Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
asıcım inş herşey yoluna gırecek ama sen eşini ikna et güçlü ol canım ve kararlı bu zor bır sureç gerçekten senden buyuk ve bıraz da tecrubelı bır ablan olrak dıyorum kendınıze zaman tanıyın zaman çok önemli.....erkekler belli etmeselerde çok hasssaslar........eşini anla ve zaman tanı.. kısmette ne varsa o oluyor ...........inan bebeğin de sırası gelecek .belkı bıraz sabır.............ama bu sureç önemli .............bazen bıraz uzaklık ve zaman sevgıyı dahada kuvvetlendırebılıyo gor bak eşınde sensız olamıcanı anlıcak.sakın bırden kesıp atma canım mutlaka zaman iste ...bız senı burda beklıcez...guzel haberlerını burdan sırasıyla alıcaz inş .......rabbım herkese mutluluk ve hayırlı bebişler versin...........dua ile ..........

selam asi kardeşim yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm
ama biliyorumki en kısa zamanda eşin sensiz yapamayacağını anlayacak canım
eşin sanırım çok duygusal bir insan negatif sonuç çok ağır gelmiş bence sen biraz tesseli et onu ve sensiz yapamayacağımı sensiz ben bir hiçim de ne biliyim içinden gelen güzel kelimeleri söle
siz birbirinizi çok seviyorsunuz ikinizde çocukluk yapıyorsunuz bence koca bebekler sizi :)))bir an önce eski günlerinize dönmen dileği ile tatlım :içelim:

asi xolix ben aynı gün transver olmuştuk benimde negatif bende yıkıldım ama asi senin ayrılığın çok üzdü beni şuan duygusal bakıyorsunuz daha umudunuzu bitirmeyin yuva kolay kolay yıkılmaz kendinize gelin allahtan umut kesilmez.benim yumurtalar 4 aşamadan toplandı yumurtam az olduğundan toplanıp donduruluyodu en son aşama ayıklanıp 9 yumurtadan 3 kaldı trasver edildi ve negatif bu gün doktor çağırdı bakalım ne diyecek bu süreç 6 ayda olmuştu umut verirse son deneme yaparım.daha adet olmadım.allah herhezin yar ve yardımcısı olsun dualarım sizinle umutsuz kimse kalmasın. asicim sizde aklınızı başınıza toplayın sakın şeytana uymayın güzel haberlerinizi bekliyoruz allaha emanet olun.

bende 2 şubatta neğatif sonuç aldım çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok hayat devam etmek zorunda

AH ARKADASLAR sızı okuyunca uzuldum ama tek basıma olmadıgımı gormek benı bıraz tesellı ettı evet bu tesellı guzel bır tesellı degıl...ama bende zar zor 2 yumurta elde edılıp mıcro deneyen bırıyım ılk mıcro denemem ama cumartesı negatıf sonucu alınca gercekten asırı yorgun bıtmıs hıssettım kendımı..bugun ısımın basına dondum kendımı motıve etmeye calısıyorum..aylardır sadece bebek konusu gundemımde hayatımın merkezınde hepımız oyleyız bılıyorum..burada bırbırımıze destek olalım bence cevremızden aılemızden cok bız bırbırımıze destek olabılırz...sıze bırsey sormak ıstıyorum negatıf sonuctan kac gun sonra adet gordunuz?ben hala sokulemedım ve cok gergınım rahatsızım

canım ya sanada geçmiş olsun ben 7 gün sonra adet oldum.yine yola devammı.ben martta tekrar iğnelere başlıcam tabi yumurtalar sonuç verirse az yumurta olduğuiçin aylar sürüyo allah benim ve herkezin yardımcısı olsun.çok korkuyorum tutmazsa son şansımı denicem dualarınzı bekliyorum.bende ocak 23 te trasver olmuştum.bu gün adet oldum

Son düzenleme:

canım ya sanada geçmiş olsun ben 7 gün sonra adet oldum.yine yola devammı.ben martta tekrar iğnelere başlıcam tabi yumurtalar sonuç verirse az yumurta olduğuiçin aylar sürüyo allah benim ve herkezin yardımcısı olsun.çok korkuyorum tutmazsa son şansımı denicem dualarınzı bekliyorum benimde ilk denememdi.

ASİ 74 umarım her şey yoluna girer. inan yaşadıklarına çok üzüldüm.bence bir daha etraflıca düşünüp öyle karar verin. insan üzüntüyle sinirle her şeyi söyleyebiliyor düşünmeden maalesef. sonradan pişman olcağınız şeyler yapmayın.ve 1. denemede böyle bir karara varmış olmanız herkesi üzüyor.
umarım iyi haberlerini alırız burdan Allah yarımcınız olsun.

defnecim büyük geçmiş olsun tekrardan. düşük olmasın diye destekleyici ilaç kullanıyorsan ilacı bıraktıktan 1-2 gün sonra olman gerekir. psikolojini anlayabliyorum. umarım bir an önce rahatlarsın.

