Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyisin gene benim 8çgün toplanmıştı 11 gn transfer olduydu
hadi ben gidiyom dua edin bana ne olurr

canim hadi hakkinda hayirlisi insallah hersey cok guzel gidiyordur
insallah basarili gecmistir ve insallah bebislerin guzelce dolleniyordur
bu sefer yuzun gulecek allahin izni ile
:Saruboceq::lepi:

TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

sera96 7mayis allahin izni ile tedaviye basladi kisa protokol ((4 haziran sonuc))
elmuallim allahin izni ile tedaviye basladi.10 mayis ignelere basladi((8 haziran sonuc))KISA PROTOKOL
gulencim 2.tup bebek tedavisinde ((1 haziran puregona basladi))UZUN PROTOKOL
asi74 2.mikro tedavisiNDE (((5 mayis decapeptyl 5haziran gonal f e basladi))) UZUN PROTOKOL

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

6-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

7-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldiCüvCüv:

Son düzenleyen: Moderatör:
Asiciğim nasılsın canımmm
Benim işlerim çok yoğun bu aralar.... Okuyorum ama yazamıyorum sizlere
Tedavinin iyi olması bana da moral veriyor...zemuszemus

Asiciğim nasılsın canımmm
Benim işlerim çok yoğun bu aralar.... Okuyorum ama yazamıyorum sizlere
Tedavinin iyi olması bana da moral veriyor...zemuszemus

tskler canim alaha sukur simdilik hersey guzel gidiyor
sen nasilsin evet seni goruyorum ben okudugunu en azindan burlardasin canim yazmasanda opuyorumnanaktan
canim ins hepimiz icin bir gun hersey yolunda gittigi an gelecek
hic sende moralini bozma bak bana
daha yeni atlatmistim simdi yine umutluyum gunler cabuk geciyor yasamasi bilelim onemli olan:lepi:

el muallaim nasilsin az kaldi buyuk gune ne var ne yok pazartesi demi test ay ben heyecanlandim zaten gecer gecerde bu son gunler gecmez

asıcım sera hamıle ya.............onu hamıle kısmına yazabılırsın....ohs olmuş hastanedeymış..........öle bılıyorum ......bı arkadaş yazmıştı..............kaydirigubbakcemile

valla uyuyamdım bu sabah...bıkaç gundur uyuyodum ..ama artuk uyuyamam............merak delı edıyoo ınsanı ama ne yapalım rabbım ne demışse o olacak canım inş ıyı olur canım ...sağol..senın nasıl gıdıyo ....iğneleru dıkkatlı ol...emın ol ılacın gıttıtğınden canım

asıcım sera hamıle ya.............onu hamıle kısmına yazabılırsın....ohs olmuş hastanedeymış..........öle bılıyorum ......bı arkadaş yazmıştı..............kaydirigubbakcemile

canim evet hamile ama bekliyorum gelsin kendi yazsin iyice emin olalim diye
balance yazmistim farkettiysen geri cikarmak zorunda kaldim ve cok uzuldum seracim ins oyle olmaz diye geciktiriyorum

evet haklısı bı gelsede merakımız gıtse inş herşey yolundadır rabbım onu ve bebişlerını korusun....rabbım cumlemıze yardım etsın ................

evet canim ya dun iste kafam karisti neden birsey hissetmedim diye ama bugun daha dikkatli olucam gozumu 4 acicam ins bi terslik cikmaz dun icin
zaten bi igne bide 75 unite cope gitti ona uzuldum
-tatlicadiarzu-

evet haklısı bı gelsede merakımız gıtse inş herşey yolundadır rabbım onu ve bebişlerını korusun....rabbım cumlemıze yardım etsın ................

ins hersey yolundadir yazik kiza ya daha cikamadimi acaba
ilk tedavisi degildi bilemedilermi ohss olup olamaiycaginida kisa protokol yaptilar

evet canim az kaldi sabret yarin son gun bugunu saymadelikafadulden

inşşşşşş.....................inşşşş............evet az kaldı...........gulen nerde kaldı ya...................-tatlicadiarzu-

inşşşşşş.....................inşşşş............evet az kaldı...........gulen nerde kaldı ya...................-tatlicadiarzu-

canim o daha gelmez kacta gitmistiki ayilma bayilma yol falan derken
birde hep soruyum diyorum unutuyorum sabahlari cok erkenden msjlarini goruyorum erkenmi kalkiyosun yoksa kalkip gerimi yatiyorsun canim:1shok:

canım gulen bugun yum toplatmayamı gııtıkı ya.....................erken gıbı geldı bana .....evet canım uykum kaçıyo sabah erken bazen gırıyorumsonra bıraz daha yatıyorum artık zaten hıç ıuyuyamam heralde.................

hayir canim muayne olmaya gitti ama anestezi ile muayne olcak ya

ooooo evet ya.............doğru....inş kolay gecer...az verırler zaten anestezıyı....inş ..gelır ...rabbım hepsıne kolaylık versınnnnnnnnnn

geldimmm
15 tane yumiş varmışşş alkisalkisalkis
e2 1280 çıktı .. gecen sene 24 yumurta varmış 2.kontrolde o zaman 1150 çıkmış.. Daha kaliteli dedi doktor , beni takip eden doktor etmedi muayneyi ama yumurta toplama bölümünde anestezi ile oldum yalnız kızlar endometrim 12.3 olmuş.. bana şimdiden kalın geldi transfere kadar kalınlaşırmı daha toplamadan sonra incelir falan diyolar siz ne diyosunuz ? pazartesi mustafa bahceci ile bu konuyu konuşacağım ahim yaralaması yapılır belki..
çarşamba yumurtalarım toplanıyor 100 olarak devam puregona

ne dedim ben sana canim 15 yumos cok guzel masallah
bi daha kontrol ne zaman pazaretesimi bi daha kontrol olursun kesin
hadi az kaldi allahin izniyle canim rahim kalinligi hakkinda ne diyecegeimi bilmiyorum canim bi bilgim yok cunku bu konuda ama druna sor bakalim ne diycek
bi sorun olsa derdi

Canımmmm çok sevindim inşallah bu kalite bölünme ve tranferde de devam eder ve sana sımsıkı tutunurlar... Sorunsuz geçsin bundan sonraki aşamaların hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…