Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet kizlar kimin ne hali varsa gorsun bu dunya gercekten menfaat dunyasi soyle bi dusunuyorumda insanlari
cok nankorler cok
benim tedavim nedense hep stresli geciyor
esim beni bugunlerde hic anlamiyor
sanki inadina yapar gibi hareketleri var ne yapacagimi bilemiyorum
hayat ne zor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yok canim ya neolcak bizim halimizden biz anlariz bunlar hepimizin yasadigi seyler

asi,eklektik kendinize gelin kızlar ya.niye bozuyorsunuz moralinizi değermi üç kuruşluk insanlar için moralinizi bozmaya tabiki değmez.asicim bak tedavin başaldı okuduğum kadarıylada iyi gidiyor maşallah azkaldı canım sende bahsedeceksin bebeklerinden biraz sabır canım.insanlara bazen akıl sır ermiyor bende 1 sene içinde doğum,düşük ve kürtaj yaşadım hala kendimi toparlamış değilim ama malesef kendini bilmez kişiler daha ne bekliyorsun hamile kalmak için diye soruyor.bende hiç umursamadan keyfimi diyorum keyfim nezaman gelirse o zaman yapacağım diyorum öyle kalıyorlar hiç yorum bile yapmıyorlar.yapmasınlarda zaten onlara kalmamış benim hamile kalmam.sizde boş verin kızlar boş boğaz insanlar çok dünyada.

evet canim cok haklisin aslinda ama bazen bozuluyor iste insanin bos ani oluyor

laubali 6asilama negatif 8 tup bebek negatif 9.cuyu alman hastanesinde yakinda dusunuyor(bu azminden dolayi tbr ediyorum)bu sefer yuzun guler insallah

Selamlarrr evet en son yazdigimda Alman hastesinde tedavi görmek istedigimi söylemistim ama nisan ayinda tüplerimde kalici sivi oldugunu ögrendi, cikolata kisti var bende. Bu kadar denemeden sonra maddi manevi yikimdan sonra bunu ögrenmek cok fena gelmisti bana. Nedenmi? Hep sebepsiz diyorlardi yola devam diyorlardi bizde hep o gaza gelerek saf duygularla yola devam etmistik. Peki bu tüplerdeki sivi nasil ortaya cikti? O ay kendi halimde gebe kalmisim, testler israrla pozitif gösterirken kan testi negatif cikmisti ve arkasindan zaten adet oldum. Sonra biz zaten sansiziz neden bu kadar denemeden sonra hamile kalayimki dedim. Kanamam farkli olmustu, yinede moral bozmadan hersey normalmis gibi takildim taaki aradan 2 hafta gecene kadar, isyerinde aniden karnima kramp girdi, fena bastiriyordu, vucudumda soguk soguk terler akmaya basladi, bayilacak gibi oldum sonra tuvalete gittim rahatlarim diye oturur otururmaz icimden büyükce bir parca cikti kanlar icindeydi. Düstügü an hersey bitmisti, cok rahatlamistim ve karnimdaki agrilar aniden geci vermisti ama tuvaletin heryeri kan icindeydi. Düsen megersem bebegimmis :çok üzgünüm: 7 yil aradan sonra bunca ugrastan sonra bir yanlislik ugruna bebegim icimden kayip gitti, yasadigim olay üstüne görmeymis. Bu kadar talihsizlikten sonra basima bide bunun gelmedigi kalmisti oda oldu. Napalim giden gitti nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Kendimizi yirtsakta, aglasakta, bagirsak cagirsakta yasadiklarimiz geride kaliyor ve malesef elimizden gelen pek bisey yok. Yine sabirla yola devam etmek var bu yola bas koyduk umudumuzu asla yitirmiyelim. Nefes aldikca bende birgün anne olacagima inaniyorum ama ne zaman allah bilir. Sizlerde asla pes etmeyin, isyan etmeyin, allaha dua edin, istemesini bilelim, isteyelimki bizde birgün anne olalim

Son düzenleme:
balance cım neden son şansın?

canım benim yumurta sayım az oluyo 3 tane çıkıyo eşimde genetik bozukluk var. her ay iğne yumurta toplanıp donduruluyo en az 8 yumurta olması gerekiyoki genetik taramaya gidiyo.ilk denemede 3 emriyo çıkmıştı üçünü koydular 2. denemede 4 emriyo çıktı 2 emriyo koydular allahtan 2 taneyi dondurdular ....yani benden 3kere yumurta toplanıp 1 trasver yapılıyo her ay bu çekilirmi o yüzden son şansım dedim yani 9 kere tüpbebek yapmış kadar oldum.çok yıprandım piskolojim bozuldu tam tuttu dedim allahım kurtuldum oda kimyasal oldu buda benim sınavım.neyse canım sen ne zaman tekrarlıcan inşallah bu sefer rabbim yüzümüzü güldürsün.

amin canim tsk ederim
evet ya neden son deneme dedinki
bencede yapay rahim deneyin gercekten sansi artiriyor
insallah senden de cok guzel haberler gelcek allahin izni ile

