EYYYYYYYYYYYYYY BUYUK YARADANIM YETERKI OL DE O ANINDA OLUR canim kardesim ben hamile kalmisim gibi cokkkkkkkkkk sevindim RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN INSEALLAHHH ne guzel haber bizler icinde dua edin inseallahhhhh MEVLAM HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN AMINNNNopuyorumnanaktana.s.canım rabbim emanetini sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse inşallah teyze oluyorsun canım benim.
katremelek nurcum darısı başınıza canlarım rabbim sizinde mucizenizi bekletmeden kolaylıkla göndersin inşallah en kısa zamanda. bundan sonra tüm dualarım sizler için
canım meryem suresini 41 gün okuyorsun. sen adetli olduğunda senin niyetine annen ablan biri senin yerine senin adına okuyor. 41 gün bitince 3 gün oruç tutuyorsun. ama ben meryem suresi ile beraber rahman ve fetih surelerini de çok okudum. rahman suresinin 29. ayeti "huve fi şe'n" diye biten ayette durup allahtan dileğini isteyip okumaya devam ediyorsun. meryem, rahman ve fetih surelerini cok okudum. her okumak için oturduğumda çok istigfar ettim salavatları okudum.
unutmayın meryem suresinin 58. ayeti secde ayeti. tilavet secdesi yapmanız gerekiyor her okumada.....
ne büyük rabbim daha dualarımın yarısındayken rahmime düşürmüş emanetini. hala inanamıyorum. darısı tüm isteyen dostlarımın başına.
canım rabbim emanetini sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse inşallah teyze oluyorsun canım benim.
katremelek nurcum darısı başınıza canlarım rabbim sizinde mucizenizi bekletmeden kolaylıkla göndersin inşallah en kısa zamanda. bundan sonra tüm dualarım sizler için
momi amiiin sağlasın...
bne sana ismen dua ettim çok kandillerde desem inanır mısın?
o yüzden daha bir mutlu oldum...
katremelek ile senin adın çok geldi dilime dua ederken..
saol tatlım teşekkür ederim bişida sorabilirmiyim secde ayetinde nasıl secde yapılıyor ben hiç yapmadımda namaz kılar gibimi oluyor
momi tüpler kapalı olunca nasıl hamile olunuyor yani açılmışmı kendiliğinden
topik iyice geride kalmış nerde bu topiğin gülleri:asigim:
selam canlarım selam dostlarım hayırlı cumalar hepinize. yazamadım bir süredir buraya. dizimi sakatladım menisküsü yırtmışım onu tedavi etmeye uğraşıyordum bayram ramazan derken uğrayamadım çok.
ama bugün hepinize moral olsun diye geldim. günün haberi benden size.
hamileyim arkadaşlar hemde doğal yoldan kalıvermişim farkında bile değilim. Rabbimin mucizeleri hiç bitmiyor sen azıcık istiyor denizde bir kum kadar dua ediveriyorsun o engin rahmetiyle mucizesini yaratıveriyor. hemde benim gibi bir tüpü tamamen tıkalı diğeri işlevini göremeyen ileri seviyede endosu olan biri için bile.
4 haftayı geçmişim biraz tedaviden sonra adet günlerimin düzeni bozulmuştu biraz. 31 günde olmuştum bir öncekini. bununda 31. gününü yani bugünü bekliyordum. akşam adet söktürücü birşeyler almadan önce hadi dedim garanti olsun nasıl olsa tek çizgi ama göreyim içim rahat olsun öyle alayım ilacı diye. yaptım testi bıraktım o kadar eminim ki negatif olacağında dönüp bakmadım bile. banyodan çıkarken aaa ben test yapmıştım dedim ve baktım ki çift çizgi
hiçbiriniz ama hiçbiriniz nolur dualarınızı bırakmayın. daha 41 meryem suresini okumayı bitirmeden kalmışım hamile. rabbim göndermiş emanetini. inşallah sağlıkla dünyaya getirmeyi ve büyütmeyi de nasip eder.
