E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.721
iyisin gene benim 8çgün toplanmıştı 11 gn transfer olduydu
hadi ben gidiyom dua edin bana ne olurr
Asiciğim nasılsın canımmm
Benim işlerim çok yoğun bu aralar.... Okuyorum ama yazamıyorum sizlere
Tedavinin iyi olması bana da moral veriyor...zemuszemus
asıcım sera hamıle ya.............onu hamıle kısmına yazabılırsın....ohs olmuş hastanedeymış..........öle bılıyorum ......bı arkadaş yazmıştı..............kaydirigubbakcemile
valla uyuyamdım bu sabah...bıkaç gundur uyuyodum ..ama artuk uyuyamam............merak delı edıyoo ınsanı ama ne yapalım rabbım ne demışse o olacak canım inş ıyı olur canım ...sağol..senın nasıl gıdıyo ....iğneleru dıkkatlı ol...emın ol ılacın gıttıtğınden canım
valla uyuyamdım bu sabah...bıkaç gundur uyuyodum ..ama artuk uyuyamam............merak delı edıyoo ınsanı ama ne yapalım rabbım ne demışse o olacak canım inş ıyı olur canım ...sağol..senın nasıl gıdıyo ....iğneleru dıkkatlı ol...emın ol ılacın gıttıtğınden canım
evet haklısı bı gelsede merakımız gıtse inş herşey yolundadır rabbım onu ve bebişlerını korusun....rabbım cumlemıze yardım etsın ................
inşşşşşş.....................inşşşş............evet az kaldı...........gulen nerde kaldı ya...................-tatlicadiarzu-
canım gulen bugun yum toplatmayamı gııtıkı ya.....................erken gıbı geldı bana .....evet canım uykum kaçıyo sabah erken bazen gırıyorumsonra bıraz daha yatıyorum artık zaten hıç ıuyuyamam heralde.................
ooooo evet ya.............doğru....inş kolay gecer...az verırler zaten anestezıyı....inş ..gelır ...rabbım hepsıne kolaylık versınnnnnnnnnn
geldimmm
15 tane yumiş varmışşş alkisalkisalkis
e2 1280 çıktı .. gecen sene 24 yumurta varmış 2.kontrolde o zaman 1150 çıkmış.. Daha kaliteli dedi doktor , beni takip eden doktor etmedi muayneyi ama yumurta toplama bölümünde anestezi ile oldum yalnız kızlar endometrim 12.3 olmuş.. bana şimdiden kalın geldi transfere kadar kalınlaşırmı daha toplamadan sonra incelir falan diyolar siz ne diyosunuz ? pazartesi mustafa bahceci ile bu konuyu konuşacağım ahim yaralaması yapılır belki..
çarşamba yumurtalarım toplanıyor 100 olarak devam puregona
Canımmmm çok sevindim inşallah bu kalite bölünme ve tranferde de devam eder ve sana sımsıkı tutunurlar... Sorunsuz geçsin bundan sonraki aşamaların hihoyyytgeldimmm
15 tane yumiş varmışşş alkisalkisalkis
e2 1280 çıktı .. gecen sene 24 yumurta varmış 2.kontrolde o zaman 1150 çıkmış.. Daha kaliteli dedi doktor , beni takip eden doktor etmedi muayneyi ama yumurta toplama bölümünde anestezi ile oldum yalnız kızlar endometrim 12.3 olmuş.. bana şimdiden kalın geldi transfere kadar kalınlaşırmı daha toplamadan sonra incelir falan diyolar siz ne diyosunuz ? pazartesi mustafa bahceci ile bu konuyu konuşacağım ahim yaralaması yapılır belki..
çarşamba yumurtalarım toplanıyor 100 olarak devam puregona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?