tüp bebek denemesi sonucu adetlerim çok düzensizleşti...bu ay bugün tam 10. gün gelmiyor...bizde çok heveslendik bu kadar süre olmamıştı hep...idrar testi soncu tabiiki negatif...geç yumurtladım gibi geldi o mudur sebep bilmiyorum....negatif sonuca rağmen hiç üzülmedim...yani kabulleniyorum sanırım yavaş yavaş...hatta rahatladım...çok stres yapıyordu bende...sizlerdede bu düzensizlikler ol dumu denemelerden sonra? ya niye gelmiyor olabilir? kaç gün daha bekleyeyim yani doktora gitmem gerekir mi?

ya rakadaşlar hayalini kurmak bile güzel aslında..Rabbim hayırlısını versin

kizlar destek ve fikirleriniz icin cok tsk ediyorum
aslinda bziim zaten biraz sorunlarimiz vardi ama ne zamandir birbirimize tik demedik negatif sonuc alincada zaten yikildik birbirimize dustuk yani baska seyler yuzunden ayrildik ama tabiki bebsizlikte en buyuk etken oldu
ikimizde inatciyiz ayrilirken bile severek ayrildik ofke kalmaisti ama bazen insanin elinden hicbirsey gelmiyor
ve istemeyerek ayriliyor
ne o ban gel diyor nede ben gelicem diyorum gitsin gittigi yere kadar
kafami dinleyim olmazsada olmaz ben cok yoruldum
sizlere bir orenek olmak istedim allahim sizi yuvanizi yikmasin pes etmeyin sakin

canim ya nekadar benzeriz..bende 26 sinda transfer olmustum 7 subattada sonucu aldim yani negatifineyse bugun adet oldum cok sukur..bende martta tekrar baslayacagim bendede azicik yumurta oluyor gecenki 2 adet zar zor oldu..peki neden senin bekleniyor anlamadim?bak tek yumurtayla bile hamile kalan pek cok kadin var bu yontemi ilk defa duydum hangi merkezde tedavi oluyorsun?

canim senin kacinci adetin bu?yani tup bebek denemesinden sonra?ben normalde 25-26 gun oluyordum negaitf sonucu aldiktan sonra 29 gun oldum yani 3-4 gun oncekilere gore gec oldum...ama gecikmesi cok normal bence bekle biraz

asicim evet tupbebek denemesi deneme surecinde bile iliskileri sorgulamaya sebep oluyor heleki sonuc negatif oldugunda gercekten ikikisiyi mutsuz ediyor evlilikleri zorluyor..ama evlilikler cok daha zor sureclerden geciyor bence gururu bir yere birakin birsans daha verin birbirinize belkide cok guzel gunler var onunuzde :)

canim senin kacinci adetin bu?yani tup bebek denemesinden sonra?ben normalde 25-26 gun oluyordum negaitf sonucu aldiktan sonra 29 gun oldum yani 3-4 gun oncekilere gore gec oldum...ama gecikmesi cok normal bence bekle biraz

benim bu 8. adetim...yani uzun bir süre düzelmedi hala...4,5,7,9 derken 11 gün...napıyor bu ialaçlar bizlere bilmiyorum ki?:1no2:

bende şubatta sonucu aldım dün ilk adeti gördüm adetim normal adet gibi değil çok kanama oldum.bu ay böyle olcam herhalde. her ay yumurtalar toplanıp döllenip donduruluyor istenilen sayıya gelince ayıklanıp sağlamları seçiliyo ve trasver ediliyo eşimin bazı sipermleri sakat olduğu için.geçenki 3 er toplandı 9 yumurta oldu labratuarda 9 yumurtadan 3 ü sağlam çıktı onu trasver edildi ama tutmadı iğnelerden bıktım sabır işi hüsrana uğradım tekrar bu ızdırabı çekicem emeğe deyse tutsa acıya katalınırım ya tutmazsa korkum allah herkeze yardım etsin halen toparlanmış değilim piskolojim bozuldu hiç birşeyden zevk alamaz oldum bu sitede kendim gibi insanlarla olmak beni rahatlatıyo hele hamile kalanlara çok seviniyor olmayanlarada dua ediyorum.yaşadıklarım rüya gibi geliyo yaş 40 artık son şans martta başlıcaz toplamalara bakalım kaç ay sürer.sanada bol şans rabim seni ve herkezi sevindirsin inşallah bu sefer tutar seninki içime öyle geldi sanki seninki bu sefer tutacak.:CüvCüv:

Merhaba kızlar,ben uzun süredir yoktum.İki başarısız tüp bebek denememden sonra kendimi toparlamaya çalışıyordum.Üçüncü tüp bebek denemesine bu ay başlayacaktım ki bir mucize oldu....Adetim gecikti ve bir baktım ki HAMİLEYİM.Allah bana bir ışık gönderdi...Bazılarınız beni hatırlayacaktır.Çok 12 günler geçirdim bu sayfalarda,çok destek gördüm,bazen umutsuzluğa kapıldım,yeniden toparlandım,Allah belki bizi böyle deniyor dedim,sağlık ve huzur versin dedim ve bana bir ışık göndedi,,,Şuan çok yeni ama sadece şunu düşünüyor ve dua ediyorum.Sevgili Allahım bu yaşadıklarımı tüm bekleyenlere yaşatsın,onlara güç versin,belki daha çok erken ama yinede bunu yaşamak bile güzel....

canım simaysi çokkkk sevındım.......hayırlı ols..........ne guzelllllll...............inş herşey çok guzel olur ............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…