ümidinizi kaybetmeyin. olmuyor ben hamile kalamayacağım dediğiniz anda gönderiyor rabbim.
hala inanamıyorum ama kesenin ultrasonu var yanımda baktıkça bir ağlıyor bir gülüyorum.
darısı hepinizin başına canlarım hepinize ayrı ayrı dualarım bundan sonra. rabbim beni sevindirdi sizleri de sevindirecek sırayla inşallah...
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy be
ilk buraya geldim bu topige burnuma hamile kokusu gelmis demekki
momi canim ya ne kadar sevindim inanki anlatamama
allahim sen buyuksun ramazan mucizelerimiz tek tek cikmaya basladi
canim cok tbr ediyorum saglicakla kucagina alirsin insallah
inanki cok sevindim yaaaaaaaa:lepi::lepi::lepi:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
canım darısı en kısa zamanda başına inşallah bundan sonra hepinizden hamileyim haberini alana kadar buralarda olacağım. umudu kaybetmek yok yola devam
bu boncuk senin icin momi canim
rabbimin mucizeleri bitmiyor işte.o ol desin yeter ki tüm olmazlar bir anda oluveriyor işte.senin adına çok çok çok çok sevindim canım.allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahhselam canlarım selam dostlarım hayırlı cumalar hepinize. yazamadım bir süredir buraya. dizimi sakatladım menisküsü yırtmışım onu tedavi etmeye uğraşıyordum bayram ramazan derken uğrayamadım çok.
ama bugün hepinize moral olsun diye geldim. günün haberi benden size.
hamileyim arkadaşlar hemde doğal yoldan kalıvermişim farkında bile değilim. Rabbimin mucizeleri hiç bitmiyor sen azıcık istiyor denizde bir kum kadar dua ediveriyorsun o engin rahmetiyle mucizesini yaratıveriyor. hemde benim gibi bir tüpü tamamen tıkalı diğeri işlevini göremeyen ileri seviyede endosu olan biri için bile.
4 haftayı geçmişim biraz tedaviden sonra adet günlerimin düzeni bozulmuştu biraz. 31 günde olmuştum bir öncekini. bununda 31. gününü yani bugünü bekliyordum. akşam adet söktürücü birşeyler almadan önce hadi dedim garanti olsun nasıl olsa tek çizgi ama göreyim içim rahat olsun öyle alayım ilacı diye. yaptım testi bıraktım o kadar eminim ki negatif olacağında dönüp bakmadım bile. banyodan çıkarken aaa ben test yapmıştım dedim ve baktım ki çift çizgi
hiçbiriniz ama hiçbiriniz nolur dualarınızı bırakmayın. daha 41 meryem suresini okumayı bitirmeden kalmışım hamile. rabbim göndermiş emanetini. inşallah sağlıkla dünyaya getirmeyi ve büyütmeyi de nasip eder.
ümidinizi kaybetmeyin. olmuyor ben hamile kalamayacağım dediğiniz anda gönderiyor rabbim.
hala inanamıyorum ama kesenin ultrasonu var yanımda baktıkça bir ağlıyor bir gülüyorum.
darısı hepinizin başına canlarım hepinize ayrı ayrı dualarım bundan sonra. rabbim beni sevindirdi sizleri de sevindirecek sırayla inşallah...
asicim bende az önce adet oldum.pazartesi günü iğnelerime başlıyorum nasipse artık benide tedavidekilere ekleyebilirsin.hepinizin hayır dualarını bekliyorum kızlar:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
canım benim ya inan o kadar sevindimki sanki ben hamile kaldım bu yazdıklarının hepsini yapacağım allahın izni ile mevlam nelere kadir 4+5milyar para veriyon olmuyo 2 soğan bi sarımsak iş tamam kaydirigubbakcemile22 ay soğan suyu içtim yazmışım yanlış anlamayın ilk ay adetten 15 gün önce başlıyorsun. adet başlasa bile devam edip 15 günü tamamlıyorsun. sonraki ay adete 10 gün kala başlıyorsun.
ben ikinci 10 günü tamamlamak üzereydim hamile olduğumu öğrendiğimde.
Soğan Kürü
İki bardak klorsuz suyu kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?