asicim bende az önce adet oldum.pazartesi günü iğnelerime başlıyorum nasipse artık benide tedavidekilere ekleyebilirsin.hepinizin hayır dualarını bekliyorum kızlar:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah canım.inşallah hepimiz teker teker o güzel listeye gireceğiz.evet istanbula geiş gidişler başlayacak pazartesiden itibaren.hayırlı olsun lansor hadi bakalım sıra sende momide nsora senide alacağız listeye inşallah nerde başladın tedviye istanbuldamı rabbim yüzünü güldürsün en kısa zamanda :Saruboceq:
kızlar deniz bulut'dan haberi olan varmı bu gün sonucunu alacaktı merak ettim
selam kızlar ınş herkes ıyıdır....................
selam canlarım selam dostlarım hayırlı cumalar hepinize. yazamadım bir süredir buraya. dizimi sakatladım menisküsü yırtmışım onu tedavi etmeye uğraşıyordum bayram ramazan derken uğrayamadım çok.
ama bugün hepinize moral olsun diye geldim. günün haberi benden size.
hamileyim arkadaşlar hemde doğal yoldan kalıvermişim farkında bile değilim. Rabbimin mucizeleri hiç bitmiyor sen azıcık istiyor denizde bir kum kadar dua ediveriyorsun o engin rahmetiyle mucizesini yaratıveriyor. hemde benim gibi bir tüpü tamamen tıkalı diğeri işlevini göremeyen ileri seviyede endosu olan biri için bile.
4 haftayı geçmişim biraz tedaviden sonra adet günlerimin düzeni bozulmuştu biraz. 31 günde olmuştum bir öncekini. bununda 31. gününü yani bugünü bekliyordum. akşam adet söktürücü birşeyler almadan önce hadi dedim garanti olsun nasıl olsa tek çizgi ama göreyim içim rahat olsun öyle alayım ilacı diye. yaptım testi bıraktım o kadar eminim ki negatif olacağında dönüp bakmadım bile. banyodan çıkarken aaa ben test yapmıştım dedim ve baktım ki çift çizgi
hiçbiriniz ama hiçbiriniz nolur dualarınızı bırakmayın. daha 41 meryem suresini okumayı bitirmeden kalmışım hamile. rabbim göndermiş emanetini. inşallah sağlıkla dünyaya getirmeyi ve büyütmeyi de nasip eder.
ümidinizi kaybetmeyin. olmuyor ben hamile kalamayacağım dediğiniz anda gönderiyor rabbim.
hala inanamıyorum ama kesenin ultrasonu var yanımda baktıkça bir ağlıyor bir gülüyorum.
darısı hepinizin başına canlarım hepinize ayrı ayrı dualarım bundan sonra. rabbim beni sevindirdi sizleri de sevindirecek sırayla inşallah...
asicim bende az önce adet oldum.pazartesi günü iğnelerime başlıyorum nasipse artık benide tedavidekilere ekleyebilirsin.hepinizin hayır dualarını bekliyorum kızlar:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar deniz bulut'dan haberi olan varmı bu gün sonucunu alacaktı merak ettim
inşallah canım.inşallah hepimiz teker teker o güzel listeye gireceğiz.evet istanbula geiş gidişler başlayacak pazartesiden itibaren.
canım deniz 50 değerle hamilelik haberini aldı.inşallah katlanarak artacak ve güzel bebişine o da kavuşacak:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:
rabbimin mucizeleri bitmiyor işte.o ol desin yeter ki tüm olmazlar bir anda oluveriyor işte.senin adına çok çok çok çok sevindim canım.allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahh
canım tebrik ederim çok sevindim hemde doğal yolla he ne güzel Ya Rabbim
moralim okadar bozuktuki bugün suratsız suratsız oturup ağlaşıyodum
ama senin hamiş haberini görünce çok mutlu oldum:lepi:
aymescim sagol canım darısı başına inşallah en kısa zamanda rabbim sizlerede kısmet edecek hep beraber sevineceğiz buradan vazgeçmedik yola devam diyen arkadaşlarımızla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?