Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy hiper tiroit demeyin benimki 2.08 çıktı cans sence yüksekmi

canim ya inanki cok uzuldum rabbim bir daha yasatmasin ins sagsalim kucagina alirsin melegini en yakin surede
canim benim ablamda guatr ayrica pkos var dr onada 2 yil korunmasini tavsiye etti
once guatr duzeltildi sonra tup bebek yaptirdi
dedigin gibi dusuk tehtidi ve bebegin allah korusun ozurlu olma ihtimali varmis
canim oda gecen ay kimyasal gebelik yasadi
dru simdi ona pihtilasma testi yapicak belki kaninda pihtilasma vardir diye
sen yaptirmismiydin
opuyorumnanaktan

Canım benimmmm
İnşallah olumlu düşünüyorum hiç kaybetmedim umudumu ve hiç ağlamadım.
31 yaşındayım 15 aylık evliyim
sebepsiz dedi doktor
7 tane dondurulmuş embriyom var
30 yumurtam toplandı 20 si döllenmeye alındı 16 sı döllendi 10 tanesi iyi kaliteydi
3 ü transfer edildi ama maalesef tutmadı
Umarım dediğin gibi bunlar tutunacaklar annesine...

Senin tedavin iyi gidiyor dimi hihoyyyt

oh ohhhhhhhhhhh masallah senin embriyolarina annesi
yarisini cozdurseler bile yeter sana ins canim cozulunce bolunmesi daha iyi olurmus ins tutunacaklar
canim ya 30 yumurtan olmus hasta olmadinmi sen
benim odum kopuyor cok yumurta duyunca
ben bir gun acilde 3 gunde hastanede yattim 21 yumurta ile
cektigime gore birde dondurulsaydi bari hepsi cope gitti
simdilik iyi gidiyor canim bugun adetin 3. gunu cuma gunune kadar devam dediler cuma ise diger igneme yani gonalfe gecicem simdilik sorun yok allahima bn sukur

off offff

aa neden asii hastaneden yattın gecmiş olsun

ayy hiper tiroit demeyin benimki 2.08 çıktı cans sence yüksekmi

cok guzel canım .. cok ıdeal .. zaten tup bebekte en ıdealı 1 - ıle 2,5 arasındaymış ..her sey yolunda ... senın olacak bu sefer ...ben ınanıyorum .. sen de ınan ...

canim melkcim bu arada rahim filmi sartmiymis cunku tup bebekte tuplerin tikali olup olmamasi hamile kalmanda bir etkisi yok diye biliyorum

İlk deneme tutmayınca doktorum istedi umarım sonucu güzel olur zemuszemus

İyi gidiyor sonucu da iyi olacak inşallah öyle dua ediyorum.
Çok ağrım oluyordu hamile gibiydim karnım çok şişti oturup kalkarken çok zorlanıyordum belkide bu yüzden hamile sandım kendimi hep delikafadulden

cans Alllah razı olsun ben daha çok küçüğüm inşallah olur :ecrin_bebek: 21 doldurucam

kızlar rahim filmini bendende doktorum istemedi

aa neden asii hastaneden yattın gecmiş olsun

canim daha yumurtalarim toplanmadan sismeye basladim
toplandi zaten hayatimin en kotu gunleri baslamisti
hic uykum yoktu karin boslugu gogus boslugu cigerlerim su topladi tiptaki adi ohss
oldum oldum oldum dirildim
allahim bebek istemiyorum dedigimi hatirliyorum o lafim icin hala esim kizar cunku drlar birsey yapamiyordu cekeceksin dediler ama artik nefes almakta zorlaninca hastaneye yatirdilar
serum igne hap falan iste kendime geldim
yumurtaligimda aciklik olusmus bazi bayanlarda oluyormus ilaclardan dolayi
sonraki 3 haftada zaten kendime igne yapmaya devam etmistim ben negatifi gordum hala ignelere devam etmistim
allah korusun o yuzden simdi cok dusuk basladik asiri tepki veriyor vucut ilaclara

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

benide ekleyin 2. denemem buda negatif

mrb canim ya
bu durumda ne denir ki bilemiyorum
ama inanki canim acidi
rabbimin vardir bi bildigi vardir bi zamani
gec olsun guc olmasin
belkide kendiliginden gelecek bebegin hi
neden olmasin
a.s.

ılk deneme tutmayınca doktorum istedi umarım sonucu güzel olur zemuszemus

canim senin bu rahim filmi dedigin histeroskopi olmasin cunku tup bebekte tutmaynca onu istiyorlar
rahim icini ve duvarini inceleyn bi ilmis cok bilgim yok benim ama

ıyi gidiyor sonucu da iyi olacak inşallah öyle dua ediyorum.
Çok ağrım oluyordu hamile gibiydim karnım çok şişti oturup kalkarken çok zorlanıyordum belkide bu yüzden hamile sandım kendimi hep delikafadulden

evet canim sende de olmus ama ucuz atlatmisin anlasilan bende bi 6 aylik hamile gibiydim negatifi gorunce sok olmustum-tatlicadiarzu-

Son düzenleyen: Moderatör:
çok gecmiş olsun asicim canım bebeğim.. bendede şişkinlikolduydu gögüs altımdan daha kocaman göbeğim vardı ama öyle bişi yaşamadım sana bunlara ragmen transfer edildimi
ya sera ne oldu acaba

çok gecmiş olsun asicim canım bebeğim.. bendede şişkinlikolduydu gögüs altımdan daha kocaman göbeğim vardı ama öyle bişi yaşamadım sana bunlara ragmen transfer edildimi
ya sera ne oldu acaba

evet canim cunku transferden sonra fazlalasti ama yinede dikkat etmeleri gerekirdi
hatta be oyle olunca cok umutlandi dr ama olmadi nasip degilmis

evet ya onceleri cok girdi ama simdi hic haber almadim ben

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet canımmm aslında pekte ucuz atlatmadım transferimin 3. günü kusmaya başladım çıkan bişey yoktu sonraları ama hep midem bulanıp öğürüyordum bu da beni mahvediyordu mafoldumben

Transefimin 4. günü artık hiç mecalim kalmamıştı eşim beni hastaneye götürdüğünde morarmış durumdaydımsenağlama

Asit var deyip bana bi ilaç verdiler dışarı atmam için kendimde değildim pek yarı baygın bi vaziyetteydim. 2 serum verdiler iğne yaptılar kendime gelince hastaneden ayrıldık.

Senin ki kadar olmasada bende dayanamadım çok zor yaşayan çiftler bilir ancak zorluğunu:teselli:

arkadaşlar hayırlı sabahlar.yarın indirgeme işlemim olacak çok tedirginim hatta şaşkın inş.herşeyin hayırlısı olur.bana lütfen dua edin buna çok ihtiyacım var

canım umudumsun inş herşey yolunda gıder canım...............inş....rabbım yardımcın ols..........kendını hıç kasma .....rahat olmaya çalış zor ama inş lmaya çalış ınş bebişlerını sağlıkla alırsın kucağına...............inş canım dua ile

Günaydın kıslara.s.
umudumsun Allah yardımcın olsun canım...... rahat olmaya çalış.
inşallah herşey yolunda gidicek
güzel haberlerini bekliyoruz hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…