Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asicim bende az önce adet oldum.pazartesi günü iğnelerime başlıyorum nasipse artık benide tedavidekilere ekleyebilirsin.hepinizin hayır dualarını bekliyorum kızlar:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı olsun lansor hadi bakalım sıra sende momide nsora senide alacağız listeye inşallah nerde başladın tedviye istanbuldamı rabbim yüzünü güldürsün en kısa zamanda :Saruboceq:

kızlar deniz bulut'dan haberi olan varmı bu gün sonucunu alacaktı merak ettim

hayırlı olsun lansor hadi bakalım sıra sende momide nsora senide alacağız listeye inşallah nerde başladın tedviye istanbuldamı rabbim yüzünü güldürsün en kısa zamanda :Saruboceq:
inşallah canım.inşallah hepimiz teker teker o güzel listeye gireceğiz.evet istanbula geiş gidişler başlayacak pazartesiden itibaren.
kızlar deniz bulut'dan haberi olan varmı bu gün sonucunu alacaktı merak ettim

canım deniz 50 değerle hamilelik haberini aldı.inşallah katlanarak artacak ve güzel bebişine o da kavuşacak:Saruboceq::Saruboceq: :Saruboceq:

canım tebrik ederim çok sevindim hemde doğal yolla he ne güzel Ya Rabbim
moralim okadar bozuktuki bugün suratsız suratsız oturup ağlaşıyodum
ama senin hamiş haberini görünce çok mutlu oldum:lepi:

asicim bende az önce adet oldum.pazartesi günü iğnelerime başlıyorum nasipse artık benide tedavidekilere ekleyebilirsin.hepinizin hayır dualarını bekliyorum kızlar:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı olsun tedavin canım inşallah bu sefer yüzün güler

pardon canım şimdi gördüm
ne güzel haberler bunlar inşallah değeri katlanır arkadaşımızın
Allah yardımcısı olsun

ay yaşşasın ne güzel haberler alıyoz bugğn darısı bizim de başımıza inşallah :lepi:

rabbimin mucizeleri bitmiyor işte.o ol desin yeter ki tüm olmazlar bir anda oluveriyor işte.senin adına çok çok çok çok sevindim canım.allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahh

lansorcum sagol canım inşallah hepiniz sırayla hamileyim diye vereceksiniz haberleri hep beraber ağlayıp sevineceğiz.

canım tebrik ederim çok sevindim hemde doğal yolla he ne güzel Ya Rabbim
moralim okadar bozuktuki bugün suratsız suratsız oturup ağlaşıyodum
ama senin hamiş haberini görünce çok mutlu oldum:lepi:

aymescim sagol canım darısı başına inşallah en kısa zamanda rabbim sizlerede kısmet edecek hep beraber sevineceğiz buradan vazgeçmedik yola devam diyen arkadaşlarımızla....

lansorcum hadi hayırlı olsun tedavin arkadaşım inşallah seninde vaktin saatin gelmiştir bu tedavin vesile olur bebeğine kavuşman için

dualarımız seninle canım

aymescim sagol canım darısı başına inşallah en kısa zamanda rabbim sizlerede kısmet edecek hep beraber sevineceğiz buradan vazgeçmedik yola devam diyen arkadaşlarımızla....

inşallah canım Rabbim bizede nasip eder anneliği:Saruboceq:

günaydın kıslar herkese hayırlı haftalar inşallah güzel haberlerle dolu bi hafta olur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…