Negatıf sonuc alanların sayfası

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
TEDAVIDE OLAN ARKADASLARIMIZ

gulencim 2.tup bebek tedavisinde ((1 haziran puregona basladi 13 haziran transfer))UZUN PROTOKOL
asi74 2.mikro tedavisiNDE (((25 mayis decapeptyl 5haziran gonal f e basladi))) UZUN PROTOKOL

kizlar gelismeleri ve baska tedavide olanlar varsa lutfen yazin ve ekleyelim

DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYIP BASARANLARIN LISTESI

1-MEHAY 1.tup bebek negatif 2. dondurulmuslarla denedi ve basardi o simdi hamile:CüvCüv:

2-umudumsun_07072.tup bebekte evet bi arkadasimiz da allahin izni ile hamile sagsalim kucagina almayi nasip etsin allahim tbler :CüvCüv:

3-oferta dondurulmuslarla vazgecmedi denedi ve 2. tedavide basardi o simdi hamile tbrler:CüvCüv:

4-doga87 vazgecmedi denedi ve 2. tedavide yuzu guldu o simdi hamile :CüvCüv:

6-esel83 evet yilmadi ve sonunda basardi arkadasimiz 3. tup bebek denemesinde hamilekaldi tbrler:CüvCüv:

7-caneylom evetttt arkadasimiz allahin izni ile bir mucizeyi gerceklestirdi azospermlilerin umut isigi oldu ve 3. tup bebek denemesinde hamile:: kaldiCüvCüv:

8_sera96 durmak yok yola devam dedi ve allahin izni ile3 tup bebek denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

9_elmuallim hicbir zaman vazgecmedi biliyordu birgun meleginin gelecegini4 denemesinde hamile kaldi:CüvCüv:

canım inşallah bi sorun olmaz .......bi yorum yapamıycam....

canım bende çoğu kez duzensız vuruldum doktorunm bışey olmaz dedı...........ve hıç bı sorun olmadı bazen öle yap ama yınede aksatma canımmmm

canım inşallah bi sorun olmaz .......bi yorum yapamıycam....

canım bende çoğu kez duzensız vuruldum doktorunm bışey olmaz dedı...........ve hıç bı sorun olmadı bazen öle yap ama yınede aksatma canımmmm

ok kizlar tskler mecburen cunku gitmek zorunda kaliyorum geri gelemem yada herkesin icindede yapamam
birde bu arad gidilecek gelinecek yerlere gidiymki yattigim zaman bide misafir agirlamak zorunda kalmayim
gecen sefer hasta hasta kalktim evi temizledim pasta borek yaptim
sonucta veren allah tutunsa tutunurda ama yinede essegi saglam kaziga baglamak gereksırnaşık şey

gulencim artik eskisi gibi gelemez hayirlisi ile bugun transferi gerceklesmistir ins
dualarimiz seninle canim

bademir canı bi kaç gün sonra bi tekarla istersen allah büyüktür...........
iyi geceler kızlaarrr.............

gunaydin kizlar iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

gunaydin kizlar iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canım sanada iyi pazarlar.mesajını aldım seni yanıltıysam özür dilerim.çok fazla bahsettiğim için bebeklerimden,kaybettiğimi tekrarlamıyorum nasılsa biliyor herkes diye.kimsecikler yok herkes eşleriyle galiba eşimde sınava gitti daha gelmedi ne pazarımız var ne hafta içimiz hep yanlızım neyse.

bademir canı bi kaç gün sonra bi tekarla istersen allah büyüktür...........
iyi geceler kızlaarrr.............

inşallah kızlar yarın test günümdü zaten doktora gidecem ama sanmıyorum çok düşük değer hayırlısı böylemiş ne yapalım 3. de inşallah kavusurum bebegime ...

canim benim opuyorum demek yalnizsin olsun bebislerin gelince gececek ins bu gunler unutulacak :lepi::Saruboceq:

inşallah kızlar yarın test günümdü zaten doktora gidecem ama sanmıyorum çok düşük değer hayırlısı böylemiş ne yapalım 3. de inşallah kavusurum bebegime ...

saglik olsun canim vakti gelmeyince yapacak birseyimiz olmuyor maleseff
allahim ins en kisa zamanda gonderir bebisini

günaydın arkadaşlar nasılsınız.günlerden aşırı derece belim ağrıyor çok tedirginim umarım bişi yoktur

gunaydın canım ınş bışey olmaz.....................ınş...............normal ağrılardır...........ama artarsa ara doktıorunu....................
herkese guzel bı gunnnnnnnnnnnnn
ya asıcımmmmmmmmmmmmm kızma bana uykum kaçtı ablacım yaaaaaaaaaa

günaydın transfer cumartesi oldu kızlar beklemedeyim

inşallah arkadaşlar

günaydın kızlar...........
tekrar hayırlı olsun gülencim...........bebişlerin sımsıkı tutunsunlar inşallah sana............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…