Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım rabbim emanetini sağlıkla kucağımıza almayı nasip ederse inşallah teyze oluyorsun canım benim.

katremelek nurcum darısı başınıza canlarım rabbim sizinde mucizenizi bekletmeden kolaylıkla göndersin inşallah en kısa zamanda. bundan sonra tüm dualarım sizler için

EYYYYYYYYYYYYYY BUYUK YARADANIM YETERKI OL DE O ANINDA OLUR canim kardesim ben hamile kalmisim gibi cokkkkkkkkkk sevindim RABBIM TAMAMINA ERDIRSIN INSEALLAHHH ne guzel haber bizler icinde dua edin inseallahhhhh MEVLAM HAYIRLI SALIH EVLAT VERSIN AMINNNNopuyorumnanaktana.s.

saol tatlım teşekkür ederim bişida sorabilirmiyim secde ayetinde nasıl secde yapılıyor ben hiç yapmadımda namaz kılar gibimi oluyor

momi tüpler kapalı olunca nasıl hamile olunuyor yani açılmışmı kendiliğinden

momi amiiin sağlasın...
bne sana ismen dua ettim çok kandillerde desem inanır mısın?
o yüzden daha bir mutlu oldum...
katremelek ile senin adın çok geldi dilime dua ederken..

momi amiiin sağlasın...
bne sana ismen dua ettim çok kandillerde desem inanır mısın?
o yüzden daha bir mutlu oldum...
katremelek ile senin adın çok geldi dilime dua ederken..

canım allah razı olsun duaların için... birbirimize o kadar çok dua ediyoruz ki bizi bizden başka kimse anlamaz zaten... dün sadece aileme söyledim başka kimseye söyleyem ama öğrenir öğrenmez sizlere yazdım biliyorum çünkü herkes kendine olmuş gibi seviniyor ben daha önce aldığım her haberle sevinip kendim hamile kalmış gibi ağlardım. o yüzden sizlerle paylaştım hemen. size de ümit olsun rabbimin mucizelerine inancımız hiç bitmesin diye.

bende her duamda sizler sayıyorum tek tek. bundan sonra dualara devam hepsinde olacaksınız inşallah.

saol tatlım teşekkür ederim bişida sorabilirmiyim secde ayetinde nasıl secde yapılıyor ben hiç yapmadımda namaz kılar gibimi oluyor

bende bilmiyordum internetten ve ilmihal kitabımdan buldum ve öğrendim kısaca aşağıdaki gibi.

kolların yanda niyet ediyorsun "Niyet ettim Allah rızası için tilavet secdesine" diyorsun ve "Allâhüekber" diyerek direk secdeye varıyorsun. secde esnasında üç kere "Sübhane Rabbiye'l-ala" veya bir kere: "Sübhane Rabbena in kâne vadü Rabbina lemef'ulâ" denilir diyorlar ama ben hem üç kez "Sübhane Rabbiye'l-ala" hemde "Sübhane Rabbena in kâne vadü Rabbina lemef'ulâ" yı da secdeden kalkmadan söylüyordum. secdeden kalkarken allahu ekber diyerek gufrâneke rabbenâ ve ileyke'l-masîr diyorsun ve bitiyor duaları ezberine aldıktan sonra 15-20 saniye sürmüyor zaten.

momi tüpler kapalı olunca nasıl hamile olunuyor yani açılmışmı kendiliğinden

bende şaşırdım canım ama rabbim sebeplere sarılın demiş bende aklıma yatan mantıklı ve bilimsel olarak anlamlı olabilecek şeyleri de denedim. tek tüpüm tamamen tıkalıydı. diğerinde de yapışıklık vardı. doktora bu sol taraftan azda olsa sıvı geçişi var buradan hamile kalamam mı demiştim. kalsan bile dış gebelik olur büyüyen emb. rahme ulaşamayabilir daha tehlikeli demişti. ama öyle olmadı işte.

adetim bittikten 2 gün kadar sonra acıelma yağı yada adaçayı yağı deniyor tampona bolca döküp yatarken vajenden içeri koydum. 3-5 gece üst üste yapıp öyle beraber oluyorsun eşinle. içeride iltihaptan kaynaklı bir sıkıntı varsa temizliyor tüplerde falanda bazen olabiliyor. benim endometriosisten dolayı tıkanıklıklarım vardı ama yine de olursa hani iltihap vs. birşey kalmasın tedavi öncesi diye 2 ay yaptım 2. ay hamile kalmışım zaten.
acıelma yağı soğuktan üşütmekten kaynaklı ağrıları da alır bebeklerin ayaktabanlarına da sürülür. faydasını bildiğim birşeydi.

