Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asiii benide yaz benim 3tübbebeğimde negatif 4cüye allah kerim dularım benim gibi çoçuk isteyenlerle allah yardımcımız olssun

Günaydın kızlar Hayırlı haftalar olsun inşallah bu hafta yeni ve güzel haberler alalım inşallah...

merhaba canim
gercekten arastiralim bunu
bana da oyle geldi salliyorlar diye embriolar cok kaliteli diye.
bu arada esim Memorialde urolojiye gitti doktor dediki birsey yapamazsin tek tup bebek...
bu arada ben yurt disida arastirdim rusyada, oradaki doktorlar bazen bir tedavi uyguluyorlar ve o tedavilerde erkekler bazi sperm icin ilaclar ve vitaminler kullaniyorlar, ve spermin kalitesi biraz duzeliyor...tamamen degil tabiki ama biraz...ben dusundum de, eger bu tedaviye esime uygulasak da ve o arada sperm biraz duzelse ve birkac tane duzgun spermi bulup o arada tub bebek yapsak belki sonuc daha iyi olabilir

Yilmak yok tabiki ama umudu yasav yavas gidiyor...
bu arada hangi merkezlerde siz tedavi gordunuz...
peki senin esin urolojiye gidiyor mu...belki bir tedavi bulup da bu spermleri biraz duzelebilir
ya burada doktorlar ayni Tup bebek tup bebek diyorlar...ama yurt disinda bazi tedaviler var ve spermi biraz duzeliyorlar

size ımcı diye bir teknik var onu falan denediler mi????????biz memorıalde yaptımışız ama bak yine 0.......yani sallamış olabilirler diyorum içimden çogu zaman.........

canm zaten ICSI olmazsa hic embrio olusamaz...bizde Icsi oygulandi o da memorialde o da sonuc 0

peki canim gelecek sefer ne zaman gitmeye dusunuyorsun...ben 3 ay sonra dusundum...ama simdi ilk bahara dusunuyorum...
sen yine Memoriala gideceksin yada baska hastaneye
be Alman yada Umut dusunuyorum...kafam cok karisik

Canim gecmis olsun
aramiza hos geldin!

meryem canım geçmiş olsun .demekki bu sefer nasip değilmiş. üzülmemek elde değil ama inanki ertesi gün daha bir sağlam tutuyorsun hayatı.dimdik yılmadan yolumuza devam edeceğiz inşallah...bebişin belki bir süpriz yapar kendiliğinden gelir... hiç bir zaman umudunu yitirme ...yaşam mucizelerle dolu neden bizlerde bunlardan birini yaşamayalım...

asiii benide yaz benim 3tübbebeğimde negatif 4cüye allah kerim dularım benim gibi çoçuk isteyenlerle allah yardımcımız olssun

selam canim uzulerek aramiza hosgeldin
tam sorun neydi sizde
allahim yardimciniz olsun

canm zaten ICSI olmazsa hic embrio olusamaz...bizde Icsi oygulandi o da memorialde o da sonuc 0

canim tam olarak spermde ne gibi sorunlar var sizde
sayi falan kac
bizde mikroenjeksiyon ile embriyo olusuyor
sizde neden olusmuyor sekillerimi bozuk yuzde yuz morfoloji yani
az cok biliyoruz yazda test sonucuna bi baklim yada baska bir sorunmu var
kristallesme falan diyorlar

insallah canim bize de ugrar mucizeler
simdi daha iyiyim allahim hepimze guc versin

günaydın arkadaşlar yeni glen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz
takipteyim ama yazmak gelmiyo içimden buaralar yine moraller sıfır bende
arada bi tutuyo biliyosunuz adet olunca kendimi kaybediyorum bi süre
inşallah yakında toparlanırım Allah hepimizin yardımcısı olsun
tez zamanda hepimiz hamiş oluruz inşallah

aymesim canim bazen boyle depresyona girebiliyor insan
ama sonra bebeklerimiz icin bunun yanlis oldugunu biliyoruz ve tekrar ayaga kalkiyoruz
benimde neler yasadigimi biliyorsun inanki bebek istemez hale geliyorum bazen
ama olmuyorki ecburen ayaga kalkiyoruz
sende bunu yapacaksin olsun bi dahaki ay olur olmadi tup bebek yaparsiniz yine
olmadigi seneye bir daha
neden kendini yipratiyorsun hayatin tadini cikarmaya bakalim ayni andada
nasil olsa onlar gelecekleri zamani biliyorlar

selam kizlar benide araniza alabilirsinit 1 asilama negativ vede bi tüp bebek negativ subat ayinda ikinci tüp bebek düsünüyorum.insallah bizde sevinen anne adaylarindan oluruz

canim tam olarak spermde ne gibi sorunlar var sizde
sayi falan kac
bizde mikroenjeksiyon ile embriyo olusuyor
sizde neden olusmuyor sekillerimi bozuk yuzde yuz morfoloji yani
az cok biliyoruz yazda test sonucuna bi baklim yada baska bir sorunmu var
kristallesme falan diyorlar
[/QUOTE]

canim sayi 50bin...spermin sekli bozuk (kafalari uzun ve kuyruklar kisa), cok az hareketli var, cogunluk hareketsiz
bizde de mikroenjeksiyon ile embrio olusuyor...hatta gecen blast (5 gunluk) bana transfer edildi, ama tutmuyor, yada tuttup gelismiyor, 4ncu deneme olacak.
Spermin kalitesinden dolayi embriolar benim icimde gelismiyorlar yani belli bir gune kadar gelisip oluyorlar...

selam kizlar benide araniza alabilirsinit 1 asilama negativ vede bi tüp bebek negativ subat ayinda ikinci tüp bebek düsünüyorum.insallah bizde sevinen anne adaylarindan oluruz

selam canim uzulerek sanada hosgeldin diyoruz
ins o zamana kadar melegin kendisi yolu bulur

canim sayi 50bin...spermin sekli bozuk (kafalari uzun ve kuyruklar kisa), cok az hareketli var, cogunluk hareketsiz
bizde de mikroenjeksiyon ile embrio olusuyor...hatta gecen blast (5 gunluk) bana transfer edildi, ama tutmuyor, yada tuttup gelismiyor, 4ncu deneme olacak.
Spermin kalitesinden dolayi embriolar benim icimde gelismiyorlar yani belli bir gune kadar gelisip oluyorlar...[/QUOTE]

anladim canim ama bi arkadasim vardi benim
3 5 sperm ile hamile kaldi simdi kucaginda bebegi
yani neden boyle oldu
bizdede sperm sorunu var
ama bir suru kisi gordum ben kk da
sperm sekli falan bozuk olupta bebek sahibi olan yani biraz relax ol yada arastirsinlar yani zaten onlar mikro yaparken en saglikli spermi enjekte ediyorlar neden yasamadigini anlayamdim
yada baska bir sorunmu var acaba
allah yardimciniz olsun

günaydın kıslar dün kimse uğramamış yine çok gerilere gitmiş topika.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…