- Konu Sahibi EU2
-
- #3.141
evet aymescim gerçekten bir bilenin bize bu konuyu açıklaması gerekiyor..........ya spermlerden dolayı tutunma olmuyor yada bizim rahimlerde bir sorun var...........
herkese iyi pazarlar bu arada
ins yakin zamnda hamile patlamasi yasariz kizlar
asiii benide yaz benim 3tübbebeğimde negatif 4cüye allah kerim dularım benim gibi çoçuk isteyenlerle allah yardımcımız olssun
ya kızlar gerçekten bunu bir araştıralım........asidede aynı sorun varmış bizdede yuyo arkadaşımızdada.........yani spermler çok kötü deniyor....embriyoları oluşturuyorsa niçin tutunamıyor öyleyse.....sperm kalitesindenmi yoksa bizden mi kaynaklanıyor.....memorıalde hoca sperm kaynaklı dedi bize ama o zaman sperm nasıl güzel embriyo oluşturuyor....1.kalite demişlerdi........ya birazda sallıyolar galiba........
Yilmak yok tabiki ama umudu yasav yavas gidiyor...evet ya bi bakisda isim bulunmuyor demi
ASIII diyin canim bana zaten sevmedim geri degistiririm artik hakkim varsa
beni atacaklar bi gun siteden ama hayirlisi bakalim
canim sizdeki sorun bizdede var aynen yani
bende iki kez denedim
bazen merkezlerinde hatasi olabiliyor ben buna inaniyorum herkese bir tutuyorlar bu bence cok yanlis
canim bizimde sayida hareketinde ve tipinde bozukluk var
benimde bir suru yumurta oluyor mikro yapiyorlar ve sekil bozuklugu oldugundan uzun sure yasamiyorlar sadece transfer edicek kadar iste
allahtan hakkimizda hayirlisi canim yilmak yok yola devam bir gun saglikli embriyolari yakaliycaz allahin izni ile:Saruboceq:
size ımcı diye bir teknik var onu falan denediler mi????????biz memorıalde yaptımışız ama bak yine 0.......yani sallamış olabilirler diyorum içimden çogu zaman.........
canım yaaa evet aynen dedigin gibi.................o kadar çok yıpranmışımki artık anne diyen bir çocuk bile gördügümde aglayabiliyorum...........şarkılar bile o kadar çabuk götürüyorki anlayamıyorum bu halimi................canım biz zaten 3 yü borçla yaptırdık........şimdi tekrar gidebilmem için elimde kalan son bileziklerimi bozdurmam gerekir..........yani ama yinede duramıyorum gitmek istiyorum biran önce........doktora gittim yumurtalıklarım eski haline dönmüş tedaviye başlayabilirsiniz dedi...........ben o zamandan beri nereye gitsem diye araştırıp duruyorum.............
slm kizlar bende sizdenim 2 tup bebek denemesi 2side negatif
1.si dis gebelik di
2.si yeni yaptirdik yine hamileydim ama degerim yukselmedigi icin olmadi yine her seferindede tek embriyo transfer etiler ama rabbimden hayirlisi buymus dedik
uzulmemek elde degil ama napalim demekki nasip degilmis
benide alin araniza bende burda olacagim artik hep
Canim gecmis olsun
aramiza hos geldin!
asiii benide yaz benim 3tübbebeğimde negatif 4cüye allah kerim dularım benim gibi çoçuk isteyenlerle allah yardımcımız olssun
merhaba canim
gercekten arastiralim bunu
bana da oyle geldi salliyorlar diye embriolar cok kaliteli diye.
bu arada esim Memorialde urolojiye gitti doktor dediki birsey yapamazsin tek tup bebek...
bu arada ben yurt disida arastirdim rusyada, oradaki doktorlar bazen bir tedavi uyguluyorlar ve o tedavilerde erkekler bazi sperm icin ilaclar ve vitaminler kullaniyorlar, ve spermin kalitesi biraz duzeliyor...tamamen degil tabiki ama biraz...ben dusundum de, eger bu tedaviye esime uygulasak da ve o arada sperm biraz duzelse ve birkac tane duzgun spermi bulup o arada tub bebek yapsak belki sonuc daha iyi olabilir
Yilmak yok tabiki ama umudu yasav yavas gidiyor...
bu arada hangi merkezlerde siz tedavi gordunuz...
peki senin esin urolojiye gidiyor mu...belki bir tedavi bulup da bu spermleri biraz duzelebilir
ya burada doktorlar ayni Tup bebek tup bebek diyorlar...ama yurt disinda bazi tedaviler var ve spermi biraz duzeliyorlar
canm zaten ICSI olmazsa hic embrio olusamaz...bizde Icsi oygulandi o da memorialde o da sonuc 0
meryem canım geçmiş olsun .demekki bu sefer nasip değilmiş. üzülmemek elde değil ama inanki ertesi gün daha bir sağlam tutuyorsun hayatı.dimdik yılmadan yolumuza devam edeceğiz inşallah...bebişin belki bir süpriz yapar kendiliğinden gelir... hiç bir zaman umudunu yitirme ...yaşam mucizelerle dolu neden bizlerde bunlardan birini yaşamayalım...
selam kizlar benide araniza alabilirsinit 1 asilama negativ vede bi tüp bebek negativ subat ayinda ikinci tüp bebek düsünüyorum.insallah bizde sevinen anne adaylarindan oluruz
canim tam olarak spermde ne gibi sorunlar var sizde
sayi falan kac
bizde mikroenjeksiyon ile embriyo olusuyor
sizde neden olusmuyor sekillerimi bozuk yuzde yuz morfoloji yani
az cok biliyoruz yazda test sonucuna bi baklim yada baska bir sorunmu var
kristallesme falan diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?