Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım ya genetik testleri istemeleri gerekiyordu.sen neden hale hanımı tercih etmedin.bizden ilk tedavimizden sonra bebeklerim öldüğü için genetik test istedi.biz yaptırmadık zaman dahada uzayacak diye.ama sonuç düşük olunca ısrarla yaptırdı hale hanım artık testleri yaptırmamız lazım diye.çok şükür testlerde bir sorun yok ama acabalarımız kalmadı hiç değilse.

mereyemim seni burda gormek hic istemezdim ama malesef oldu iste bu son olucak seni en kisa surede ucuncu seferde hamile listemize alicaz allahin izni ile
:lepi:

evet canim bizim gibilere durmak yok biliyorsun allahin izni ile bizim bebisler demekki daha zor bizde daha cok ugrasiriz ne yapalim
ama canim gercekten bulupta kaybetmek daha zor
ama iyi yanindan dusun en azindan hamile kalabildigini gordun degilmi canim
biraz daha sabir az kaldi ins
:Saruboceq:

kesinlikle canım biraz daha sabır.hep sabrettik şükrettik azkaldı.bizimde anne olmamız için biraz zorlu yollardan geçmemiz gerekiyormuş geçiyoruz.hem zahmetsiz rahmet olmazmış değilmi canım.sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun tedaviye tatlım.kaydirigubbakcemile3

biliyor musunuz arkadaşlar...
ben evlenmeden önce bazen derdim içimden bir ses diyor ki senin çocuğun olmayacak...
sonra ev arkadaşıma sordum...
onda da oluyormuş...
dedim ki normal herhalde herkeste vardır...
şimdi bi dorum var...
herkeste bu korku olur mu?
arada çok kafama takılıyor diyorum Allahın gücüne gidecek birşey mi aklımdan geçmesi?

amin cnm insallah evet okumustuk
yurt disinda yasiyorum ve burda boyleymis yasa bakiyolar genc olanlara tek embriyo transfer ediyolar nasip artik allahim ne zaman ol derse olacak

canım hoşgeldin ama keşke gelmeseydin.............. RAbbim sabrınıu artırsın............ama işin güzel kısmı sen hep hamile kalmışsın.......biz onuda beceremedik..........

hosbulduk cnm
inan keske hic hamile kalmasaydim boyle olunca daha zor tam buldum diye seviniyorum ama hep kaybettim boylesi daha zor

canim tam olarak belli degil ama bu yil bitmeden baslamayi dusunuyorum allah izin verirse

canim aklindan gecenlerin gunah olmadigini bunlarin vesvese oldugunu duymustum
hayirdir ins
hosbulduk cnm
inan keske hic hamile kalmasaydim boyle olunca daha zor tam buldum diye seviniyorum ama hep kaybettim boylesi daha zor

evet canim boylesi daha zor onuda sagliksiz embriyo olarak dusun gercekten oyle diyorlar sagliksiz embriyo kendini atarmis canim

arkadaşlar merhaba biraz geç saat ama yazmak istiyorum bende evlenmeden önce çocuğumun olmayacağını ya da zor olacağını düşünürdüm çocukları çok sevdiğimden düşünürdüm.öylede oldu zaten biraz geç evlendim ve 3,5 yıl geçti birer kere ilç aşılama ve tüp bebek tedavisi oldum ama olmadı.
tüp bebeği temmuzda yaptırdım 2 embriyo transfer edildi ikimizdede problem olmadığı için doktorum yüzde 60-70 şans verdi olmadı ama. çok ümitlenmiştim , ağladım , üzüldüm eşim motive etti beni yinede dünyanın sonu değil diğe canım benim. ama vazgeçmedim ekimde tekrar deneyeceğiz bu sefer inşallah olur. ben sağlıkçı olduğum için birçok şeyi daha iyi biliyorum ve bu beni daha çok strese sokuyor. Allahım her isteyene versin beklemek çok zor çok

arkadaşım bende evlenmede öncce çocugum olmas ne yaparım diyorumdum çok düşkünüm çocuklara hep korkardım ve korkum gerçekleşti şimdi arada bende içimden geçiriyorum bunu çokmu düşündüm dile getirdim rabbim beni cezalandırıyormu diye ama hayat devam ediyor ve bizde denemeye devam edeceğiz bunda sonrası rabbimi ol demesi hayırlısı inşallah rabbim bu sevinci hepimize yaşatır galiba her birimizde var buna benzer korkular :) dogamızda ver sanırım

Hayırlı pazarlar herkese canlarım

bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum arkadaşım
bizim spermlerimizde çok az ve hareketsiz
ama 1. kjaliteli embriyolar oluştu 54 tane
transfer edildi tutunamadılar peki iyiyse neden olmadı
bende herşeyin normal olduğunu söylüyodu doktorum
genetik testi yaptırın dedi yaptırdık bizde
onlarda temiz çıktı peki niye o olmadı ozaman
bilmediğimiz bi sorunmu var:uhm:

canım seni burda değilde hamişler topiğinde görmek isterdim ama olmadı işte ne yazıkki istemeye istemeye hoşgeldin diyorum inşallah tez zamanda bebişin gelir tatlım:Saruboceq:

evet aymescim gerçekten bir bilenin bize bu konuyu açıklaması gerekiyor..........ya spermlerden dolayı tutunma olmuyor yada bizim rahimlerde bir sorun var...........

bu konuda size katiliyorum kizlar bende o kadar cok isterdim ki hamile kalmayi nasil bi duygu annelik iste kendimi hep oyle hissetmeye calisirdim ve cok korkardim evlenince cocugum olmaz diye ve basima geldi
ama ins allahim bizede verir gecte olsa

herkese iyi pazarlar bu arada
ins yakin zamnda hamile patlamasi yasariz kizlar

zafer bayraminiz kutlu olsun
NE MUTLU TURKUM DIYENE
turkbayragiturkbayragi
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi

insallah canim allahim hepimize nasip etsin anne olmayi

insallah bu sefer olur arkadasiim bende cok korkardim evlenmeden once cocugum olmazsa naparim derdim cocuklara cok duskunum allahim en kisa zamanda butun isteyenlere nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…