Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben iğne yapıyom hadi bismillah 250

ben iğne yapıyom hadi bismillah 250

dr sana dusur dedi gulencim
bence yanlis yapiyorsun zaten bu saatten snra fazla yaparsan bile o uymurtalar fazlalasmaz cabuk buyur kimiside kucuk kalir daha az ve kaliteiz yumurtan olur
demedi deme

ben delimiyim ya yapamrıyım kıslar bile bile 150 vurdum.. küçüçüklerde büyüsün yavrularım benim
asi teyzesi öp onları kokoşum ne tatlılar demi 11'iz kaydirigubbakcemile2

asi biz orgalutran vuruluyozmu

optum kiz yumosarini annesi ins sana sikica tutunacaklr ve icleri dolu dolu yumoslar olcak onalr

yarinda benimkiler buyuyecek teyzesi asilamaya basliycam yarinzemuszemus:lepi::lepi::sm_cool:

canim ya orgalutran hakkinda bi bilgim yok benim

ya tamm deluuu bu ya...............kız valla gulen sen ne yapıyonn ya..........kafana gore ne takılıyon....................

orgalutran..........gerıde gelen yum buyusun buyuyenler buyumesın dıye yapılıypo ben vurulmuştummmm....kuçuklerde buyuduuu

ama doktor vermelı kafadan olmaz bu iğneler..........bak kız olçuyu kafana gore yapma.............:Saruboceq:

ben deliyim orgaluttarınıda yarın alım yapım
bende hamile kalırmışım bi tüp bebe merkezi acarmışım..
adınıda bebekzede tup bebek merkezi falan baksana kendime tüp yapıyom oyy maşallahh aklımı seviyim
baktım netten 75 imiş tanes orgalutranın

sakın ha kendın yapma yınede tam etkısını doktorrrrrr bılır kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

harbiden bu benide gecti
kizim yakinda yumoslari cikarti sperm enjekte edicendelikafadulden

kizlar bu arada ben kacar bebis yok tabi
saatlerce pc basindayiz
ama benim buyuk bebek gelir simdi islere bakiyim aksama dogru gelirim yine gorusuruzzzzzzzz
iyi haberlerle
elmualliminde bi halayini cekseydik

canım ya...inşşşşşşşşşşşşşşşşşşş..hadı sana ıyı akşamlar buyuk bebişlerı uzmeyınnnn

gülsüm korkuyor harbiden yaparmıyım beee yokkk
ama önceden yaptım vardı biliyonuz kendi kendime takip yapıp eşimi bardağa boşaltıp şırıngaylan çekişyodum sonrada içerii delikafadulden ay ben ne komikim yaa yapıyodum sonraki dünde çişli bucuklu test yapıyodum saflıktann
buarada asi akşam üstü gelecekmiş herhal yatsıdan sonra gelecek akiam zatii hııhh

asi74 ilgin için teşekkür ederim. iş güç derken giremedim pek.
bide moralim bozuk 2. tüp denicektim fakat maddi imkansızlıktan onu da yapamıyoruz ne yazıkki.
sağol canım kendinize iyi bakın .
Allah her isteyene veriri inşallah dualarım herkesle

evet zaten o konularda merakin var o yuzden dedim bende
kiz burda daha ikindi olmadigi iicn pardon ayni haayi yaptim yine
saatle konusuyum bari ben bundan sonra

mrb canim hosgeldn bende merak ettim seni
canim ya negatif diye uzulup otura bence tam olarak sorun neydi unuttum ama
ben bu sitede vakit gecirdikce imkansiz diye birsey olmadigina inandim
kendin evde tup bebek yapmasan bile bazi seyler uygulasan size uygun olani yani bos durmak yok kizlar
allahim bizlerede gonderecek bir gun ben buna inaniyorum
sadece yapmamiz gereken seyler var onalri bulucaz
opuyorumnanaktan

diptis canim adet uzun surmesi normal diyor dr lar ilk adette

dıptıs neden test yapmadın kaydirigubbakcemile2

ya kızlar akşama kadar kaç defa geldim baktım yeni msj yoktu şimdi bi girdim bbi sürü sohpbet etmişiniz ama şimdi gene kimse yok ya(
gülencim bu arada seni hangi doktor takip ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…