İNŞALLAH CANIM...RABBİM hepimizin muradını versin ben kendimi biraz toparlıyım biraz tatil yapayım kimseyi görmek istemiyorum herhalde depresiyon belirtieri var hiç birşeyden zevk alamıyorum her an kafamdan atamıyorum..allah yardımcım olsun.inşallah senden güzel haber alırız bana moral olur umudum olur allaha emanet ol canım kafana hiç birşey takma rahat olki bebişin güzel tutunsun :Saruboceq:

inanmiyorum canim ya
bende msjin basini okurken o kadar sevindimki demekki listemiz ugurlu diye ama sonuna cok uzuldum
demekki o kadar denmeyi bosuna yapmisin:umursamaz:
bildigim kadariyla o su bebegin tutunmasini engelliyor:Saruboceq:
ama sen dogal yoldan kalmisin zatenCADIARZU
mevlam ne buyuk
ama canim en azindan hamile kalabilecegini gordun ve sorunun ortaya cikti
mevlam tez vakitte yine gondersin melegini:Saruboceq::Saruboceq:

Sagol canim. Kendi halimde gebe kaliyormusum ama sivi olduktan sonra malesef öldürüyor iste. O yüzden tedavilere ara verdim. Artik tedavi kelimesini duyunca bile tiksinir oluyorum, bayaga bikmisim simdi anladim. Sogan kürüne basladim, fayda etmezse artik tüplerimi baglatacam sonrasida allah kerim. Belki bir kac ay sonra tekrar kendimi tüp bebek tedavisinin icinde bulurum. Senden naber varmi bir gelisme?

muallim guzelim seni uzmek istemem sen okuma bitanem bizim msjlari
bebisini uzmek istemiyorum ok

canlarım bırımızın derdı hepımızın .........canım asımm bıtanem ya uzuluyorum tabı ama boşverın ınsanları kımse sızı anlamaya calışmaz ....ama sız guçlu olun ...takmamaya calışın ınşşş gelecek bebişler...........çekmeyen bılmez çoguna gore sızın hıııç sıkıntınız yıook çocuk yokk ohhh ne rahat.............ama yureklerı kımse bılemez.............rabbım bılsın ..hem bu gunler onemlı kapatın kapıları aklınıza bebişlerı getırın .............bıde kımsenın garantısı yokkı hayattta...........ne malın ne evladın dunya ımtıhanla dolu.............kım kıme nısbet edrkı.............rabbıme dua edelım bol bol arkadaşlkr daralınca okuyalım felak nas............ınş gecck bu gunler ve o zaman donup baktığımızda bınları tatlı tebessumle anarız ınş..........
herkese hayırlı guzel bı sabah ...................haftasonunuz guzel gecsın ınşşşşşşşşşşş..................elektırıc canım moralını yuksek tut..................herşey gececk............inşş onların kokusunu ıçıne cektığınde tum sıkıntılar dağılacakkkkkk

laubaı canım ınş ıyı bı tedavıyle kavıuşursun bebişne .............ınş canım .............

günaydın kızlar,,,,,,,,,,,
allah böyle bir acının tekrarını yaşatmasın laubalicim.......inşallah kavuşursun tez zamanda bebeğine......

sanada günaydın pinkim.......

muallimcim canım bugün tam 6 haftalık oldu kese konusunda tam bi bilgimiz yok henüz haftaya cuma günü canım hem kalp hem kese için gitcez allah nasip ederse inşallah dinliycez pıt pıtları.....
sen iki hafta demiştin canım en son şimdi ne kadarın kaldı kese için.................

canım pınkım sağol ıyı sımdılık darısı sıze ınş canımmmm
caneylom 9 gun sonra bende gorucem ınşş canım aramızda çok yok galıba enson adt trıhım 5 mayıs.............sen cuma bende pazartesı ınşşş goruruz canım yaaaaaaaaaaaaaaa

evet canım 3 gün varmış aramızda bende 2 mayıs........
inşallah görürüz canım........

ınşşşş canım.....................rabbım cumlemıze kolaylık versın

allah yardimcin olsun
evet canim o su icin bi tedavi gorsen hemen belkide bebisin kendiliginden gelcek
tedavideyim canim bende

evet canim cok haklisin ins oyle olur ins gelir bebisler
cogu kisinin agzi kapanir o kadar cok laf varki bende o yuzden hic konu acmaya gerek yok yani bazen oyle bi an oluyorki allahim suna bak sunun dedigi uzerine bi evlat gonder diyorum sanki baskalri icin istiyor gibi ama canim aciyor

ınşşşş canım.....................rabbım cumlemıze kolaylık versın

ins ikinizde bu hafat kalp atisini gorceksiniz:Saruboceq:

bu arad kizlar benim gineler bu son gunlerde cok dengesiz oldu iki gundur tam o saatte misafir geldi gec yapmak zorunda kaldim bi kerede erken yaptim
bugunde o saatte evde olamiycam 2 saat erken yapcam birsey olurmu yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…