Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın güzeller hayırlı bir hafta olsun inşallah hihoyyyt

oooooooooooo ne guzel bı haber ya.................tebrıkler momı cok guzel ..............darısı tum ısteyenlerın basına ınlşşşşşşşşşşş kısa zamanda .....

aaaaaaa
ne kadar cok sevindim ya
cok umutsuzdu testte negatif cikti falan diyordu
insallah cok guzel devam eder artisida bende listeye buyuk zevkle eklerim

teşekkürler el muallim şu anda pek anlayamadım hamile olduğumu ama kalp atışını görürsem inanacağım herhalde.

darısı tüm buradaki arkadaşlarım başına inşallaaaaahhh

ası aymes tedavı konusunda duşunce ne artık sorayım dedım ın şşşşşşşş bu kez olur ınş...........herkese gunaydın

el muallim nasılsın canım.hamilelik nasıl gidiyor.ben bu hafta sonu ankaradayım doktorumla görüşüp tedaviye ya ekim ya kasım karar vericez.inşallah bu sefer bende mutlu olurum.

sagol canım ınş ıyıyız ınş tamamına ererım rabbım senı ve tum ısteyenlerı mahcup etmesın ınş canım tedavın hayırlı olur umarım bol dua

asim canım 3. denemeyi ne zaman düşünüyosun sen:uhm:

ası aymes tedavı konusunda duşunce ne artık sorayım dedım ın şşşşşşşş bu kez olur ınş...........herkese gunaydın

el muallim nasılsın canım.hamilelik nasıl gidiyor.ben bu hafta sonu ankaradayım doktorumla görüşüp tedaviye ya ekim ya kasım karar vericez.inşallah bu sefer bende mutlu olurum.

i sena insallah bu sefer olur canim allahin izni ile
benim kasimda rdv var canim drda o zaman belli olucak
bu sefer cok korkuyorummmmmm yine ne cikicak diye

canım ası.........ınş bu kez hersey cook guzel olur ınş olumsuz duşunme sakın...............guzel gunler yakın ınş

Allah yardımcın olsun
inşallah bu sefer yüzün güler

gunaydın kızlaer.....................aymes canım ınş hayırlısı ıle basla............ınş vaktı gelmıştır sevındırsın yuce mevlaaaaaaaa

asicim aymes inşallah sizde en hayırlı zamanda başlarsınız tedavilerinize bu sefer ikinizinde yüzü gülecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…