canım ben hamıle kalabılıyorum .. ıkı kez bırı 11 haftalıktı kalbı durdu ..dıgerı de 6 ay once 18 haftalıkken yıne kalbı durdu ... yıkıldım ... ama bır sekılde tekrar umutlarımın pesınden kosturuyorum .. ben hıpotiroıd hastasıyım .. belkı ondan olabılır demıstı dr .. ilaçlarımı duzenlı kullandım ama kısmet degılmış ..
canim benim ne guzel dondurulmuslarin varmis
allahim yuzunu guldurcek insallah
dondurulmuslarla herkes hamile kaliyor ya ins sende onlardan olacaksin daha cok yenisin bekle canim bi kac ay kendinden bahsetsene biraz
kac yasindasin kac yillik evlisin
sorun ne
hhiiiii
birde kac dondurulmusun var canim
cok merakliyim demi ama tanimak istiyorum
Canım benimmmm
İnşallah olumlu düşünüyorum hiç kaybetmedim umudumu ve hiç ağlamadım.
31 yaşındayım 15 aylık evliyim
sebepsiz dedi doktor
7 tane dondurulmuş embriyom var
30 yumurtam toplandı 20 si döllenmeye alındı 16 sı döllendi 10 tanesi iyi kaliteydi
3 ü transfer edildi ama maalesef tutmadı
Umarım dediğin gibi bunlar tutunacaklar annesine...
Senin tedavin iyi gidiyor dimi hihoyyyt
ayy hiper tiroit demeyin benimki 2.08 çıktı cans sence yüksekmi
canim melkcim bu arada rahim filmi sartmiymis cunku tup bebekte tuplerin tikali olup olmamasi hamile kalmanda bir etkisi yok diye biliyorum
oh ohhhhhhhhhhh masallah senin embriyolarina annesi
yarisini cozdurseler bile yeter sana ins canim cozulunce bolunmesi daha iyi olurmus ins tutunacaklar
canim ya 30 yumurtan olmus hasta olmadinmi sen
benim odum kopuyor cok yumurta duyunca
ben bir gun acilde 3 gunde hastanede yattim 21 yumurta ile
cektigime gore birde dondurulsaydi bari hepsi cope gitti
simdilik iyi gidiyor canim bugun adetin 3. gunu cuma gunune kadar devam dediler cuma ise diger igneme yani gonalfe gecicem simdilik sorun yok allahima bn sukur
aa neden asii hastaneden yattın gecmiş olsun
benide ekleyin 2. denemem buda negatif
ılk deneme tutmayınca doktorum istedi umarım sonucu güzel olur zemuszemus
ıyi gidiyor sonucu da iyi olacak inşallah öyle dua ediyorum.
Çok ağrım oluyordu hamile gibiydim karnım çok şişti oturup kalkarken çok zorlanıyordum belkide bu yüzden hamile sandım kendimi hep delikafadulden
çok gecmiş olsun asicim canım bebeğim.. bendede şişkinlikolduydu gögüs altımdan daha kocaman göbeğim vardı ama öyle bişi yaşamadım sana bunlara ragmen transfer edildimi
ya sera ne oldu acaba
canim senin bu rahim filmi dedigin histeroskopi olmasin cunku tup bebekte tutmaynca onu istiyorlar
rahim icini ve duvarini inceleyn bi ilmis cok bilgim yok benim ama
evet canim sende de olmus ama ucuz atlatmisin anlasilan bende bi 6 aylik hamile gibiydim negatifi gorunce sok olmustum-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?