Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
el muallım ..merhaba canım ..nasıl gıdıyor *? belırtılerın var mı ? inşallah senın duaların kabul olacak ve mutlu sona ereceksın... test gunun ne zamandı canım ...

merhaba arkadaşlar........ ben mayısın 8 ınde negatıf sonuç almıstım bılıyorsunuz ... 9 unda adet oldum .. tam 28 . gunde .. o kadar uzuldum kı ... ama şukrettım sabrettım .. kendımı spora ve dıyete verdım .. hergun 50 dk kosu bantında yurudum yedıklerıme dıkkat ettım .. butun ılaçları kestım .. folık asıtı bıle ... adetımın 3.gunu dr a gıttım genel kontrol ıcın .. hormon tahlılerımı yaptırdım .. cok ıyı cıktı .. hatta dr sagda 5 folıkul gordu ... şaşırdı .. hiç ılaç kullanmadan bu kadar yumurta ..hayret dedı ... gecen ay tup bebek yaptırdım demedım ... tup bebek ılaçların etkısı hala devam etmış ... bu ay ovulasyon testı aldım ..ama iki cızgıyı hiç yakalayamadım .. ben de yumurtaları kendı kaderıne bıraktım..
.. son ıkı gundur acayıp uyusukluk geldı bana spor falan yapmadım .. bakalım bugun 25. gunum .. genelde 28 gunde adet olurum .. cumartesıyı beklıyorum bopuyorumnanaktan...

ayy ben yokken hep sohbet etmişsiniz gıcııkkklarrr

caneylom maiallah kıs gecen tedavide kac tane toplanmıştı ben 200 ünite verdiği için çok yumoş olmaz diye düşünüyom

canım inşallahhh olmuşturrr... bende negatiften sonra spora doktorum başlattı beni.. bakalım dahamı fazla yumoşum olacak ne olacak bilmiyorum şuan ama sadece hafif yürüyüş yapıyorum puregon vurunuyorum

az kaldi canim hic merak etme bakalim kac tane melegin var allahim saglicakla nasip edecek insallah

evet canim ilacin etkisinden oluyor demekki
bencede dikkat et sakin agir is falan yapma bazi insanlar tup bebekten sonraki ay hamile kalabiliyorlar insallah sende boyle bir mucize yasarsin
canim temmuzdada basliycam demissin
yani kac ay beklemis oluyorsun sen 3.ay baslamis oluyorsun
ben subatta negatifi gordum simdi baslattilar ben bir ay once istiyordum ama olmadi
yinede sende 3 ay falan beklesen

canım inşallahhh olmuşturrr... bende negatiften sonra spora doktorum başlattı beni.. bakalım dahamı fazla yumoşum olacak ne olacak bilmiyorum şuan ama sadece hafif yürüyüş yapıyorum puregon vurunuyorum

hiii bende baslayim aslinda sabahlari yurusem spor bende yapiyordum ama biraktim ama yavas bir sekilde devam ediyim spor iyi oluyor diyorlar cokda hareketsiz kalinmayacakmis canim

İyi akşamlar herkeseee
Transfer sonucunu bekleyenlere dua ediyorum inşallah güzel haberler verecekler. Tedavisi başlayanlara da... Ve benim gibi bekleyenlere de...
Bende pazar güne hastaneye gidip genetik tanı için kan verdim inşallah sonuçlar temiz çıkar hihoyyyt

mustafa bey bana ısrarrla önerdi sporu daha kolay gebe kalınabiliyomuş.. asi hacılıktan gelen komşun falan varsa canım zemzem suyu hurma falan al çok iyi gelirmiş.. ben götürüyom hurmalarıı

evet canim ilacin etkisinden oluyor demekki
bencede dikkat et sakin agir is falan yapma bazi insanlar tup bebekten sonraki ay hamile kalabiliyorlar insallah sende boyle bir mucize yasarsin
canim temmuzdada basliycam demissin
yani kac ay beklemis oluyorsun sen 3.ay baslamis oluyorsun
ben subatta negatifi gordum simdi baslattilar ben bir ay once istiyordum ama olmadi
yinede sende 3 ay falan beklesen
[/QUOTE]
canım evet bıraz erken oluyor ama benım ıçın en uygun an .. 2 ay gecmış oluyor .. drumla konustum .. olabılır dedı .. bakalım deneyecegız .. bu ay hormon tahlıllerı yaptırdım ..cok ıyı cıktı .. rahım ve yumurtalıklara baktı dr ulturasonda ıyı dedı .. bakalım temmuzda her sey yolunda olursa başlıyacagız ..olmazsa dıger aylara ...

canım evet bıraz erken oluyor ama benım ıçın en uygun an .. 2 ay gecmış oluyor .. drumla konustum .. olabılır dedı .. bakalım deneyecegız .. bu ay hormon tahlıllerı yaptırdım ..cok ıyı cıktı .. rahım ve yumurtalıklara baktı dr ulturasonda ıyı dedı .. bakalım temmuzda her sey yolunda olursa başlıyacagız ..olmazsa dıger aylara ...[/QUOTE]

hi demekki kist falan olusmamis masallah o zaman devam edebilirsiniz canim
ben birinci tedavide belki bilmiyorsun cok rahatsizlanmistim
o yuzden cok bekledim yani cok dedigimde 4 ay yoksa bende hemen baslamak istiyordum

ben 13 ay bekleidm ya nası pişmanım anlatamam

inşallah canım ... ben de butun tahlıllerımı yaptırmıstım .. pıhtılasma __ genetık ..hiç bır sorun cıkmadı ama maalesef kayıplarım var ..
..inşallah kendılıgınden gelır .ama bızım için bıraz zor .eşimin morfolojısı 0 cıktı ... sen ne zaman başlıyacaksın ...

anlamadim canim ne kayibin varki
ayrica benim esimin morfolojiside 2 di biz ari sutu aldik ondandimidir bilemem 4 e cikti masallah

Senin adına sevindim ne güzel başlıyorsun opuyorumnanaktan
Bu ay regl olduktan sonra rahim filmi çektirmem lazım sanırım bi daha ki aya kalıyor keşke Temmuz olsa... mayısta 11 de negatifi gördüm İnşallah dondurulmuşla pozitif olacakzemuszemus
Sen de ozaman 1 aylık :CüvCüv: olacaksın inşallah

Asi ciğim sen nasılsın :1hug:

canim benim ne guzel dondurulmuslarin varmis
allahim yuzunu guldurcek insallah
dondurulmuslarla herkes hamile kaliyor ya ins sende onlardan olacaksin daha cok yenisin bekle canim bi kac ay kendinden bahsetsene biraz
kac yasindasin kac yillik evlisin
sorun ne
hhiiiii
birde kac dondurulmusun var canim
cok merakliyim demi ama tanimak istiyorum

canim melkcim bu arada rahim filmi sartmiymis cunku tup bebekte tuplerin tikali olup olmamasi hamile kalmanda bir etkisi yok diye biliyorum

canım ben hamıle kalabılıyorum .. ıkı kez bırı 11 haftalıktı kalbı durdu ..dıgerı de 6 ay once 18 haftalıkken yıne kalbı durdu ... yıkıldım ... ama bır sekılde tekrar umutlarımın pesınden kosturuyorum .. ben hıpotiroıd hastasıyım .. belkı ondan olabılır demıstı dr .. ilaçlarımı duzenlı kullandım ama kısmet degılmış ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…