asıcım canım hayırlı olsun ... cok guzel bır gunde başladın canım .. allah sonunu da hayırlı getırecek ınşallah .. ılaç dozuna fazla takma ..dr lar onu guzel ayarlarlar ..merak etme ... hazıran gelınlerın ayı derler hep... ınşallah tedavıdekı butun arkadaşların guzel bebeklerının ayı olur ...
gulencım benım bıldıgım e2 degerı folıkullerın içindekı sıvının salgıladıgı hormonu gosterıyor .. az olaması ıyı degıl cok olursa da kotu bılıyorsun .. bana hemşırem folıkul başına 100 ile 200 arasında demıştı ..
selam kızlar.....
asim ben iki gün filan gelemiycem artık evime gidiyorum uçakla gitcem havaalanı karşıda olduğu için bugünden gidiyoruz bi akrabada kalcam yarın anca giderim hepiniz hoşçakalmın kızlar öpüyoruuuuuuuuuuuuumm......... inşallah kazasız belasız sorunsuz evime gitmek nasip olur bi sıkıntı yaşamam inşallah...........
asicim ben 24 yumide 3000 yakındı e2..
buarada başladınmı iğnelere bakamadım arka sayfaya
hAYIRLI olsun bebişim
gonal f vuruncada yakıyormu ?
bişi dicem
sen çık aradan gulenn ...........çık bakım...............asıcım ıyım canım ağrım neyın yok valla.....ıyımı kotumu bılmıyom bı ara azcık sol kasığım apruıdı o kadar inş az kaldı bakalım canım ınş iyi olur ....sen nasılsın iğneler nasıl gıdıyooo...........temızlık yaptın dımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?