bir de 2 ay soğan suyu kaynatıp içtim. myom ve endoya iyi geliyor küçültüyor kistleri ve myomları diye. ibrahim saraçoğlunun sitesinde vardı. onu da 2. tüp bebeği denemeden önce myomu küçültür belki biraz diye yapıyordum belki o temizlemiştir bir yerleri bilmiyorum ki. sonuçta soğan sarımsak çok güçlü antibiyotikler kan sulandırıcı özelliği var ayrıca.

hatta perşembe günü bile içtim koca bir bardak soğan suyu akşamına hamile olduğumu öğrendim.

hangisi işe yaradı bilmiyorum ama sonuçta mantıklı bilimsel olan herşeyi yapmak sebeplere sarılmak lazım.
birde son ay yine tedaviye hazırlanıyorum diye çok sağlıklı beslendim. her gün taze yeşil salata bol meyve yedim.haftada 3 gün balık yedim. konserve ton balığı da olsa yedim. taze böğürtlen, incir, üzüm, taze ananas yedim antioksidanlar hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye.

ama her gece dua ettim sadece meryem değil rahman ve fetih surelerini de çok okudum hiç isyan etmedim hep ümidimi korudum.

darısı başınıza ne diyeyim. opuyorumnanaktan

2 ay soğan suyu içtim yazmışım yanlış anlamayın ilk ay adetten 15 gün önce başlıyorsun. adet başlasa bile devam edip 15 günü tamamlıyorsun. sonraki ay adete 10 gün kala başlıyorsun.

ben ikinci 10 günü tamamlamak üzereydim hamile olduğumu öğrendiğimde.

Soğan Kürü
ıki bardak klorsuz suyu kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. Ilıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.

Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.

topik iyice geride kalmış nerde bu topiğin gülleri:asigim:

canim benim yaaaaaaaaopuyorumnanaktan

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy be
ilk buraya geldim bu topige burnuma hamile kokusu gelmis demekki
momi canim ya ne kadar sevindim inanki anlatamama
allahim sen buyuksun ramazan mucizelerimiz tek tek cikmaya basladi
canim cok tbr ediyorum saglicakla kucagina alirsin insallah
inanki cok sevindim yaaaaaaaa:lepi::lepi::lepi:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey
:

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

deniz bulut 2 tup bebek denemesinde 26 eylul sonuc

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

canım darısı en kısa zamanda başına inşallah bundan sonra hepinizden hamileyim haberini alana kadar buralarda olacağım. umudu kaybetmek yok yola devam

canım darısı en kısa zamanda başına inşallah bundan sonra hepinizden hamileyim haberini alana kadar buralarda olacağım. umudu kaybetmek yok yola devam

canim benim ya
seni yanimizda hissetmek bizi cok mutlu eder inanki
kendine cok dikkat et allaha emanet ol:Saruboceq::Saruboceq:

rabbimin mucizeleri bitmiyor işte.o ol desin yeter ki tüm olmazlar bir anda oluveriyor işte.senin adına çok çok çok çok sevindim canım.allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahh

asicim bende az önce adet oldum.pazartesi günü iğnelerime başlıyorum nasipse artık benide tedavidekilere ekleyebilirsin.hepinizin hayır dualarını bekliyorum kızlar:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

asicim bende az önce adet oldum.pazartesi günü iğnelerime başlıyorum nasipse artık benide tedavidekilere ekleyebilirsin.hepinizin hayır dualarını bekliyorum kızlar:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hadi hayirli olsun insallah tedavin canim

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

deniz bulut 2 tup bebek denemesinde 26 eylul sonuc
lansor17 28 eylul 3 tedaviye basladi dualarimiz seninle

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

5-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

6-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldi :CüvCüv:

7_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

8_gulencim arkadasimiz hem bizlere hemde azospermlilere umut oldu allahin izni ile 2.denemesinde o simdi hamile:CüvCüv:

9_toprak 3.tup bebek denedi ve hamile kaldi:CüvCüv:

10_momi 1 tup bebek kimyasal gebelik 2 denemeden allahim mucizesini dogal yoldan gonderdi o artik bir hamile:CüvCüv:

canım benim ya inan o kadar sevindimki sanki ben hamile kaldım bu yazdıklarının hepsini yapacağım allahın izni ile mevlam nelere kadir 4+5milyar para veriyon olmuyo 2 soğan bi sarımsak iş tamam kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…