kızlar selaaaaaaaammmmmmm nasılsınızzzzz ...........
canım inşallahhh olmuşturrr... bende negatiften sonra spora doktorum başlattı beni.. bakalım dahamı fazla yumoşum olacak ne olacak bilmiyorum şuan ama sadece hafif yürüyüş yapıyorum puregon vurunuyorummerhaba arkadaşlar........ ben mayısın 8 ınde negatıf sonuç almıstım bılıyorsunuz ... 9 unda adet oldum .. tam 28 . gunde .. o kadar uzuldum kı ... ama şukrettım sabrettım .. kendımı spora ve dıyete verdım .. hergun 50 dk kosu bantında yurudum yedıklerıme dıkkat ettım .. butun ılaçları kestım .. folık asıtı bıle ... adetımın 3.gunu dr a gıttım genel kontrol ıcın .. hormon tahlılerımı yaptırdım .. cok ıyı cıktı .. hatta dr sagda 5 folıkul gordu ... şaşırdı .. hiç ılaç kullanmadan bu kadar yumurta ..hayret dedı ... gecen ay tup bebek yaptırdım demedım ... tup bebek ılaçların etkısı hala devam etmış ... bu ay ovulasyon testı aldım ..ama iki cızgıyı hiç yakalayamadım .. ben de yumurtaları kendı kaderıne bıraktım..
.. son ıkı gundur acayıp uyusukluk geldı bana spor falan yapmadım .. bakalım bugun 25. gunum .. genelde 28 gunde adet olurum .. cumartesıyı beklıyorum bopuyorumnanaktan...
allaha şükür asim iyiyiz sanırım usg ye gircem günü bekliyoruz şimdi merakla rabbim inşallah sağlıklı gebelikler nasip eder hepimize kese ve kalp atışınıda görünce dehe iyi olcam inşallah sende çoook iyisindir inşallah canımmerak etme bak bende adetimin 5 günü başladım tedaviye çünkü e2m çok yüksek çıktı moralini bozma hiçbişey olmuyo allahın izniyleopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar........ ben mayısın 8 ınde negatıf sonuç almıstım bılıyorsunuz ... 9 unda adet oldum .. tam 28 . gunde .. o kadar uzuldum kı ... ama şukrettım sabrettım .. kendımı spora ve dıyete verdım .. hergun 50 dk kosu bantında yurudum yedıklerıme dıkkat ettım .. butun ılaçları kestım .. folık asıtı bıle ... adetımın 3.gunu dr a gıttım genel kontrol ıcın .. hormon tahlılerımı yaptırdım .. cok ıyı cıktı .. hatta dr sagda 5 folıkul gordu ... şaşırdı .. hiç ılaç kullanmadan bu kadar yumurta ..hayret dedı ... gecen ay tup bebek yaptırdım demedım ... tup bebek ılaçların etkısı hala devam etmış ... bu ay ovulasyon testı aldım ..ama iki cızgıyı hiç yakalayamadım .. ben de yumurtaları kendı kaderıne bıraktım..
.. son ıkı gundur acayıp uyusukluk geldı bana spor falan yapmadım .. bakalım bugun 25. gunum .. genelde 28 gunde adet olurum .. cumartesıyı beklıyorum bopuyorumnanaktan...
canım inşallahhh olmuşturrr... bende negatiften sonra spora doktorum başlattı beni.. bakalım dahamı fazla yumoşum olacak ne olacak bilmiyorum şuan ama sadece hafif yürüyüş yapıyorum puregon vurunuyorum
İyi akşamlar herkeseee
Transfer sonucunu bekleyenlere dua ediyorum inşallah güzel haberler verecekler. Tedavisi başlayanlara da... Ve benim gibi bekleyenlere de...
Bende pazar güne hastaneye gidip genetik tanı için kan verdim inşallah sonuçlar temiz çıkar hihoyyyt
ben 13 ay bekleidm ya nası pişmanım anlatamam
inşallah canım ... ben de butun tahlıllerımı yaptırmıstım .. pıhtılasma __ genetık ..hiç bır sorun cıkmadı ama maalesef kayıplarım var ..
..inşallah kendılıgınden gelır .ama bızım için bıraz zor .eşimin morfolojısı 0 cıktı ... sen ne zaman başlıyacaksın ...
inşallah canım ... ben de butun tahlıllerımı yaptırmıstım .. pıhtılasma __ genetık ..hiç bır sorun cıkmadı ama maalesef kayıplarım var ..
..inşallah kendılıgınden gelır .ama bızım için bıraz zor .eşimin morfolojısı 0 cıktı ... sen ne zaman başlıyacaksın ...
Senin adına sevindim ne güzel başlıyorsun opuyorumnanaktan
Bu ay regl olduktan sonra rahim filmi çektirmem lazım sanırım bi daha ki aya kalıyor keşke Temmuz olsa... mayısta 11 de negatifi gördümİnşallah dondurulmuşla pozitif olacakzemuszemus
Sen de ozaman 1 aylık :CüvCüv: olacaksın inşallah
Asi ciğim sen nasılsın :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?