Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aymesim ttil bitsin yaz gecsin bizimde halayımız cekilir belki
yaz bebişi olur bizimkiler ne güzel

hosbulduk canim
nasilsin bakalim

canim ben biraz sacmaladim galiba
kafam karisti takvimine bakinca

canim yine tedaviyi ne zaman dusunuyorsun

İYİYİM GÜSELİİM ya o taqkvim moral olsun diye yaa bi kere oldu ya benim zemuszemus

İREMNAz ben seni takip etmiştim daha önce
bir kere hamile kaldıysan yine kalırsın canım ben inanıyorum

ŞenizCanııım kısss Allah duysun seniii...evet benim yeni düşüğüm oldu bizdede eş problemi var Allah tekrar kısmet eder işallah ....sizlerede işallah

aymesim ttil bitsin yaz gecsin bizimde halayımız cekilir belki
yaz bebişi olur bizimkiler ne güzel

Ay inşallah canım ya:Saruboceq:
düşüncesi bile çok güzel heyecanlandırıyor hihoyyyt Şeniz
bakalım nasip olucakmı benim halayımın çekilmesi

ŞenizCanııım kısss Allah duysun seniii...evet benim yeni düşüğüm oldu bizdede eş problemi var Allah tekrar kısmet eder işallah ....sizlerede işallah

tatlım eş problemine rağmen doğal yolla hamile kaldın sen
kaybettin ama umudun bir nebze fazla olmalı bizden
ben o zamanlar haberini okuyunca hiç kötü düşünmemiştim
şimdi görünce yazayım dedim
:1hug::1hug:

ASı CıM benim kendiliğinden olmuştu biliyomusun bilmem yani tedavisiz o yüzden ben tekrar olmasını bekliyorum .....yani 1 sene falan ara verdim

olur aymesim olur Allahın izniyle
ayyyy haklısın vallahi
düsüncesi bile içmi kıpır kıpır yaptızemuszemuszemuszemuszemuszemus

niye güselim anlamadım niye umudum fazla olmalı:uhm:..............

kısss yok valla pek umutlu deilim de çünkü eşimin spermi çok az morfolojiside bozuk ne bilim gerçi Allah verecekse verir rabbim ...belli olmazda:CüvCüv:

canım niye mi
cünkü hamile kaldın sen yani vücudun da bu program var artık
olduysa bir daha daha kolay olur

canım yaşının küçük olası çok büyük bi avantaj bende 24 yaşındayım

Sağol canım evet zor gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun
İnşallah ikincide yüzümüz güler artık:teselli:

amiiiiiiiiiiiinnnnn canım inşallah bekliyoruz güzel haberlerinizihihoyyythihoyyyt

gulencim canim sen benden onde gidiceksin hadi bakalim
200 puregon cok degilmi canim ya

yok asicim bende 225 puregonla başladım ilkinde 400 le başlamıştım

Seranın sonucuna çok azkalmış
4 haziran inşallah bi hamiş haberi daha gelicek
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

inşallah listemize birini daha halaylarla ekliycez inşallah:Saruboceq:

asim taaa gecen sene okumustum sanırım olmustu
ya butterflydı sanırım
degilse bile kulubün rekoru 63
ya 20 yumurtanın üstü ohss riski tasıyor diye biliyorum
o yüzden 20 den fazlaistemez genelde doktorlar

canım benimkini bilerek fazladan büyüttü doktor daha sık kontrole çağırdı 36 tane yumoşum toplandı 26 sı işlem gördü 17 embriyo oluştu ikisi transfer edildi en iyilerini seçtiler transfer için gerisinin kalitesi yetmedi malesef dondurulmaya yani kontrollü olarak bazen istiyo doktorlar çünkü eşim azospermdi işi şansa bırakmak istemedi doktorumuz elinden geleni yaptı sağolsun

inşallah canım inşallah olacak insan inanamıyo ama benim başıma böyle şeyler gelmez diyo aa allah isteyince öylee bi oluyoki olacak inşallah seninde halayını çekcez:teytey::teytey::teytey:

bencede canım bi kere olduysa bi daha olur allahın izniyle eşinin moralini yüksek tut ve iyi besle işte anlarsın fındık fıstık keçiboynuzu bal incir allahta nasip ettiyse olabilir neden olmasın bi kere olmuş sonuçta rabbim büyüktür:Saruboceq::Saruboceq:

Ben hazırda bekliyorum:teytey: :teytey:
mendili hiç bırakmıycam elimden:teytey:
sera el-muallim-asi ve gülencim için
hazır kıta halay başı olarak bekliyorum
:dance: :dance:

bende hazir bekliyorum canim

İYİYİM GÜSELİİM ya o taqkvim moral olsun diye yaa bi kere oldu ya benim zemuszemus

evet canim ins bi daha olucak ben seni tedavi ile kaldin sanmistim
allahin izni ile gelicek yine

ASİ CİM benim kendiliğinden olmuştu biliyomusun bilmem yani tedavisiz o yüzden ben tekrar olmasını bekliyorum .....yani 1 sene falan ara verdim

bencede bekle canim ya bi kere olan yine olur allahin izni ile

canım niye mi
cünkü hamile kaldın sen yani vücudun da bu program var artık
olduysa bir daha daha kolay olur

Ayyyy kıss sen şimdi karşımda olsan sana bi sarılırım böle mucuk mucuk öperdim valla çok moral verdin sağol yaaaŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

İşallah ya işallah olurrturkbayragi

caneylom canim bebisin nasil kendini nasil hissediyorsun umut isigimizsin sen bizim

bende hazir bekliyorum canim

evet canim ins bi daha olucak ben seni tedavi ile kaldin sanmistim
allahin izni ile gelicek yine

bencede bekle canim ya bi kere olan yine olur allahin izni ile

işallah asiciim işallah ya düşük yapanın zor olur dedi bi komşum bayağı moralim bozulmuştu valla moralimi düzelttiniz güzeller öptüm hepiniziŞenizŞenizŞeniz

işallah asiciim işallah ya düşük yapanın zor olur dedi bi komşum bayağı moralim bozulmuştu valla moralimi düzelttiniz güzeller öptüm hepiniziŞenizŞenizŞeniz

o komsun da ne dostmus ama
benim annemde düşügün bir ayagı içerde olur der

slm asi benide kleyin lütfen.4 aşılama negatif.2 tüp negatif.durmak yok yola dewam.pişman deilim paramız olunca yine yapcaz.....

sacmalamis canim komsun benim yengem dusurdu arkasindan hemen hamile kaldi sen merak etme

slm asi benide kleyin lütfen.4 aşılama negatif.2 tüp negatif.durmak yok yola dewam.pişman deilim paramız olunca yine yapcaz.....

evet canim durmak yok ins en yakin surede bebisine kavusursun

caneylom canim bebisin nasil kendini nasil hissediyorsun umut isigimizsin sen bizim

allaha şükür asim iyiyiz sanırım usg ye gircem günü bekliyoruz şimdi merakla rabbim inşallah sağlıklı gebelikler nasip eder hepimize kese ve kalp atışınıda görünce dehe iyi olcam inşallah sende çoook iyisindir inşallah canımmerak etme bak bende adetimin 5 günü başladım tedaviye çünkü e2m çok yüksek çıktı moralini bozma hiçbişey olmuyo allahın izniyleopuyorumnanaktan

ne güzel söylemişsin pişman diilim diye
ya sonu güzel olsun yeter ki
herşeye deger gamyoncuiremsukaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…