E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
- #1.961
Ay kızlaaaaaar HAKKINIZI HELAL EDİN.Ben okumamıştım önceki sayfalardaki msajları ,okdar moralim bozuktuki ağlıyordum ve benim dilimden bu topik anlar dedim ve yazdım hızlı hızlı.Kusura bakmayın düşünemedim.Şu an tedavide olan arkadaşlar sizlerin Caneylomunda söylediği gibi moralinizi düzgün tutmanız gerekiyor.İnşaallah herşey çok güzel olacak hepimiz için.
asi,eklektik kendinize gelin kızlar ya.niye bozuyorsunuz moralinizi değermi üç kuruşluk insanlar için moralinizi bozmaya tabiki değmez.asicim bak tedavin başaldı okuduğum kadarıylada iyi gidiyor maşallah azkaldı canım sende bahsedeceksin bebeklerinden biraz sabır canım.insanlara bazen akıl sır ermiyor bende 1 sene içinde doğum,düşük ve kürtaj yaşadım hala kendimi toparlamış değilim ama malesef kendini bilmez kişiler daha ne bekliyorsun hamile kalmak için diye soruyor.bende hiç umursamadan keyfimi diyorum keyfim nezaman gelirse o zaman yapacağım diyorum öyle kalıyorlar hiç yorum bile yapmıyorlar.yapmasınlarda zaten onlara kalmamış benim hamile kalmam.sizde boş verin kızlar boş boğaz insanlar çok dünyada.
balance cım neden son şansın?
laubali 6asilama negatif 8 tup bebek negatif 9.cuyu alman hastanesinde yakinda dusunuyor(bu azminden dolayi tbr ediyorum)bu sefer yuzun guler insallah
Selamlarrr evet en son yazdigimda Alman hastesinde tedavi görmek istedigimi söylemistim ama nisan ayinda tüplerimde kalici sivi oldugunu ögrendi, cikolata kisti var bende. Bu kadar denemeden sonra maddi manevi yikimdan sonra bunu ögrenmek cok fena gelmisti bana. Nedenmi? Hep sebepsiz diyorlardi yola devam diyorlardi bizde hep o gaza gelerek saf duygularla yola devam etmistik. Peki bu tüplerdeki sivi nasil ortaya cikti? O ay kendi halimde gebe kalmisim, testler israrla pozitif gösterirken kan testi negatif cikmisti ve arkasindan zaten adet oldum. Sonra biz zaten sansiziz neden bu kadar denemeden sonra hamile kalayimki dedim. Kanamam farkli olmustu, yinede moral bozmadan hersey normalmis gibi takildim taaki aradan 2 hafta gecene kadar, isyerinde aniden karnima kramp girdi, fena bastiriyordu, vucudumda soguk soguk terler akmaya basladi, bayilacak gibi oldum sonra tuvalete gittim rahatlarim diye oturur otururmaz icimden büyükce bir parca cikti kanlar icindeydi. Düstügü an hersey bitmisti, cok rahatlamistim ve karnimdaki agrilar aniden geci vermisti ama tuvaletin heryeri kan icindeydi. Düsen megersem bebegimmis :çok üzgünüm: 7 yil aradan sonra bunca ugrastan sonra bir yanlislik ugruna bebegim icimden kayip gitti, yasadigim olay üstüne görmeymis. Bu kadar talihsizlikten sonra basima bide bunun gelmedigi kalmisti oda oldu. Napalim giden gitti nasibimizde ne varsa onu yasiyoruz. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun. Kendimizi yirtsakta, aglasakta, bagirsak cagirsakta yasadiklarimiz geride kaliyor ve malesef elimizden gelen pek bisey yok. Yine sabirla yola devam etmek var bu yola bas koyduk umudumuzu asla yitirmiyelim. Nefes aldikca bende birgün anne olacagima inaniyorum ama ne zaman allah bilir. Sizlerde asla pes etmeyin, isyan etmeyin, allaha dua edin, istemesini bilelim, isteyelimki bizde birgün anne olalim
muallim guzelim seni uzmek istemem sen okuma bitanem bizim msjlari
bebisini uzmek istemiyorum ok
Canım Allah senden Razı olsun.Benim için çözüm üretiyorsun.Çok teşekkürler birilerinin sizi anlaması çok güzel.Kimselere anlatamıyorum.Dedikodu yapmak istemediğim için açamıyorum kimseye herkes tanır diye.İçime hapsettikçe zor oluyor benim için.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.Sen gerçekten bizim dertlerimizle üzülme.İlgin için çok teşekkürler
Sagol canim. Kendi halimde gebe kaliyormusum ama sivi olduktan sonra malesef öldürüyor iste. O yüzden tedavilere ara verdim. Artik tedavi kelimesini duyunca bile tiksinir oluyorum, bayaga bikmisim simdi anladim. Sogan kürüne basladim, fayda etmezse artik tüplerimi baglatacam sonrasida allah kerim. Belki bir kac ay sonra tekrar kendimi tüp bebek tedavisinin icinde bulurum. Senden naber varmi bir gelisme?
canlarım bırımızın derdı hepımızın .........canım asımm bıtanem ya uzuluyorum tabı ama boşverın ınsanları kımse sızı anlamaya calışmaz ....ama sız guçlu olun ...takmamaya calışın ınşşş gelecek bebişler...........çekmeyen bılmez çoguna gore sızın hıııç sıkıntınız yıook çocuk yokk ohhh ne rahat.............ama yureklerı kımse bılemez.............rabbım bılsın ..hem bu gunler onemlı kapatın kapıları aklınıza bebişlerı getırın .............bıde kımsenın garantısı yokkı hayattta...........ne malın ne evladın dunya ımtıhanla dolu.............kım kıme nısbet edrkı.............rabbıme dua edelım bol bol arkadaşlkr daralınca okuyalım felak nas............ınş gecck bu gunler ve o zaman donup baktığımızda bınları tatlı tebessumle anarız ınş..........
herkese hayırlı guzel bı sabah ...................haftasonunuz guzel gecsın ınşşşşşşşşşşş..................elektırıc canım moralını yuksek tut..................herşey gececk............inşş onların kokusunu ıçıne cektığınde tum sıkıntılar dağılacakkkkkk
ınşşşş canım.....................rabbım cumlemıze kolaylık versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?