler çok kötü deniyor....embriyoları oluşturuyorsa niçin tutunamıyor öyleyse.....sperm kalitesindenmi yoksa bizden mi kaynaklanıyor.....memorıalde hoca sperm kaynaklı dedi bize ama o zaman sperm nasıl güzel embriyo oluşturuyor....1.kalite demişlerdi........ya birazda sallıyolar galiba........
slm kizlar bende sizdenim 2 tup bebek denemesi 2side negatif
1.si dis gebelik di
2.si yeni yaptirdik yine hamileydim ama degerim yukselmedigi icin olmadi yine her seferindede tek embriyo transfer etiler ama rabbimden hayirlisi buymus dedik
uzulmemek elde degil ama napalim demekki nasip degilmis
benide alin araniza bende burda olacagim artik hep
arkadaşlar merhaba biraz geç saat ama yazmak istiyorum bende evlenmeden önce çocuğumun olmayacağını ya da zor olacağını düşünürdüm çocukları çok sevdiğimden düşünürdüm.öylede oldu zaten biraz geç evlendim ve 3,5 yıl geçti birer kere ilç aşılama ve tüp bebek tedavisi oldum ama olmadı.
tüp bebeği temmuzda yaptırdım 2 embriyo transfer edildi ikimizdede problem olmadığı için doktorum yüzde 60-70 şans verdi olmadı ama. çok ümitlenmiştim , ağladım , üzüldüm eşim motive etti beni yinede dünyanın sonu değil diğe canım benim. ama vazgeçmedim ekimde tekrar deneyeceğiz bu sefer inşallah olur. ben sağlıkçı olduğum için birçok şeyi daha iyi biliyorum ve bu beni daha çok strese sokuyor. Allahım her isteyene versin beklemek çok zor çok
arkadaşım bende evlenmede öncce çocugum olmas ne yaparım diyorumdum çok düşkünüm çocuklara hep korkardım ve korkum gerçekleşti şimdi arada bende içimden geçiriyorum bunu çokmu düşündüm dile getirdim rabbim beni cezalandırıyormu diye ama hayat devam ediyor ve bizde denemeye devam edeceğiz bunda sonrası rabbimi ol demesi hayırlısı inşallah rabbim bu sevinci hepimize yaşatır galiba her birimizde var buna benzer korkular :) dogamızda ver sanırım
Hayırlı pazarlar herkese canlarım
canım seni burda değilde hamişler topiğinde görmek isterdim ama olmadı işte ne yazıkki istemeye istemeye hoşgeldin diyorum inşallah tez zamanda bebişin gelir tatlım:Saruboceq:
arkadaşlar merhaba biraz geç saat ama yazmak istiyorum bende evlenmeden önce çocuğumun olmayacağını ya da zor olacağını düşünürdüm çocukları çok sevdiğimden düşünürdüm.öylede oldu zaten biraz geç evlendim ve 3,5 yıl geçti birer kere ilç aşılama ve tüp bebek tedavisi oldum ama olmadı.
tüp bebeği temmuzda yaptırdım 2 embriyo transfer edildi ikimizdede problem olmadığı için doktorum yüzde 60-70 şans verdi olmadı ama. çok ümitlenmiştim , ağladım , üzüldüm eşim motive etti beni yinede dünyanın sonu değil diğe canım benim. ama vazgeçmedim ekimde tekrar deneyeceğiz bu sefer inşallah olur. ben sağlıkçı olduğum için birçok şeyi daha iyi biliyorum ve bu beni daha çok strese sokuyor. Allahım her isteyene versin beklemek çok zor çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?